ערוצי הפורנו לשעבר

EverMan

New member
והגברים שם לא "מושפלים" ולא

משמשים כאובייקטיבים מיניים ? בסרט פורנוגרפי - כולם אובייקטים מיניים. נקודה. זה לא משפיל את האישה. זה מראה קיום יחסי מין בין שני אנשים. ולא צריך ללחוש את זה - יש בנות שאוהבים הרבה בנים. ויש בנים שזה עושה להם את זה.

.inbal

New member
מאמר מרתק על בג"ץ פלייבוי

מטעם "התנועה לגבריות חדשה" סוקר את הבג"ץ שהוגש וגם מסביר מדוע, לדעתם, שידורי פורנו "דופקים" לכולנו את חיי המין. אני ממליצה לקרוא גם אם לא תסכימו, כי הוא סוקר בצורה יפה ומקיפה הרבה נדוקות שעלו כאן בדיון בצורה מפוזרת. השפנפנות כחיות מחמד

PLAIN OL ME

New member
לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מיפה הקרצת את הנתון שאחת מכל 3 נשים הותקפה מינית? הנתון האמיתי הוא אמנם גדול מאוד אבל לא עד כדי כך ! ורק שתדע, זה 14.6% מהנשים.

אין נתונים מדוייקים בכלל בנושא...

בוודאי לא אחוזים מדוייקים כפי שאת ציינת, אינני זוכר אם לקחתי את הנתון מהמרכז לסיוע לנפגעות תקיפה מינית או שמה ממכון תודעה - וכמובן שמדובר בהשערה מבוססת ותו לא. גם אם המספר היה אחת מכל 100 נשים עדיין זה מספר בלתי הגיוני בעליל ומצביע על שמשהו דפוק עמוק בחברה שלנו. אחת מכל 6-7 נשים (כפי שאת ציינת) זה מספר מזעזע להחריד.

girlcott

New member
סטטיסטיקות שמוכרות לי

אומרות שאחת מכל 2-3 נשים (יש שטוענים שאף 1-2) עוברת אחד מהדברים הבאים: 1. הטרדה מינית בוטה 2. התעללות מינית (ממושכת או לא) 3. אונס כמובן שגם יש נשים שחוות יותר מאחד מהסעיפים ויותר מפעם אחת... לרוב האנשים זה ניראה לי הגיוני, אבל ככל שאני מדברת יותר ויותר עם נשים על הנושא, אני מגלה כמה שזה נכון.

הוא צודק

הכתותרת בעמוד הראשי של מוסף "24 שעות" של עיתון "ידיעות אחרונומ" להיום: "אחת מכל שלוש נשים בארץ ישראל הותקפה על רקע מיני".

.inbal

New member
סטטיסטיקה מתוך הדו"ח השנתי של

מרכזי הסיוע לנפגעות תקיפה מינית ניתן למצוא כאן שימו לב שאת האמת אף אחד לא יודע, כי אילו רק המקרים המדווחים. אין לנו מושג אמיתי על איזה חלק הם מהווים מתוך כלל המקרים.

yellow cheese

New member
../images/Emo45.gif גמני חושבת שזה בסדר.

הערוצים הם ממילא היו מוגנים בסיסמא, מי שרצה-ראה. והחרדים
גם ככה לרובם אין T.V ב
- כי הרי זו "תועבה", לא
פאק, איך המדינה שלנו נכנעת

רק עוד דוגמא אחת המראה

כמה אנחנו רחוקים מדמוקרטיה. אבל זה כבר נושא אחר.

דמוקרטיה? מה הקשר?

בבריטניה שהיא אם הדמוקרטיות (ולא שאני רואה אותה כמופת לצורה אופטימלית של דמוקרטיה, אבל בכל זאת כמה מאות שנים של דמוקרטיה לא הולכים ברגל...) קיים איסור דומה מאוד לגבי סרטי פורנוגרפיה. אני הייתי אומר שזה צעד אחד קדימה (בין שורה של צעדים אחורה) לעבר חברה שפויה ונטולת אלימות מינית.

