עצומה נגד פיטוריו של חסן ניזאר

עם איזה טיעונים, בדיוק? סיפרת בדיחה לא מוצלחת

שהיתה גזענית ושוביניסטית. כשתבוא עם טיעונים אז יהיה עם מה להתמודד.

oneofus

New member
1-האמירה לא פוליטית 2-רעלה צבעונית

1-האמירה לא פוליטית כלומר אין ברעלה מסר דתי 2-רעלה צבעונית שיהיה יפה לגבי שוביניסט-תודה על המחמאה למרות שיופי הוא אוניברסלי לגבי גזען: כל מצורע וזב חוטם יכול להגיד מה שהוא רוצה, ואפילו אתה. לא טענתי שהגזע הלבן עדיף על הגזע הצהוב, ולא טענתי שלשחורים יש ארוך יותר

מוחמד5

New member
המבחן הגדול

של היושר והשיוויון נמצא בידי הנהלת מכללת ספיר. האם המרצה הערבי והמרצה היהודיה (שעשו אותו הדבר ) יקבלו את אותו העונש !

לא הייתי משווה בין ד"ר תמרי לניזאר חסן

ד"ר תמרי בגלל דעותיה הפמיניסטיות מתנגדת לחג'אב, ולכן ניסתה לגרום לתלמידה להתלבש בניגוד לאמונתה הדתית. זה כאילו שהיו דרושים מהודי להוריד כיפה. עם כל ההתנגדות שלי למה שעשה חסן (אין לו זכות לומר לתלמיד שזה פעם אחרונה שהוא נכנס לכיתה שלו עם מדים ונשק), אני בהחלט חושב שאם היה לתלמיד קצת, קצת רגישות, הוא יכל 2 דקות לפני השיעור להכנס עם הצ'ימידן לשירותים, ולהחליף את המדים, לפני שהוא נכנס לכיתה של מרצה ערבי עם מדים ונשק. אין פה שום עניין של אמונה דתית, היה פה סתם חוסר מחשבה.

shira amsalem

New member
מה?

בס"ד לאן הגענו אם חייל במדינת ישראל צריך להתבייש במדים שלו?!?!?

fifanowftw

New member
../images/Emo31.gif

אולי הגיע הזמן שאתה וחברייך תפשטו את מדי חמאס לפני שאתם נכנסים למדינת ישראל.

גידעון1

New member
כשאני עושה מילואים אני גאה במה שאני לובש

וכשאני רואה חיילים בשיעור אני שמח ומרגיש גאה. כבר חשבתי ששום דבר שתכתוב לא יצליח להפתיע אותי אבל בסופו של דבר אתה כן מצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש בשנאה שלך כלפי ישראל.

נכון, צה"ל זה חלק מרכזי מאד בהוויה הישראלית

אני מודע לזה, וגם אני באיזשהו מקום חלק מההוייה הזאת, אבל ערביי 48 הם לא חלק מההוייה הזאת! אני יודע שבשבילך לראות חייל במדים מעלה על פניך חיוך, אולי מזכיר לך רגעים יפים מהשרות, מזכיר לך סולידריות וחברות ואחריות, והגנה על המולדת ועוד. אני מכיר את זה יפה, גם אני גדלתי על זה, גם לי היו שני קצינים בדרג די בכיר במשפחה, וגם בי עוד נשארו חלקים כאלה. אבל אנחנו חייבים להיות מסוגלים לראות את המציאות גם מהעיניים של האחר. והעיניים של אחד מערביי 48 רואות את המראה הזה בצורה שונה לגמרי. זה תלוי איפה הוא גר/ה, כמה חיילים הוא רואה מחוץ למסך הטלויזיה שמשדר את המ שקורה בשטחים, וזה תלוי גם בהיסטוריה והמשפחתית של כל אחד: האם נהרג סבא שלו מחייל לבוש מדים כאלה, האם חיילים כאלה העלו את הדודים שלו למשאיות בלוד או ברמלה, האם החיילים האלה עמדו עם נשק כדי למנוע התנגדות כשבאו להפקיע מהם את האדמות... אני ואתה גדעון לא בדיוק עם אחד עִם מוחה וג'וניור. אנחנו אזרחים באותה מדינה, ואנחנו יודעים לדבר זה עם זה, אנחנו לפעמים עובדים ביחד, אוכלים ביחד, מבלים ביחד ויכולים להיות אחלה חברים, אבל לפני 60 שנה החיילים שלנו נהגו בהם כמו שהחיילים שלנו נוהגים היום בדודים ובאחים שלהם במחנות הפליטים ובעזה (וזה לא משנה אם זה מוצדק בעיניך או לא). יש להם עולם קונוטציות אחר לגמרי על חיילי צה"ל, ואין טעם להתכחש לזה.

