על הסוכנות "יד-לאחים".

Jewish Answer

New member
על הסוכנות "יד-לאחים".

הארגון "יד-לאחים" הינה סוכנות מידע על הכתות מיסטיות ומסיונריות בארץ ובעולם. הם מתחכים בתחכום רב על פעולות המסיונריות, ו"מפילים" אותם ע"י חשיפתן ברבים. כידוע, עיקר פעילות המסיונרית תלוי´ה בטשטוש הגבולות בין יהדות לנצרות. לכן ינסו המסיונרים לטשטש את אמונתם ביש"ו, ולהציגה כאמונה היהודית המקורית! הם אינם מעוניינים שמישהו יחשוף את כוונותיהם ברבים, ועל כן מנסים לפעול "מתחת לשטיח", עד מעורבותם של סוכני "יד-לאחים"... "יד-לאחים" - הינה סוכנות שלא נתמכת על-ידי גוף ממשלתי. זהו ארגון התנדבותי לכל דבר הנתמך ע"י תורמים פרטיים. חשיפותיהם של "יד-לאחים" לא נותנות מנוח ל"נוצרי משיחי" באשר הוא. על כן ינסו "להלביש" על הארגון שמועות על פגיעה דתית וכדומה. בעקבות הפרסומים על המסיונרים - ברוב במקרים יפגינו תושבי העיר כנגד הנגע המסיונרי. לעיתים, רבים מהם ינסו להבהיר למסיונרים שאין כאן מקומם -אף בדרך אלימה! כשבסופו של דבר מייחסת התקשורת את מעשי "הזעם הלאומי" לאירגון עצמו... מידע נוסף על הארגון ניתן לקבל באתר הארגון.

אודה לך אם להבא תשתמש בפתיל קיים

במקום למלא פורום ומלואו בהודעותיך. תודה, מנהלת הפורום

לי זה מזכיר פרסומים של האינקויזיציה

וכל הריאיות שאתה מביא הן מאותו אתר שאתה מייצג - של יד לאחים. את דעתי על כפילות ההודעות כבר הבעתי, ולכן אביע אותה פעמיים.

amichai58

New member
הטעות שלך היא

הטעות שלך היא שיהדות היא הכי טובה זה לא עובדה, זו דעה פרטית שלך ושל אחוז מסויים מהאנשים בעולם, שמוטב שישמור אותה לעצמו. כפי שמן הראוי שיהיו סובלניים לדעה האישית הזו שלך, ולא ישימו אותך בתאי גזים כפי שעשו הנאצים, כך מן הראוי שאתה תהיה סובלני לאחרים, ולא תביא לידי פעולה אלימה כלפיהם.

Esoteric

New member
כואב על ההשוואה שעשית לי

להשוות אותי כיהודי לנאצים :( חבל שהשם שלך עמי-חי :(

אל תעשה לחברך את מה שכואב לך

ארגון ששם לו למטרה דתית (!) לרדוף אחרים, להכות אותם, לשרוף את בתי התפילה שלהם ולהתנכל להם בדרכים טרוריסטיות, בל יזיל דמעות תנין על מהלומה מילולית, שאיך שלא נסתכל עליה, היא פוגעת פחות ממהלומה פיסית. הצביעות הזו אינה אזוטרית.

amichai58

New member
ולעצם העניין ???

נעלבת - לא התכוונתי להעליב ולא אמרתי שיד לאחים פועלים באותה עוצמה של הנאצים יש להם רעיון של גזענות ורדיפה על רקע דתי, הם לא פעלו בדרך של מחנות השמדה ותאי גזים - אף אחד לא הגזים באימרות כאלה אלא שכמו שאתה לא היית רוצה שירדפו אותך על רקע דתי, והיהודים אלופים בטענות על זה שרדפו אותם בגלל דת, ושזה שטות לעשות את זה, איך אתה יכול לתמוד מישהו שרודף בדרך אלימה דתות אחרות ? ועכשיו אחרי עידון הדברים תענה אשמח אם תענה, ולו לעצמך לעצם הענין

Jewish Answer

New member
למען הסר כל ספק.

