ערוצי הפורנו לשעבר

אפרתי 17

New member
זה הוכח מדעית

שילדים קטנים מסוגלים לפרוץ ססמאות, במיוחד עם רצף המספרים הוא קטן (נניח 4 או 5).

yellow cheese

New member
ערוצי הפורנו לשעבר../images/Emo70.gif

זוכרים שהועלה דיון בכנסת ובסופו הוחלט להוריד את ערוצי הפורנו מהדיגיטלי
מה אתם חושבים על זה
(כן, זה טחון, ישן, נדוש..אבל עדיין-מעניין אותי)
/
לסרטי הפורנו בדיגיטלי

lee_1

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif

כל עוד זה היה עם סיסמא ורק מי שצריך היה נכנס לזה אין עם זה בעיה זה היה בשעות מסויימות ולא במשך היום... ואנשים מבוגרים מספיק בוגרים כדי להחליט אם הם רוצים שיהיה להם את זה בטלויזיה ולדתיים אין שום זכות למנוע מבן אדם את הרצון שלו לראות או לא לראות דבר כזה

דעתי כדעתך

הרי הערוץ היה בחירה- אם הדתיים לא רצו אותו, אף אחד לא הכריח אותם לקחת אותו. וחוץ מזה אין להם זכות להכתיב לאחרים איך לחיות, וזה הדבר העיקרי שעיצבן אותי באישור המהלך הזה ולא הקטע שלא יהיה פורנו(תמיד יש את המחשב
).

אפרתי 17

New member
בעיה קטנה

בעניין הסיסמא: כימעט אצל כולם זה 4 או 5 ספרות שהם אותו הדבר, לרוב 1111, כך שגם ילדים קטנים יכולים להחשף לזה. אז זה לא נימוק כל כך טוב. תנסה להידבק לנימוק של- זה פוגע בזכות האדם - חופש הביטוי, נימוק יותר טוב, לא? אבל אז ניתן יהיה להגיד שזה לא לגמרי נכון, כי זה לא מונע מאנשים לראות ביכלל פורנו, הרי אפשר להוריד מהאינטרנט, וספריות הוידאו מפוצצות בסרטים כאלה... הממלצה שלי: תחפש נימוק/ תירוץ יותר טוב...

ני3ו3ות

New member
ח"כים צבועים..חחח../images/Emo47.gif

אפשר לחשוב שהם אף פעם לא ישבו מול הטלוויזיה בשעות הקטנות של הלילה לצפות בפצצה ואיזה ספלון מזדיינים .. האמת היא שכל הנושא הזה די חפיף מי שרוצה לראות סרטי פורנו- יזמין אותם בהום סינמה או בבלוקבאסטר , וזה בדיוק כמו לשלם לערוץ כזה שיופעל בכבלים אז זה לא משנה שכבר לא יהיה ערוץ כזה, שגם ככה אני חושבת שהופעל באמצעות סיסמה אז אין לי מושג למה ביטלו אותו. עד כאן דעתי בנושא.

EverMan

New member
כתבתי בזמנו מאמר על זה

באתר של נוער העבודה ... זה לא יעלה על הדעת שיכנסו לנו לתחתונים ולטלוויזיה. זכותם של כל מי ומי להתנגד לפורנוגרפיה , אם מסיבות דתיות ואם מסיבות אישיות. אבל , אין להם שום זכות לכפות על המיעוט (או לייתר דיוק הרוב) את החלטתם. זכותם לא לצפות. זכותם לדרוש שלא יתנו להם תוספת תשלום עבור חבילות אלה , אבל אין להם זכות למנוע את זה ממישהו אחר. ובאופן אישי , אני מעדיף שהאנס הבא יוכל לראות בטלוויזיה סרטי פורנו , ולא יצא לרחובות לאנוס ילדות קטנות ! שאין לאנשים אפשרות לקבל חוויות לבית - הם הולכים לקחת אותם לעצמם.

לא מונעים מאף אחד לצפות...

