ערוצי הפורנו לשעבר

זה היה בבלו

בחודשיים שהיה לי את זה... עדיין, אני חושב שמטרת התוכניות(כן תכניות) הפורנוגרפיות הוא בידור הצופים ולא הצגת האישה כחפץ, וכמו שאומרים "המטרה מקדשת את האמצעים". ובכל מקרה כולם עושים זאת מרצון. יש להבדיל מהאנשים העוסקים בתעשיית הפורנו לאלו הצופים בו בלבד. הרי המסרים האלו לא מועברים תוך כדי שידור, ומה שאתה אומר הוא בעצם שהפורנו משפיע על אנשים לרעה בעקיפין- דרך האנשים המעורבים בתעשיית הפורנו ולא דרך מה שמשודר בטלויזיה שלנו. באותה מידה אתה יכול להגיד שאישה שיורדת לגבר משפילה את עצמה, אך האם זה נכון? לא כי היא נהנית מזה ואם היא לא מרגישה מושפלת הרי שאין כאן השפלה. ותגיד, סקס רגיל נטו בין גבר ואישה שווים שישודר בטלויזיה גם כן מכיל את כל התכנים האלו שאמרת? הרי גם זה נכלל בהגדרת פורנו.

אתה באמת סבור שהמטרה מקדשת....

אט האמצעים. ואל תשלה את עצמך שכולם עושים את זה מרצון, אתה לא באמת יודע מאיפה הסרטים של בלו הגיעו ומה היה צריך לעשות כדי לשכנע את האנשים להופיע שם - וידוע באופן ברור שתעשיית הפורנו מלאה במקרים של אלימות, סחיטה, אונס, סמים וכדו' - וזו התעשייה שאתה מממן כשאתה פותח את אחד מהערוצים האלו. לא, לא אמרתי שהפורנו משפיע על אנשים לרעה בעקיפין - אמרתי שהוא משפיע על אנשים לרעה במישרין. כל הזוועות המתרחשות מאחורי המצלמה בתעשיית הפורנו הם עוד סיבה לשאוף שהתעשייה הזו לא תתקיים - אבל הסיבה העיקרית לאי-שידור פורנו בטלוויזיה היא ההשפעות הישירות שיש לה על החברה. על כך שילדים בני 11 שצופים בסרט פורנו מוצאים את זה נורמטיבי לאנוס את האח בן ה -8 שלהם (מקרה אמיתי), על כך שאנשים לא מבינים מה לא בסדר בלגמור לחברה שלהם בפה\על הגוף גם כשהיא ביקשה מפורשות שזה לא יקרה, על כך שאנשים נהנים לראות את החברה שלהם סובלת (כמו שהרבה מאוד סרטי פורנו מראים) בזמן סקס, שאוהבים לראות אותה מושפלת - אוהבים לראות אותה בולעת את נוזלי הגוף שלהם. לא, לא אמרתי שאישה היורדת לגבר משפילה את עצמה, בכלל לא. ולא, סקס לא-פורנוגרפי לא מכיל את התכנים האלו. ולא, הם לא נכללים בהגדרת הפורנו.

תקרא את ההגדרה של פורנו....

ע"פ החוק, רוני ( girlcott) כתבה אותה באחת מהודעותיה למעלה. לפי ההגדרה הזאת סקס הוא לא פורנו. ואתה באמת לא רואה סקס בטלוויזיה? כי אני רואה בטלווזיה המון פעמים סקס (הכי גאים שיש, סקס והעיר הגדולה, סרטים וסדרות מסוימים וכו').

EverMan

New member
זה לא סקס , לא מראים שם

איברים. ההגדרה הציבורית לפורנו היא : סרט המראה שני אנשים על כל איבריהם שעושים כל דבר שהוא. תפנים כבר. החוק לא התייחס להגדרה שהיא נתנה שם למעלה. כל כך פשוט.

זו בדיוק הנקודה שלי

פורנו לא מבדיל בין סקס רגיל, אוראלי , אנאלי, סטיות וכו'. אז האחרון משפיע שלילית על בני אדם שרואים את זה, אבל מה עם השאר? אם ישנה התנגדות למשהו מסוים מתוך "רשימת הפורנו", א לדעתי יש צורך לעשות הבדלה וזהו. לשנות את ההגדרות.

