על קבלה עצמית ומודלים גופניים

AlanSmith

New member
כל הכבוד, אני כבר בדיקת חמישית שאני שוכח

לבדוק את הכמות של הויטמין C שיש לי. אני לא אוכל בכלל פירות הדר בגלל שאני נגעל מהם. בטח גם יש לי חוסר. מה התועלת של הויטמין הזה בכלל?

ואיך קוראים לכדורי ברזל הטובים שמצאת? תודה.

Elle992

New member
אני עושה בדיקות דם כל חצי שנה

כי אני חייבת במצבי, גיליתי שכדוריות הדם(האדומות והלבנות) במצב ממש קשה, הגעתי לקו האדום למטה למטה.

אני לא מבינה בזה ממש הזמנתי תור לרופאה שבוע הבא שתסביר לי על זה,

אני לא יודעת מה מצב ויטמין C אצלי רק הכדורי ברזל בתוספת ויטמין C. יש לי תחושה שדווקא זה לא חסר לי,

אלה הכדורים http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-...min-C-and-Herbs-Cherry-Flavor-90-Tablets/7481 זה כדורי מציצה וזה אמור להקל עליי במקום לשתות אני אמצוץ

אני אוהבת לאכול רק בננות ו....בננות

AlanSmith

New member
תודה. לא נורא עכשיו בטוח לא יהיה חסר:)

בננות זה לא באותה ליגה של פירות הדר מבחינת הויטמין C ככה שממש לא בטוח שזה מכסה את כל הכמות היומית הנדרשת.

Elle992

New member
זה מצחיק...עכשיו אין יותר בננות! העונה רק

בחורף ועכשיו יש בננות מגעילות ולא בשלות ורכות כמו חמאה
אז גם הפרי הזה נחסך מימני,

אבל אני אוהבת אפרקסים ושזיפים וכד'

אין ספק שלא ציפיתי לתשובה כזו.
חתיכת שינוי, כל הכבוד לך. אין ספק שזה האופי החזק שהניע אותך, מההיכרות הבסיסית איתך פה את נשמעת כמו אדם מאוד מיוחד [שוקלת להגיע למפגש רק כדי לתת לך חיבוק פנים אל פנים.. ואני לא טיפוס של חיבוקים
].
רק בריאות!

Elle992

New member
תודה רבה
מפגש..

כן, אם זה לא היה ב-X, ואם זה היה מתחיל משעות הבוקר ולא הערב יש מצב שהיית זוכה לראותי.

אבל במצב הנתון אני לא יכולה להגיע למפגש כי זה לא מתאים לי משום בחינה, אני לא רואה את עצמי נוסעת בתל אביב לבד בחושך.....אם היה מישהו שבא וחוזר איתי לא אכפת לי, אבל, אני חושבת בהמשך לארגן מפגש של הדרומיים בעיר שלי.....בהמשך(בהמשך) אז נראה...תלוי מאיפה את אבל אולי תוכלי להגיע

Elle992

New member
אווו! רק עכשיו שמתי לב שאת מהדרום

איזה אושר! נהדר.....נקווה שיגיעו עוד בהמשך אבל באופן כללי אני לא בונה על מפגש גדול בלאו הכי,

גם גג 4-3 אנשים מספיק. זה בהחלט יהיה מפגש מצומצם

iba90

New member
מ XL ל M ב 4 חודשים....