כל אחד יכול להיכנס לספריית וידיאו ולהזמין סרט פורנו כל אחד יכול להוריד מהאינטרנט בסה"כ - המדינה יצרה צעד חינוכי ואמרה, אנחנו לא מוכנים שהזוועה הזאת תהיה בבית של כל אחד ואחת מאיתנו. יש הרבה זוועות שהמדינה החליטה לחסוך מאיתנו בטלוויזיה, וטוב שפורנוגרפיה בינהם. כל אזרח ואזרחית המעוניינים להשיג פורנוגרפיה, יכולים לעשות את זה. ד"א - מישהו מכם קרא את הגדרת החוק למה זה פורנוגרפיה? אני חושב שתופתעו...

EverMan

New member
אפשר , אבל למה להטריח

שאין סיבה שזה יהיה בבית עם סיסמא ? ככה מי שרוצה - עדיין יכול לקבל את זה. אתה פונה אל פורנו כאילו שזה דבר גס ורע. אין דבר מלוכלך בסקס או בפורנו. זה לא דבר רע. למה שהמדינה תחליט שהיא המוסריות בהתגלמותה ותבטל לנו את הזכות הזו ? מי זה "אנחנו" שלא מוכנים ? אני אדם מאוד מוסרי ומאוד צדקן לרוב , ואני לא חושב שאם מישהו רואה לראות פורנו בקלות בביתו , צריכים למנוע את זה ממנו. זה לא משודר בערוץ 10 בצהריים. זה משודר בלילה עם סיסמא - ובחבילה נפרדת - כך שרק מי שרוצה את זה - לוקח ! אין סיבה שלא יהיו ערוצים שיתנו את השירותים האלה בצורה יותר טובה.

בדיוק בגלל זה ביקשתי ממך לקרוא...

את ההגדרה של פורנו בחוק. גם אני לא חושב שיש דבר רע בסקס, ובטח לא דבר שמלוכלך בו. אין גם בעיה עם להראות סקס בטלוויזיה, אני אפילו אוסיף ואגיד שזה גם לא מפריע לי שיראו אנשים עם פרופורציות גוף לא הגיוניות. אבל כל הדברים שהזכרתי למעלה הם לא פורנוגרפיה... בחברה בה 1 מכל 3 נשים הותקפה מינית, כדאי שנעשה חשבון נפש עמוק בתוכנו מה הן התפיסות לגבי מיניות האישה, ומהם הגורמים המשפיעים עליהן. התנועה לגבריות חדשה יכולה לספר לך ש-90% מהמקרים בהם הם טיפלו בתוקפים מיניים, בעיקר ילדים ובני נוער, אלו תיארו שהם הושפעו מאוד מסרטי פורנו. מספיק רק שתסתכל בעמוד הראשון של הפורום הזה, תראה אנשים שנשמע להם נחמד לגמור לחברה שלהם בפרצוף כאילו היא איזה חפץ מין לשעשועם האישי - מאיפה התפיסות האלו הגיעו?

EverMan

New member
יקירי, התוקפים אולי מושפעים

מסרטי סקס , אבל אתה חושב שזה מה שגורם להם לאנוס ? בהחלט לא. הם יתקפו בכל מקרה , אולי התנוחות שהם יבחרו יהיו מושפעות מסרטי סקס , או ההערכה העצמית שלהם - אבל לא האונס עצמו. ההגדרה החוקית לפורנוגרפיה לא ידועה לי. למרות שאני בדר"כ יודע את הדברים האלה. ההגדרה היא שרירותית - היא נקבעה ע"י אותם אנשים שהעבירו את החוק הזה. החוק לא תמיד צודק.

ברור שההגדרה היא שרירותית...

