שוב פיספסת את עניין ההגדרה...
נניח ומחר אני מעביר חוק האוסר לשדר בטלוויזה סזבהזסבה, לפני שאתה מתייחס לחוק כדי שתדע כיצד החוק מגדיר זסבהזסבה, נכון? סרטים פורנוגרפיים הם אינם סרטים המראים יחסים בהם שני הצדדים נהנים - וסרטים שכאלו אין החוק אוסר לשדר. ברור שהחפצה של נשים מתרחשת גם בגלל תחרויות יופי ובכלל תפיסות רווחות שצריך לשנות אותם בחברה שלנו, אבל פורנו הוא אחד מהדברים העיקריים המעודדים את הגישות האלו. לגבי העניין של מין אוראלי, לא התייחסתי בכלל לעניין של גמירה בפה, התייחסתי לעניין של גמירה על הגוף כאשר בת הזוג אומרת מפורשת שאינה רוצה את זה, אתה יכול למצוא כאן בפורום הודעה המתארת מקרה כזה. מי שמעוניין שמישהי תסבול כאשר הוא מקיים איתה יחסים הוא דפוק בשכל אתה אומר? אני אגיד לך שאם תראיין כמה מאות בני נוער תמצא כמה עשרות מהם שמוצאים את זה מגרה - ואני מבטיח לך שכולם צופים קבועים של סרטים פורנוגרפיים. סחר בנשים היא תופעה שקשורה לתעשייה אמרת. נכון, וככל שהתעשייה תצמצם - אז תצמצם התופעה של סחר בנשים - אז המדינה עשתה צעד חיובי לקראת צימצום תעשיית הפורנו. נורא נחמד לצייר לעצמנו עולם ורוד בראש בו תקיפות מיניות ואלימות הם דברים שקשורים לאנשים דפוקים במוח, אבל מסתבר שהם תופעה די נורמטיבית בחברה שלנו. תשאל חבורה של בני נוער כמה מהם חושבים שלגמור לחברה שלהם בפה בלי שהיא רצתה זה תקיפה מינית - אני בטוח שרובם יגידו לך שזה מצחיק, ואיזה גבר מי שעשה את זה. ומה פתאום תקיפה מינית. תשאל כמה בני נוער חושבים שלצבוט למישהי בתחת, או ליפול לה על החזה זה הטרדה מינית וזה פוגע בה - תגלה כמה מעט מהם חושבים ככה. אז נכון, פורנו זה לא הגורם היחידי לתופעה הזו, אבל הוא בהחלט אחד מהגורמים, ולעיתים אפילו גורם עיקרי.