על הסוכנות "יד-לאחים".

L e s t a t

New member
אני אגיד לך למה

מאותה סיבה שאנשים יצביעו על מיעוט מסויים ויגידו שצריך להשמיד אותו, מאותה סיבה שאנשים יטענו שיש להם את האמת האחת והיחידה, מאותה סיבה שאנשים יכריזו על מלחמות קודש בשם איזה קדוש, משיח או אל ששמם כלל אינו עקרוני. זה נקרא - תאוות בצע. וזו מחלה שהכנסייה חלתה בה מאז קום הנצרות. אנשים שם עשו כמעט הכל כדי לתפוס קצת כוח, גם אם זה אומר לעבור על אותם דברים שישוע אמר ועל עשרת הדיברות. עצם מהות הכנסייה ככנסייה סותרת לחלוטין את תורתו של ישוע שלפיה (בענייני תפילה) על אדם להתפלל לבדו, בשקט, בלי איזו קהילה שתקיף אותו. "וכי תתפלל אל-תהי כחנפים האוהבים להתפלל בעמדם בבתי הכנסיות ואצל פינות השווקים למען יראו לבני אדם אמן אומר אני לכם כי לקחו את שכרם: ואתה כי תתפלל בוא בחדרך וסגור דלתך בעדך והתפלל אל-אביך אשר בסתר ואביך הראה במסתרים הוא בגלוי יגמלך" - הבשורה הקדושה על פי מתי, פרק ו´, פס´ 5-7. והפסוק הבא למשל: "באש להבה להשיב נקם לאשר לא-ידעו את-האלוהים ולא שמעו לבשורת אדונינו ישוע המשיח" - אגרת פולוס השנית אל-התסלוניקים, פרק א´, פס´ 8-9. להשיב נקם?! מה קרה למה שישוע אמר בבשורה הקדושה? הלך לאיבוד בדואר?! להזכירך: "שמעתם כי נאמר עין תחת עין שן תחת שן: אבל אני אומר לכם אל-תתקוממו לרע אך המכה אותך על הלחי הימנית הטה-לו גם את האחרת" - הבשורה הקדושה על פי מתי, פרק ה´, פס´ 38-40. בברית החדשה ישנם עיוותים וסילופים שנעשו על ידי הכנסייה.. אני לא אתפלא אם הכנסייה לא התעסקה כלל עם הכתוב ופשוט מי שכתב את הספרים היה מתבלבל או לא כותב נכון - הרי אפילו תלמידיו של ישוע התקשו להבין אותו (שים לב שהם כל הזמן צריכים שהוא יסביר להם את המשלים).

amichai58

New member
זה שמסר שלישוע עוות, לא אומר שלא הי

זה שמסר שלישוע עוות, לא אומר שלא היה אלוהי אפשר להתווכח עד מחר בצורה אינלקטואלית. הרי הוויכוחים האלה נמשכים כבר 2000 שנה בערך דרך הבדיקה צריכה להיות שונה. ומהבדיקה שלי... ישוע היה אלוהי, הכנסיה הקטולית במיוחד - היא שלילית. חלק גדול של הרבנים היהודים היום גם שליליים. מכאן שאת האמת, ואת האלוהי ביותר לא נמצא בקרב היהדות הנפוצה של היום, כמו גם הנצרות הנפוצה של היום או האיסלם הנפוץ של היום ובכל זאת האמת האלוהית קיימת.

בידיוק

כל הדתות שהתפתחו כתוצאה מהאמת, הם כבר לא אמת כי שכחו את העיקר ודילגו על הקטע החשוב ביותר אבל זה לא אומר שהאמת עדיין לא קיימת, היא חייה ובועטת ואני מאמין אני מאמין בה שישוע הוא המשיח

amichai58

New member
אם הבנתי אותו נכון

ואם הוא מרשה לי לדבר בשמו... הוא כתב שהאמת חיה ובועטת האמת קיימת, ויש לה את הדרך להתבטא. צריך למצוא את הדרך להרגיש אותה בתוכנו. ולהרגיש מי איש אמת ומי לא. בדרך כלל רוב האנשים כבולים לחינוך המיקרי שהם קיבלו. צריך להיות תמים. בלי כבלי העבר והחינוך כל הדתות אמרו שצריך להיות תמים - וזה נכון... טוב זה כבר המשך שלי. באי 0000000000000

אלי ו.

New member
ר´ עקיבא היה גר???

מאיפה לקחת את זה? ר´ עקיבא אמנם נעשה תלמיד חכם בגיל מאוחר יחסית אבל נולד וחי יהודי.

מי שרוצה לקרוא עוד על הארגון:

הספר "חרדים" של אמנון (לוי?), נדמה לי בהוצאת "כתר". יש שם פרק שלם על "יד לאחים" או "הפעילים". לזמן הוצאת הספר (לפני 2000, יתכן והשתנו דברים) זכורים לי הפרטים הבאים: *12 סניפים בארץ. *סניף מרכזי בבני ברק. *ממומנים ע"י תרומות, וע"י תרומות "כופר נפש" מכל החרדים לפני ראש השנה. *יש שם כמה אגפים, אגף המלחמה במסיון היא רק אחת מהם. *מעסיקים בעיקר בחורי ישיבות ליטאים בני 18 עד 21, שעוד לא התחתנו. *פעילויות פליליות מבוצעות יותר ע"י חסידויות קיצוניות, על פי בקשת הארגון. יש עוד, אבל זה מה שהעליתי בשליפה.

ועוד קצת:

*בחורי הישיבה המועסקים באים בעיקר מישיבות ליטאיות "מודרניות" כדוגמת "חברון". מדובר כמובן בעיקר בבחורים הרעבים ל"אקשן" והרפתקאות. עדיף שילכו ליד לאחים, ולא ילכו לעולם החילוני.. *חסידויות קיצוניות שיסכימו לבצע פעילויות פליליות למען ה"פעילים": סאטמר, תולדות אהרון, נטורי קרתא... *בראש הארגון עמד (נכון ללפני כמה שנים) הרב ש´ בער ליפשיץ, חסיד חב"ד. *לארגון יש גם שלוחות בחו"ל. *ב-1985 עמד הרב משה פרוש בראש האגף למלחמה במסיון, של יד לאחים (היו אז 69 סוכנים). *פעילות יד לאחים מכוונת בעיקר נגד אירגונים נוצריים אוהבי ישראל ומסייעים למדינה, מאחר שלטענת יד לאחים, זה נובע מתוך תיאולוגיה מסיונרית המיועדת להביא את ישוע שנית.

למעלה