אבל הדיון מתנהל על החוק, ואם אינך יודע מה ההגדרה של פורנוגרפיה בחוק, כיצד אתה יכול להתייחס בכלל לנושא? ולגבי השאלה שלך, כן אני חושב שרבים האנשים שסרטי פורנו הם משפיע עיקרי שלהם בהתייחסות למיניות האישה. אני חושב שהנערים שמעוניניים לגמור לחברה שלהם בפרצוף - אפילו כשהיא אמרה להם שהיא לא רוצה את זה - מושפעים בעיקר מפורנו. אני חושב שנערים שאוהבים לראות את חברה שלהם סובלת בסקס מושפעים מפורנו. אני חושב שכל היחס לנשים כאל חפצי מין לשעשוע אישי ע"י גברים מושפע מאוד ע"י פורנו. ועוד ועוד ועוד... וכל זה בכלל בלי להתייחס לזוועות המתרחשות בתעשיית הפורנו: סחר בנשים הוא חלק בלתי נפרד מהתעשייה, תקיפות מיניות ואלימות הם חלק בלתי נפרד מהתעשייה.

EverMan

New member
אם אינך יודע מה ההגדרה

זה לא אומר שאינך יודע מה המונח. ההגדרה יכולה הייתה להיקבע ע"י הרב עובדיה יוסף ולהיכנס לתוקף ע"י אנשי ש"ס. זה לא אומר שההגדרה נכונה. אני לא חושב שנערים רוצים לגמור לחברה שלהם על הפרצוף. אני מניח שמישהי כן ירדה לך , ולכן אני אגיד : הסיבה שהם רוצים שהיא תבלע - זה משום שלהפסיק את זה בסוף - זה דיי הורס. לא בגלל שהם הופכים אותה לאובייקט מיני. אני חושב שגברים שנהנים לראות את החברה שלהם סובלת בסקס- יש להם משהו דפוק בראש. אני חושב שהיחס אל נשים בחפצי סקס - זה באשמת תחרויות יופי ופרסום של מותגים כמו קסטרו. ולא סרט פורנוגרפי בו שני הצדדים נהנים כביכול. ועוד ועוד. וסחר בנשים היא תופעה שקשורה לתעשיה , לא לשידור. תקיפות מיניות ואלימות - הם דבר שקשורים לאנשים שדפוקים בראש. גם אם תרחיק מהם את הפורנו - הם עדיין יעשו את זה בשלב זה או אחר. ואני מעדיף שהם יעשו ביד בבית.

שוב פיספסת את עניין ההגדרה...

נניח ומחר אני מעביר חוק האוסר לשדר בטלוויזה סזבהזסבה, לפני שאתה מתייחס לחוק כדי שתדע כיצד החוק מגדיר זסבהזסבה, נכון? סרטים פורנוגרפיים הם אינם סרטים המראים יחסים בהם שני הצדדים נהנים - וסרטים שכאלו אין החוק אוסר לשדר. ברור שהחפצה של נשים מתרחשת גם בגלל תחרויות יופי ובכלל תפיסות רווחות שצריך לשנות אותם בחברה שלנו, אבל פורנו הוא אחד מהדברים העיקריים המעודדים את הגישות האלו. לגבי העניין של מין אוראלי, לא התייחסתי בכלל לעניין של גמירה בפה, התייחסתי לעניין של גמירה על הגוף כאשר בת הזוג אומרת מפורשת שאינה רוצה את זה, אתה יכול למצוא כאן בפורום הודעה המתארת מקרה כזה. מי שמעוניין שמישהי תסבול כאשר הוא מקיים איתה יחסים הוא דפוק בשכל אתה אומר? אני אגיד לך שאם תראיין כמה מאות בני נוער תמצא כמה עשרות מהם שמוצאים את זה מגרה - ואני מבטיח לך שכולם צופים קבועים של סרטים פורנוגרפיים. סחר בנשים היא תופעה שקשורה לתעשייה אמרת. נכון, וככל שהתעשייה תצמצם - אז תצמצם התופעה של סחר בנשים - אז המדינה עשתה צעד חיובי לקראת צימצום תעשיית הפורנו. נורא נחמד לצייר לעצמנו עולם ורוד בראש בו תקיפות מיניות ואלימות הם דברים שקשורים לאנשים דפוקים במוח, אבל מסתבר שהם תופעה די נורמטיבית בחברה שלנו. תשאל חבורה של בני נוער כמה מהם חושבים שלגמור לחברה שלהם בפה בלי שהיא רצתה זה תקיפה מינית - אני בטוח שרובם יגידו לך שזה מצחיק, ואיזה גבר מי שעשה את זה. ומה פתאום תקיפה מינית. תשאל כמה בני נוער חושבים שלצבוט למישהי בתחת, או ליפול לה על החזה זה הטרדה מינית וזה פוגע בה - תגלה כמה מעט מהם חושבים ככה. אז נכון, פורנו זה לא הגורם היחידי לתופעה הזו, אבל הוא בהחלט אחד מהגורמים, ולעיתים אפילו גורם עיקרי.

