עסקים ביתיים ב
אנשים

Lex 1

New member
מממ.. מה זה Good Night (Star Girl)?

ואפשר בבקשה את Ghostbusters?
אני שנים מנסה להוריד ללא הצלחה...

m i c k e y 15

New member
גוד נייט זה הדמו של סטאר גירל הפזמון שונה

לאללה חחח לא אהבתי אותו כמעט ולא מבינים כלום מגוסטבאסטרס..אבל זה נשמע מאזה כיפי! ואני חולה על טום שם!! Tom -" who you gonna call?? whooo you gonna call?" חחחח חמודדד http://www.sendspace.com/file/6tjebq

talosh1234

New member
למיכל ..

אין לי 26 שירים ממה שיש לך.. אבל 12 מהם שמעתי ... אני באמת עמדתי וספרתי חחח D: האמ אפשר פליזזזז שתעלי לי כמה לפה ?? * mcfly-five colours in her hair Acoustic * mcfly- 7 weeks until the summer (demo version * Acoustic medley * mcfly-dont stop me now Acoustic * mcfly - good night * nor aloune (danny on tour * sorrys not good enough Acoustic * take alook around * mcfly - top gear blues מקווה שזה לא יותר מידי :] תודה מראש..

m i c k e y 15

New member
כן סבבה..אני כ"כ אוהבת את דני בשיר

הזה שהוא שר בהופעות...עם המפוחית..ממש מיוחד
אבל לצערי אין לי אותו כבר חחח אח שלי מחר בטעות ואני מנסה להוריד אותו שוב.. הרשימה ששמתי שם היא מלפני שבוע שצילמתי חח אז זה כבר לא שם.. אבל את האחרים יש לי. McFly - Good Night McFly - Take A Look Around. McFly - Don't Stop Me Now אקוסטי McFly - Acoustic Medley.-http://www.sendspace.com/file/ruvjqu

אמממ...

לי יש 82 שירים... אבל הורדתי באלבומים ולא בנפרד... אז יש לי כמה שירים פעמיים.. ותודה רבה לכולן על השירים!!!

kelly7i

New member
כל הכבוד, היו כמה שלא הכרתי בקיומם:-O

והשיר פינבול וויזארד בגירסא חלשה

kelly7i

New member
אבל יש להם את זה בדיסק, לא?

אין איזה משו עם קאברים שאסור להוציא את זה למכירה או משו? או שאני מדמינת..?

Lex 1

New member
מבקשים מהאומן והאנשים שעסקו במלאכה (../images/Emo6.gif)

לחדש את השיר או משהו כזה, רק אם הם מקבלים אישור מותר להם, אם לא זאת עברה על זכויות יוצרים כמובן. ואפשרי למכור, למה לא?

kelly7i

New member
לאדעת

חח כי שמעתי פעם שצריך לבקש ממי שעשה את זה רשות וזה או לשלם לו על זה כסף אבל כל אחד יכול לחדש איזה שיר ככה ב ביתע ם הגיטרה אז מה הקטע? או שכל העינין של הזכויות יוצרים נכנס רק מתי שמוכרים את הקאבר בדיסקים

Lex 1

New member
כן, זה מה שאמרתי, צריך לבקש מהיוצר אני לא

יודעת אם צריך לשלם לו כסף.. לא נראה לי בכך אופן. ולגבי שאלתך השנייה, כן את יכולה סתם לשיר אבל כשאת מוכרת את לא יכולה סתם למכור ולהגיד שאת כתבת/הלחנת את השיר. גם כשלא מוכרין ושרים את זה בציבור או משהו חייבים לתת קרדיט.

The Psycho Girl

New member
אפשר למכור את השיר

פשוט צריך לשלם כסף לאומן המקורי -- זכויות יוצרים

למעלה