"יש-לאחים" שמה לה למטרה לחשוף! את מטרותיהם האמיתיות של "אנשי-החסד" המשיחיים, אשר במקום לומר בפה מלא: "כן, אנחנו נוצרים לכל דבר, בואו אלינו, התרשמו מאיתנו, ותהיו כמונו" מסתירים מאיש ישראלי בממוצע את עובדת אמונתם הנוצרית לכל דבר (איך לא? הרי הדבר עלול לדחות מיידית כל יהודי בישראל!). תמורת זאת, מחליפים הם את המושגים הנוצריים לאלה הדומים ביהדות: אין יותר "הטבלה", יש מקוה! אין צלב (פויה, איזו מילה דוחה...) יש "עץ"! אין יותר "כומר" (PASTOR, ה´ ירחם...) יש "רועה הקהילה" (או, זה כבר יותר טוב...)! אין יותר כנסייה, יש בית-כנסת משיחי (יש גם בית-הכנסת בפטיסטי?)... אגב, כל זה בעיקר בארץ. בשנה שעברה יצא לי לבקר בניו-יורק, שם ראיתי שה"משיחיים" לא מפחדים לרחק יהודים כמו בארץ. שם יש כנסיית (!) "בית שלום", עם (מגן דוד ו-) צלב אמיתי. גם הכומר (גוי) לבש טלית (קירקס. לא משנה, העיקר יש יהודים... שירגישו בנוח). מתי שרוצים לובשים שרשרת עם "מגן-דוד", צריך - אז גם כיפה, למרות שלא מאמינים בזה... והמטרה ברורה: לטשטש כל גבול בין יהדות לנצרות הפשוטה, על מנת "להקל" על היהודים לקבל את האמונה הזאת... זוהי בדיוק מטרתה של "יד-לאחים", לחשוף, לפרסם לכל, שאין שום הבדל בין פרוטסטנטי למשיחי! והמסר ברור. בכ"ר, Jewish Answer

עוד יותר דומה לאינקוויזיציה...

בפרספקטיבה היסטורית אלה בדיוק היו הטיעונים של האינקוויזיציה על יהודים שמתחזים לנוצרים...

אלי ו.

New member
תיאולוגיה, אני לא אוהב השוואות כאלה

האם תאהבי אם אומר שצמחונים מזכירים לי את היטלר? נכון, הוא היה צמחוני, אבל לא בכך התפרסם ושמו יצא לשמצה. זה יהיה לא הגון להעלות אסוציאציה כזו בויכוח. האינקויזציה נודעה בעינויים ובהוצאות להורג, לאו דוקא בנסיון לחשוף אמונה דתית לקויה (למרות שזו היתה מטרתם) במקרה של יד לאחים ההשואה עוד יותר מופרכת. טענתם, כפי שהבנתי אותה, אינה שהמשיחיים עוסקים באמונתם תחת שם אחר, אלא שהם משתמשים בשם המטעה בכדי להטעות אחרים ולגרום להם להמיר את דתם ללא גילוי נאות מראש.

תקרא ספרי הסטוריה

האינקוויזיציה הוקמה במטרה לחשוף את היהודים המתחזים. לא היתה לה בעיה עם יהודים מוצהרים שחיו במסגרת המגבלות שהוטלו על יהודים במדינה הספרדית הקתולית, ומאוחר יותר גם גורשו. העינויים וההוצאות להורג הופנו נגד היהודים שהתחזו לנוצרים. מה שעושים למשיחיים ולבני הכתות השונות: גרימה לפיטורין, אלימות פיסית, שריפת בתי תפילה, אינו שונה בעיני, משום שלו היו הורגים אותם, היו נשפטים על רצח משום שאחרי הכל אנחנו חיים במאה העשרים ואחת. המשיחיים שאני פגשתי, ופגשתי הרבה... לא הסתירו מהרגע הראשון ומעולם את דבקותם בישו, כך שטענת ההסתתרות מטעה באותה מידה. אין לי הסבר אחר לתופעת יד לאחים, אותה אני מוקיעה בכל לשון של הוקעה, אלא שנאת הזר והחריג.

Jewish Answer

New member
תאולוגיה היקרה!