EverMan

New member
עזוב זו יפות נפש.

אנשים שרוצים לגמור על פניי חברותיהם - זה אקט של כוחנות - לא של "למידה מפורנו". מסחר בבנות לא נגרם כתוצאה מפורנו , אלא כתוצאה של מסחר בבנות. ודר"א - החוק בדרך מגדיר בתוך עצמו את ההגדרה לפורנוגרפיה. ואוטו מחטף של חרדים+יפי נפש - כולל בתוכו גם את ההגדרה העצמית. וכן , החוק אוסר לשדר כל תוכן פורנוגרפי - ז"א - שמראים בו איברי מין נכנסים אחד בתוך השני. פורנו הוא לא מה שמעודד את המסחר בגוף האישה. אלה אנשים. אני רואה סרט של מישהי שמזדיינת עם מישהו - זה לא אומר שאני הופך אותה לאובייקט מיני. ועוד מעט תגיד גם שהבנות שרואות (ותודה לאל הן רואות) סרטי פורנו , מתייחסים לזכר כאובייקט מיני. כן ! בסרט התפקיד שלו זה לשמש כזין שמחובר אליו בחור - זה לא אומר שבמציאות הן יתייחסו בהתאם .! נורא נחמד לצייר עולם שבו יש פתרון להכל. ולהאשים את הכל בדבר אחד. אבל תתפלא - פורנו הוא לא הדבר העיקרי שגורם לאנשים לאנוס , למעמד האישה לרדת , או לאנשים לרצות לעשות מין כוחני. אז מה קרה פה ? חבורת יפי נפש וחרדים מהשם , כופים על הרוב את דעת המיעוט. תתפלא - כל הבני נוער חושבים שלצבוט למישהי בתחת או ליפול לה על החזה זו הטרדה מינית. וכולם יודעים שזה יפריע לה. אבל זה כבר עניין של חינוך - שההורים שלהם לא חינכו אותם - שאסור לעשות משהו שמישהו אחר לא רוצה. זה לא קשור כלל לתעשיית הפורנו.

הייתי שמח אם לא היית מקטין את ...

רמת הטיעונים שלי בלקרוא להם יפות נפש, אלא מתייחס אליהם ברצינות. תסכים איתי שאם יש הוכחה סוציולוגית מובהקת לקשר בין צפייה בפורנוגרפיה לבין צורת התפיסה של מיניות האישה - אז האקט הזה של מניעת שידור הוא לגיטמי? פתרון מוחלט ומובהק להכל - בוודאי שאין, וגם לא טענתי שיש כזה. גם לא טענתי שהמניעה של צפייה בפורנו היא זו שתפתור את בעיות ההתייחסות למיניות בחברה הפטריאכלית כל כך שלנו - אבל היא בהחלט מועילה. יש לך סימוכין לגבי עניין של כל בני הנוער? כי יצא לי לפגוש לא מעט בני נוער, חלקם אינטילגנטים להפליא, שחושבים שלצבוט למישהי את התחת זה אקט משעשע, מצחיק, שלא באמת פוגע בה, ואם היא לא הייתה רוצה את זה היא בכלל לא הייתה מתלבשת ככה, וזה מראה לה שרוצים אותה. אין לי ולא תהיה לי אפילו לא חצי הסכמה למניעת שידורי פורנוגרפיה ממניעיים דתיים - אבל יש לי הרבה הסכמה עם מניעת שידורי פורנוגרפיה ממניעים פמניסטים-חברתיים.

