עצומה נגד פיטוריו של חסן ניזאר

יש לו עוד קופת שרצים ארוכה

כמו הסרט שבו הוא העלה על נס את מלחמתם של אירגוני הטרור בישראל. אם היו מפעילים עליו את הפקודה למניעת טרור הוא היה נרקב בכלא הציוני: "ב) המפרסם, בכתב או בעל פה, דברי שבח, אהדה או קריאה לעזרה או תמיכה בארגון טרוריסטי... יהא צפוי לעונש מאסר עד שלוש שנים".

SimsY

New member
אני מניח שרק פה אפשר לעוות

את היוצרות ככה שמי שמגן על המדינה יוצא הבן אדם הרע

oneofus

New member
מה אתם מתפלספים?

1) להעיף אותו 2) לחייב אותו בתשלום פיצויים 3) למנוע ממי שלא שרת בצבא לימודים מסובסדים 4) לחייב כל סטודנט להשבע אמונים למדינה ולדגל גם אם הוא עובד אלילים. 5) למנוע לימודים באוניברסיטאות ממי שקטן מגיל 22 6) להוציא אל מחוץ לחוק כל תנועה שאינה מקבלת את מגילת העצמאות. להפסיק את זכויות היתר של המיעוטים במדינה. לקבוע שרק מי שנותן יקבל. (ולכל החוכמולוגים הצבועים ומלחכי הפינכה, גם דוסים...)

shira amsalem

New member
צודק

בס"ד ודוסים,יקירי מזמן-אבל מזמן- השתלטו על כל היחידות המובחרות בצה"ל. כן,היחידות האלה שפעם היו מלאות קיבוצניקים שהיום הולכים לכוכב נולד מהפחד שיהיו להם יבלות.

oneofus

New member
הוא אשר אמרתי

יקירתי אנו מסכימים. וגם איתי היו דוסים, חלקם מלח הארץ. והם לא חיפשו תהילה, אלא לעשות את העבודה כמו כולם, ולא שרתו שנה או בכלל לא אלא 4 שנים. וכן - לא לאלה התכוונתי, ובל ניתמם. מי שלא תורם - לא מגיע לו. גם בנות! (ואני מכיר בנות דתיות ששרתו 3 שנים ונשארו דתיות!

shira amsalem

New member
תחרות 'אני מכיר'?

בס"ד אני מכירה כ"כ כ"כ הרבה בנות שכשאני הייתי חוזרת מהשירות-לאומי-שלי-ללא-שעות ב12 בלילה ברגל לדירה הן ישנו להן טוב טוב וחלמו על בניית הציפורניים של מחר ועל ההפסקה של בין 2-4 שבה הן תאכלנה במבה ותגמענה קולה על חשבון משלם המיסים. להכריח את הנוער לתרום0-כן. להכריח אותו לתרוום בדרך שלך <הירוקה>- לא.

oneofus

New member
אני מרים את הכפפה

ואני מכיר בנות שלא יצאו הביתה חודש, ישנו בשטח באוהל או בבסיס נידח, ולא בכו על מר גורלן ולא קינאו באחרות. כי דוגמא לוקחים מהטובים ולא מהרעים, את לא בליגה, צר לי. יש שרות ויש שרות . לא את ולא אני קבענו מה יעשה חייל זה או אחר. אגב על הקולה - אותה בת משלמת מכיסה ולא מכיסך. ו - למה לא בדרך שלי? למה להשתמט? אולי שרות לאומי זה שרות פוליטי למי שלא מוכנה להיות בצבא ולתרום שם. מה את אומרת - גם הבת שלי יכולה?...

רולדההה

New member
שאלה אמיתית - תענו בכנות. ../images/Emo98.gif

אם לכיתה ל מרצה יהודי היה נכנס סטודנט ערבי לבוש כאפיה, והמרצה היה דורש ממנו לצאת - לא הייתם צועקים שזו גזענות? שצריך להשעות את המרצה? שזה לא בסדר? אז מי פה הצבוע?

אונגי2

New member
זה כבר קרה

לפני כמה שבועות, באותה מכללה, מרצה סירבה ללמד סטודנטית ערביה כל עוד היא לובשת רעלה, בטענה שהיא עושה את זה כנגד הדיכוי הגברי בחברה הערבית.

oneofus

New member
למכוערות מותר ללבוש רעלה

למכוערות מותר ללבוש רעלה, כל עוד האמירה היא לא פוליטית, אלא אישית, והרעלה בצבע ורוד, תכלת או כתום ....

oneofus

New member
במחשבה שניה לחתן את המכוערת עם המנחוס

ולתת להם ירח דבש בעזה

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif מצחיק אתה אחשלו..אתה מוזמן להשאר

ולתת לנו לקרוא את הגיגיך

oneofus

New member
סלח לי אני לא תל אביבי- תתמודד עם הטיעונים

סלח לי אני לא תל אביבי- וכיוון שכך, מחמאותיך אינן מדברות אלי (מה עוד שאני שחור יותר ממך, ואם תקרא את הבלוג שלי תבין שמתק שפיים לא קונה אותי.) תתמודד עם הטיעונים, אני לא סטודנט מחוצ'קן באוניברסיטה, שתנפנף עם שטויות. מי שלא תורם=אין לו זכויות! הבנת?

למעלה