"מה אתם רוצים מהראלים?" דומה שלא שמת לב לאחד העקרונות החשובים בדתם. הכת הזו אסורה ע"פ החוק בהרבה מדינות, בגלל שבכלל עקרונותיהם נכנס "חינוך גופני לנוער" שמתבטא בעידוד הפדופיליה! ומה תגידי על "הקורסים" של ה"חינוך" הנ"ל, שאינם אלא אורגיות עם הילדים? בברכה, Jewish Answer

והביריונות של יד לאחים עדיפה?

ארגון ביריוני שתוקף אנשים תמימים ברחוב, מצית בתי תפילה של דתות אחרות ומסית את נוער השוליים שלו למעשי אלימות בניגוד לחוק, זה בסדר? למה אתם לא נטפלים לגילויי עריות בתוך החברה החרדית לפני שאתם יוצאים לטהר את החברה? אתה יודע מה? לפני טיהור החברה, מה דעתכם לשמור באופן אישי על חוקי מדינת ישראל??? שתי הודעות אחורה, היתממת וכתבת שיד לאחים נטל לו את התפקיד לקרוע את המסווה מעל פניהם של מתחזים, ועכשיו אתה כאן בתור נציג המוסר? מי שמך? מי בכלל רוצה אותך כאן בתור שומר המוסר? ועוד שומר מוסר שהוא פורע חוק... בכל אופן לא אני. חוץ מזה שהמקור היחיד שאני מכירה שמייחס לראלים בעילת קטינים הוא של אתר השיטנה של יד לאחים, ומעבר לכך שאת דעתי על הארגון הזה כבר הבעתי, אין לי שום אימון בכתבי הפלסתר שהוא מפיץ, השיטה הזאת של לטפול שקרים על קבוצות אחרות ואז לרדוף אותן בשל שקרים אלה בדיוק מוכרת לי מן ההסטוריה. ולקינוח, בקשה קטנה: כפי שכבר ביקשתי פעמים רבות לפני כן, אנא הקפד לשרשר את הודעותיך לפתיל המתאים במקום להציף את הפורום בהודעותיך וללא כל התחשבות. מן הסתם שמת לב לכך שגרמת לי טרחה מיוחדת ואילצת אותי לשרשר את הודעתך למקומה המתאים. אני אישית סובלת את רעיונות יד לאחים כאן רק בקושי, לכן אל תיתן לי אמתלה למנוע מכם פתחון פה.

נמאס לי מההתנהגות שלך בפורום

ולכן נמחקה הודעה נוספת שלך שאינה משוייכת לפתיל שאליה היתה צריכה להשתייך. אין לי זמן לטירחה שאתה מעמיס עלי. אם אינך יודע כיצד לשרשר הודעה, פנה לאחד מחברי הפורום האחרים שידריכו אותך.

amichai58

New member
ומה עם מה שאתה מטשטש ?

אתה מטשטש את האלימות שנוקטת יד לאחים. אלימות ברוטלית, עם הרבה תיקים במשטרה. כבר פורסם בפורום לא מזמן כתבה, והינה היא שוב: http://www.tam.co.il/27_2_98/news.html ויש גם את הסיפור שניסו להביא לפיטוריו של אחד מעדי יהוה מוויטה, בגלל אמונתו. זו רדיפה לשמה על רקע דתי. לא רק - תדעו מי הוא, אלא גם אלימות, וגם איומים בחרם כלכלים אם לא יפוטר עובד בשלא אמונתו. האין זה נכון שכיהודים עשו לנו את זה בגולה, וזעקנו כל כך ? - ובצדק ?

Jewish Answer

New member
אגב,

ב"ה כבר הוכח, ששריפת הכנסיה הבפטיסטית נגרמה כתוצאה של "פשלה" של אנשי המשמר של הכנסיה. אי-לכך, העיתון הנ"ל מצא את עצמו בתביעה על הוצאת דיבת שווא. אך לא משנה, כל כמה שאפשר ללכלך על הסוכנות "יד-לאחים" - יאללה, למה לא, הרי חוץ מהליכלוך - אין מה לומר... הרי הם הצליחו לעלות עלינו. תמשיכו כך, תגיעו רחוק... Jewish Answer

למעלה