Bitchhh

New member
הו הו הו

ז"א שאם יש מרצה במכללה אחרת אי שם שניפגע על ידי ערבי, גם הוא יוכל לדרוש שהערבי יצא מהכיתה כי הוא מעורר בו זכרונות לא נעימים של קאסמים, אוטובוסים מעופפים, מטוסים חטופים או סתם צרור יריות שידידו האהוב קיבל פעם על מכוניתו? אני לומדת בספיר עם תלמידים ערבים, והיי, ממש לא נחמד לי החור שיש לי בחדר מדרגות מהקסאם שמצא את דרכו לשם לפני חודש, אולי גם אני אבקש ממנה להתפנות כי היא מזכירה לי את אותה חוליה חביבה שבחרה לערער את הבטחון שלי באותו ערב קסום?

את מבינה את הנקרא? קראת את ההודעות שלי בענין?

ראית שאני כתבתי שאין למרצה הזכות לקבוע קוד לבוש פרטי משלו? אז על מה את מדברת כשאת משווה את זה ל"אני אבקש ממנה להתפנות"? (מה גם שהוא לא ביקש ממנו להתפנות). וממתי זה שתלמידים ערבים מזכירים לך קסאמים דומה במשהו למקרה במכללת ספיר? האם זה הזהות היהודית של הסטודנט שהפריעה לחסן? אז למה הוא לא בא בטענות לכל הסטודנטים האחרים? להזכיר לך שזה היה בגלל המדים והנשק? שעל זה אנחנו מדברים? אז בפעם הבאה שחברתך הערביה ללימודים באה עם מדי הג'יהאד האיסאלמי וקלנצ'ניקוב לכיתה, תזכירי לי ואני באמת יבין את עלבונך.

mike00

New member
הלבוש המוסלמי המסורתי בהחלט מזכיר את

הפיגועים שבוצעו בשם דת האיסלאם.....ואל תשכח את קריאתו של כל מחבל לפני שהוא מפוצץ את עצמו...

גידעון1

New member
רגע רגע רגע

התגובה הזאת לא מסתדרת לי עם כלום. רשמת ואני מצטט "אני ואתה גדעון לא בדיוק עם אחד עִם מוחה וג'וניור" אם אתה עכשיו הולך לספר לי שאתה בכלל יהודי אני חוטף שבץ במקום. עכשיו בנוגע לשאר דבריך: אני לא אתחיל עכשיו לפתח איתך דיון מי אשם בפתיחת המלחמה בתקופה הזאת ומי לא הסכים לתכנית החלוקה של האו"ם וכו וכו. אני דווקא הולך להקצין לכיוון שלך. בא נגיד שהחיילים של אז לא היו בסדר בכלל. החיילים של התקופה ההיא כבר לא משרתים היום בצהל והחיילים של היום לא שרתו בצהל בתקופה ההיא. הנקודה היא שאין לו מה לבוא בטענות לחיילים של היום על דבר שהם לא קשורים למה שהיה לפני 60 שנה.

אולי טעיתי כשעניתי לך משהו כן מבפנים..

ואין כאן עניין של "טענות" לחיילים על זה שהם חיילים, העניין עליו דיברתי הוא קונוטציות שונות שיש לך ולנזאר חסן ושזה טבעי, ואתה לא יכול לדרוש ממנו שיהיו לו אותם הרגשות שיש לך כלפי הצבא.

גידעון1

New member
אני לא יכול לשלוט ברגשות של המרצה לטוב ולרע

אבל שיסתום את הפה שלו וימשיך להרצות. רק בגלל שהוא שונא את צהל זה לא אומר שהחייל צריך להסוות את עצמו. שירצה כמו שצריך ושאחר כך ילך להוציא את העצבים שלו באגרוף לאיזה קיר

למעלה