PLAIN OL ME

New member
לא כל פורנו הוא אלים

למרות שבאמת יש הרבה שכן, וזה סתם מגעיל. אבל אפשר לעשות חוק יותר ספציפי נגד מין אלים בפורנוגרפיה.

מי אמר את זה על בריטניה

ואולי זה הפגם היחיד בדמוקרטיה שם. כי אצלנו יש רבים אחרים. בכל מקרה יש בדמוקרטיה דבר כזה שנקרא הכרעת הרוב, ועם כל הכבוד לצנזורה, יש לתת לציבור את מה שהוא רוצה אם זה לא עובר את גבולות הטעם הטוב- ולא כל פוריוגרפיה ככה. אני לא מבקש סאדו-מאזו, אלא רק סקס רגיל.

אם סקס רגיל מוגדר ככל סקס...

שאינו פורנוגרפי (אתה מוזמן לקרוא את ההגדרה לפורנוגרפיה ש girlcott נתנה) אז אתה יכול לראות סקס כמה שאתה רוצה בטלוויזיה.

אני מטיל ספק בהגדרתה

סקס רגיל בין שני אנשים למטרת בידור הצופים מוגדר כפורנוגרפיה, אין מה לעשות. ובלי קשר לאביזרים, חיות וכל מה שנאמר ע"י GIRLCOTT. מה שהיא הגדירה כפורנו הינו פטיש(FETISH)- סטיות. ואם אנחנו כאן- אז למה הורידו ערוץ פלייבוי? הרי שם הציגו רק עירום ולא סקס(אם זכרוני לא מטעה אותי). אני אסביר לך למה- כי ההגדרה של פורנו, לפחות בחוק הישראלי(כמשהו שנובע מההחלטה להוריד אתו מהמסכים), היא ערום או יחסי מין מכל סוג שהוא שמטרתו היא בידור הצופים. אז בבקשה סיפורי סבתא ספרו לאחרים.

פלייבוי הורד בגלל עניין ה...

החפצה (הצגה כחפץ) של נשים וההצגה שלהן כאל אובייקטים מיניים שיש לכבוש אותם, לנצל אותן, לחולל אותן... העניין אכן שנוי במחלוקת ונידון בבג"צ. ובאמת אתה לא רואה סקס בטלווזיה? האם אין סדרות כמו סקס והעיר הגדולה או הכי גאים שיש או סרטים בעלי תכנים מיניים מובהקים?

אין שם אפילו עירום נורמלי

בכל מקרה, הנשים מרוויחות כסף טוב(בפלייבוי לפחות) בעד מה שהן עושות, והכל מבחירה. יש שם נשים הגונות שלומדות משפטים, רפואה ודומיהם. כל העניין הוא הכסף. ואני היחיד שלא חושב שנשים מוצגות כחפץ בכלל וכאחד שיש לכבוש לחולל וכו'? ובנוסף הרבה פעמים האישה מוצגת כאדונית והגבר כעבד. גם שם האישה היא חפץ שיש לכבוש, לחולל וכו'?

לא, שם הגבר הוא כזה....

וגם אז השידור פסול (לשון החוק מתייחסת גם לגברים...) וכרגע הודית כי יש תוכניות בפלייבוי שהן כאלו. פלייבוי הוא מקרה גבול - אבל רוב תעשיית הפורנו אינה דומה לפלייבוי, וזה ידוע שהיא מלאה באלימות, סחר בנשים, איומים, סמים וכדו'. ומעבר לכך, גם פלייבוי, על אף שהוא פחות זוועתי מהערוצים האחרים, הוא גם מעודד את אותן נורמות פסולות בקרב החברה הכללית (אתה בעצמך רשמת שיש שם תוכניות בהן אחד הצדדים הוא חפץ ששולטים בו ומשפילים אותו) לגבי מיניות ויש להגביל את הנפיצות שלהן.

למעלה