EverMan

New member
אבל כן , כל הטיעונים קטנים ומוקטנים

כי הם באים מתפיסה יפת נפש שאומרת הכל בגלל זה ... זה יפות נפש להגיד : "הנשים המסכנות סובלות שם". כן , הצורת תפיסה המינית של בחורה כן משתנה בעקבות פורנו. כי מי שלא חשב על בחורה במובן מיני - עכשיו כן יחשוב. בסיעתא דשמייא ! הכיצד יעבור הדבר שנחשוב על אישה במובן מיני !? עם המיניות - באות הבעיות. מצד אחד- החברה נעה והיום הרבה יותר פתוחה מינית - זה לאו דווקא דבר רע. היום הומואים לא צריכים להתחבא בארון. מותר לאדם להגיד : אני עושה אנאלי ... מותר לאישה להגיד : כן , מצצתי... ולא יסקלו אותם ! מצד שני - יש אנשים שיש להם דברים דפוקים בראש. ואנחנו לא יכולים לעשות דבר נגד זה לרוב. ולא , אני לא פגשתי מעולם אדם שחושב שזה לא יפגע במישהי אם תיגע לה בשדיים סתם ככה או אם תצבוט לה בתחת. והם גם יודעים שהיא מתלבשת ככה - כי היא רוצה שיסתכלו עליה. זה לא אומר שיש להם זכות לקחת את החוק והסדר לידיים ולגעת בה. זה בסיס של חינוך - מה ששלך - חופשי , מה שלא שלך - תשמור את הידיים שלך ממנו. ופמניסטיות - זה דבר צבוע בפני עצמו. ושאני לא אכנס אליו בכלל. זו תפיסה כוחנית ומתנשאת , שלא דורשת שוויון אלא התנשאות.

לא ענית על השאלה העיקרית שלי...

ואם אתה חושב שהטיעונים שלי כל כך קטנים, למה אתה צריך להקטין אותם ולקרוא להם יפות נפש? אם אתה חושב שהטיעונים כל כך קטנים, למה לא סתרת ולו אחד מהם עד עתה והתעלמת מהשאלה העיקרית שלי? אין לי שום בעיה עם מיניות או התייחסות לאדם כאל אדם מיני - אבל אם התייחסות מינית פורנוגרפית (כפי ש girlcott הגדירה אותה) אכן יש לי בעיה. פמניסטיות היא בדיוק דרישת השוויון. אתה כנראה לא יודע מהי ההגדרה לפמניזם אם אתה טוען כי זו תפיסה כוחנית ומתנשאת.

EverMan

New member
מה יש לסתור ?

א.לא , לא פורנו גורם לתעשייה סחר בנשים. לא יעזור. מי שגורם לזה - הם אותם סוחרים בנשים. בתעשיית הזנות יש מסחר בנשים , אותם זונות ע"י הסרסורים שלהם משחקות בסרטים כחולים. ב.מעמד האישה נפגע בגלל אנשים , לא בגלל שרואים מישהו מזדיין עם מישהי. כי אף אחד מהם לא נראה אנושי במיוחד אלא רק איברי מין מחוברים לאנשים. ג.האלימות נגרמת בגלל בעיות בראש של אנשים וחוסר חינוך. בבקשה - כל הטיעונים שלך. ההגדרה של girlcott לא הייתה קיימת בסרטים פורנוגרפים - ואף לא קיימת ברובם. אלה סרטים סנאפ , כאלה שמראים אונסים , או מכות , או רציחות... לא מה ששודר בערוצי ה"פורנו" כביכול בכבלים והלווין. ותבין מתישהו , שיש הבדל בין הגדרה למשהו לבין מה שמשתמשים בו באמת. גם מהמובן של הפירוש של המילה , וגם מבחינת תנועות בפועל.

למעלה