עצומה נגד פיטוריו של חסן ניזאר

צא ולמד

יהודי- לאום ודת ערבי-לאום מוסלמי נוצרי - דתות העם היהודי היה בגולה, וכל יהודי לא משנה גם אם התגייר כל יהודי, הוא חלק מהלאום היהודי. לכן אין כזה דבר יהודי ערבי זה שני לאומים וזה כמו שמישהו יהיה נוצרי-מוסלמי, אין.

אתה פשוט לוקה בחוסר ידיעה, וחבל

יש הרבה יהודים בכל העולם המגדירים את עצמם בתור בני לאום אחר. מה גם ש"לאום" זה לא משהו מוגדר לגמרי, זה מושג סובייקטיבי שנתון לפרשנות אישית, יהודים באמריקה יכולים להגדיר את עצמם אמריקאים לכל דבר (הם גם חוגגים את חג ההודיה, חג לאומי שלא קשור לנצרות בשום צורה) ובו זמנית להגדיר את עצמם כשייכים ללאום היהודי. אני לא מבין מה הבעיה בזה - יהודי שנולד באמריקה ומשפחתו שם במשך כמה דורות הוא גם אמריקאי, גם יהודי בדת וגם יהודי בלאום. אותו דבר עם יהודי שמשפחתו היא דור עשירי בארץ ערבייה - דתו היא "יהודי", ויש לו שתי זהויות לאומיות - יהודי וערבי.

אתה זה שלא יודע.

אתה מדבר על עובדות שבעצם זה מה שנהוג אצל חלק מהאנשים, אבל מנהג לא נכון יהודי שגר באמריקה יכול להגדיר את עצמו אמריקאי, אבל הוא בעצם יהודי שחיי באמריקה וזה לא משהו מובן אז בשביל שתבין יהודי יכול להגדיר את עצמו אמריקאי\סעודי\מצרי, אבל זה לא הלאום שלו, זה פשוט המדינה שלה הוא נאמן וכו' הלאום שלו נשאר יהודי

אושרי 7

New member
איזה שטויות, מה הקשר?!

"יש הרבה יהודים בכל העולם המגדירים את עצמם בתור בני לאום אחר. " יש בכל העולם אנשים שרואים ומגדירים את עצמם ככלבים או כעצים, אז מה, זה אומר משהו על מה שהם? אם אני אגדיר את עצמי כמוסלמי אז זה מה שאני? יש יהודים רבים שמעולם לא פתחו ספר תורה, הם מתכחשים ליהדותם וחוגגים חגים נוצריים, אבל הם עדיין יהודים לכל דבר.

THE WIZARD 55

New member
נכון, היום קראתי עליו כתבה

שהוא פרובוקטור לא קטן.. אנסה להזכר איפה ראיתי אותה

אתה בעד או נגד קיומה של ישראל כמדינה יהודית?

האם אתה מוכן להצטרף לאויב כדי לפרק את המדינה?

fireman

New member
כשחסן ניזאר ירצה באוניברסיטה ברמאללה

שיבקש מהסטודנטים שלו שלא להופיע במדים. הוא לא מרצה בעזה וגם לא ברמאללה, הוא מרצה במדינת ישראל. שישמור את דעותיו לעצמו. כל הכבוד לסטודנט שסרב לצאת!

אגואיזם נטו

בהנחה שחסן ניזאר יכול להרשות לעצמו לעורר פרובוקציה כי מראש הוא דאג למקום תעסוקה חלופי מה התוצאה ? למוסדות אקדמאים יהיה תירוץ לא לקלוט מרצים ערבים תומכי בל"ד בעתיד

THE WIZARD 55

New member
גם אני התגעגעתי להילדי..

הוא השאיר איזה הודעה עליי לפני כמה ימים..במקום אחר רצח אותי מצחוק... מצחיק הילדגרד:)

dragon74

New member
ברמאללה הוא לא היה מעיז

אם הוא היה אומר לשוטר פלסטיני לצאת בגלל משהו הוא היה חוטף כדור בביצים. פה הוא גבר, כי אנחנו ערימת סמרטוטים.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif

אתמול הייתי בקומונה שלו, השמאל בעבודה...ככה היא נקראת.. אני מצאתי לה שם חדש : הטרולים בעבודה.. אשכרה הזויים..

קיוטה31

New member
לא חובה לפטר את המרצה אך יש להשעותו

לזמן מה מעבודתו ללא תשלום שכר על ימי ההשעיה. לא ייתכן שאדם כזה יקבל שכר ממשרתים ב"צבא הכיבוש" כמו שקראת לו שמגנים גם עליו ועל אנשים כמותו ויירק להם בפרצוף. מה לעשות שהסטודנט המסכן לא הספיק להחליף את המדים בבגדים אזרחיים כיוון שמיהר ללימודיו ובא היישר מהמקום בו שירת כחייל מילואים.

מי שפועל נגד מדינת ישראל אין לו מקום בה

צריך לעשות הכל כדי לסלקו מהמדינה בכל המצעים.

תגובה לעניין מתוך הכתבה בנושא ב'הארץ'

"טוב שיש חיילים חמושים בכיתות, אם יבוא מחבל שיהיה מי שיהרוג אותו (לת)"
תיזהר לא לבוא יחד עם המחבל.

למעלה