פעם (עד לפני 5 שנים) הייתי שמן...טוב לא מהמפלצתיים האלה אבל הייתה לי בטן וסנטר משולש...וממש לא הרגשתי נוח עם הגוף שלי וכמובן שלא העזתי לחשוף אותו. אם היה מצב שהצריך ממני להוריד חולצה איפה שהוא...הייתי מנתק את עצמי מהגוף שלי...ז"א אני יודע שזה הגוף שלי אבל אני לא שייך אליו. כמובן שלא הרגשתי שמישהי אי פעם תרצה אותי עם גוף שכזה, למרות שיש ברחובות מלא אנשים שמנים עם זוגיות וכאלה. את המצב שלי קיבלתי בלית ברירה ולא חשבתי שאי פעם יבוא שינוי. עד שיום אחד אחרי מסע שעשיתי ושינה את העולם שלי החלטתי (תוך כדי אכילת סנדביץ' בגמר של "לרדת בגדול") שזהו אני הולך לעשות שינוי..ביום למחרת עשיתי "טקס פרידה" מכל הדברים שחשבתי שתרמו להשמנה שלי כמו קולה ובורקסים והלכתי להרשם במכון כושר. התחלתי במשקל 100 ק"ג....תוך 5 חודשים המשקל שלי צנח ל 73 ק"ג הפכתי את עצמי ל"ספורטוהוליכ" (מכור לספורט) והייתי מתאמן בין 4-5 פעמים בשבוע בלי לוותר לעצמי. הכי כיף היה שאני לא הרגשתי בכלל כאילו שאני "מתאמץ" לעשות איזה שינוי ויום אחד פשוט שמתי לב שהבגדים הגדולים שלבשתי...נראים עליי ממש מצחיק ונופלים לי. פעם ראשונה שהלכתי לקנות לעצמי בגדים וכשמדדתי אותם אפילו L קצת היה גדול עליי. ככה שעשיתי שינוי "מדהים" בעיני הרבה אנשים. השינוי הזה "העיף" לי את הביטחון העצמי לשמיים והרגשתי ממש טוב עם עצמי ויותר בטוח לבטא את עצמי ולהציג את עצמי.אבל
למרות הכל היה לי קשה עם "אינטימיות" או עדיין להאמין שמישהי מסוגלת להמשך אליי למרות שהתחלתי לחוות דברים שקשורים גם בזה.

היום אני מרגיש טוב עם עצמי ואני עדיין שומר גם על האוכל וגם על הכושר...אמנם יש מקום לשיפור אבל גם הוא יגיע!

askimosi

New member
פשש איזה שינוי - כול הכבוד

לעבור שינוי תפיסתי לא פשוט בכלל.מסקנה - אם מתמידים אז גם אותו ניתן לעבור.

מעריך,
אסקימוסי

Elle992

New member
שמחה לשמוע

כלומר זה לא רק כל הקטע של הורדת משקל, הרבה נכשלים וחוזרים לאותו מצב וכלום לא משתנה.

אני חושבת שיש מקום לקבל את עצמך ובמקרה הטוב אפילו לאהוב את עצמך, אבל דרוש לזה שינוי פנימי שאתה היחיד שיכול לבצע אותו ולעבור אותו אם תצליח בזה יש מצב שזה ישפר את הקטע עם אינטימיות, וכמובן דרושה פרטנרית מתחשבת ואוהבת שתצליח לסמוך עליה בעיניים עצומות, זה די תורם למצב.

בהצלחה בהמשך

A 26 cm Schlong

New member
למה המירכאות ב-מדהים?

זה בהחלט שינוי מדהים! המירכאות לגמרי לא במקום. 27 ק"ג זה כמו להשיל מעליך עוד בנאדם.

לגבי מה שאתה כותב על אינטימיות - אני חושב שזה פשוט בגלל שהילד השמן שבך מסרב לעזוב. ברגע שתיפרד ממנו, הכל יראה לך אחרת. כמו שעשית "טקס פרידה" לבורקסים ולקוקה-קולה, אני מציע לך, על אף הקושי שעשוי להיות כרוך בכך, לערוך גם "טקס פרידה" שכזה מהשמן ששוכן בתוכך.

בהצלחה

askimosi

New member
תדמית גוף....

לשאלתך,כן אני אוהב את מה שאני רואה במראה,מודה שלא ב100% יותר לכיוון 99%.סה"כ רואה את הגוף שלי כיפה וגם פנים(לא שאני חתיך, סה"כ ממוצע).אותו אחוז שקצת מציק לי זה כמובן,קצת שרירים ובטן שלא יזיקו לה כמה אונקיות זהב(אצלנו זה גינטי - למשל אחי שמתעסק בכושר בצורה אובססיבית מתגאה בששת הריבועים שלו)ושיער גוף,כשהייתי מוריד חולצה זה היה מוגזם והייתי נראה כמו קוף שברח מסאפרי.
מודה שהזנחתי את עצמי במהלך השנים,יכול להיות בגלל חוסר מודעות עצמית לכול העניין, יכול להיות מעצלנות והאמת כבר לא ממש משנה מה הסיבה.העיקר שהתחלתי לעשות עם זה משהו שזה הליכות שבקרוב אשדרג אותם למשהו יותר מתקדם ומועיל והסרת שיער בלייזר.

מרוצה בחלקו,
אסקימוסי

Elle992

New member
שיער.....

זה לא כזה קריטי, כמובן אם אתה מרגיש עם זה רע אז אתה תמיד יכול לעשות לייזר וכד',

אבל יפה שאתה מודע לעצמך ליתרונות ולחסרונות ושלם עם כך...כל הכבוד

למעלה