EverMan

New member
פורנו לא מבדיל.

מנהלי הערוץ כן הבדילו והם לא שידרו את זה. לכן היה אסור להוריד את הערוץ.

לא אמרת שלא קראת את ההגדרה ...

בחוק? הצעת החוק אוסרת על שידור מה שהוגדר מישדרי מין, בהגדרה לחוק מוגדר בדיוק מהם משדרי מין - וזו פלוס-מינוס סעיף אחד ההגדרה ש girlcott נתנה. אה כן, ותקרא את המאמר של "התנועה לגבריות חדשה" הוא חביב, אם כי קצר וקצת חסר תוכן בעיני.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאתה יזורק שטויות בקצב הא?

א. יוון היא "אם הדמוקרטיות" ב. בריטניה היא לא דמוקרדית, אלא רפובליקה מלכותית ג. איסור צפיה בפורנוגרפיה הוא דבר אידיוטי כבר ביסודו מכיוון שאת יצר האדם קשה ואפילו לא רצוי למגר. למה להכליל את דיעה המיעוט על הרוב? למה לא לעשות משאל בקרב צופי הלווין והכבלים הדיגיטלים אם הם רוצים את זה או לא? אפשר לעשות חסימת ערוצים נגד ילדים ותאמין לי שזה עדיף ככה במקום שאנשים יתקשרו לשיחות סקס פתאטיות או יקחו נערת ליווי.... תן לאנשים לפרוק ת'לחץ מתי שנוח להם, וזה מה שמדינה מתקדמת עושה: לא עומדת בין האדם ליצר הטבעי שלו. אה כן, וביוון, "אם הדמוקרטיה" יש פורנו.

אההה...! תיקון טעויות קטן:

יזורק=זורק דמוקרדית=דמוקרטית די
זה לא אני
זו השעה...

רפובליקה מלכותית דמוקרטית../images/Emo6.gif

בכל מקרה אני חושב שהוא התכוון שהדמוקרטיה שם מפותחת...רוב העם החליט שאסור להשאיר חרא של כלבים בחוץ ובעלי הכלבים סובלים
וסיכום קצר של דמוקטיית ישראל: הממשלה היא שפוטה של הדת.

אתה מדבר שטויות....

קבל תיקון טעות, בריטניה היא אם הדמוקרטיות המודרניות, בזה אכן טעיתי בניסוח ואתה צודק. אין דבר כזה רפובליקה מלכותית - כרגע סתרת את עצמך במשפט אחד. תפתח לקסיקון מונחים במדעי המדינה ותגלה שרפובליקה היא מדינה נטולת מוסד מלוכה. בריטניה היא אכן מונרכיה, אבל מונרכיה בה לבית המלוכה יש רק מעמד סמלי והיא דמוקרטיה מוחלטת. מנגד למשל סוריה היא רפובליקה, אך רפובליקה דיקטטורית. לגבי משאל עם, אני תומך בעיקרון בדמוקרטיה ישירה, אבל יש כל כך הרבה נושאים יותר מהותיים ממניעת שידורי פורנוגרפיה שאינם מגיעים למשאל עם אלא נצגינו מצביעים עליהם שקשה לי להאמין שזה יגיע למשאל עם. אתה מוזמן לפנות לנציגך בכנסת, ובמידה ולא תאהב את ההצבעה שלהם \ התשובה שלהם לשאלותייך - בחר במפלגה אחרת. תאמין לי שאני פורק את היצרים שלי גם בלי פורנוגרפיה ותתפלא בלי שיחות סקס פתאטיות או נערות ליווי. ושוב, אותם אנשים שירצו לפרוק את היצרים שלהם בפורנוגרפיה, שיורידו מהרשת או יקפצו לחנות הוידיאו הקרובה וישכירו סרט. אפשר להתווכח מהם היצרים הטבעיים של אדם, אבל נסכים לרגע שפורקן מיני הוא יצר כזה - שוב, המדינה לא מנעה מאנשים פורקן מיני, הם מוזמנים לפרוק מינית כמה שהם רוצים, אפילו עם פורנוגרפיה אם הם רוצים - המדינה סה"כ הגבילה נגישות.

.inbal

New member
משמעותה של דמוקרטיה אמיתית לא

מסתיימת ב"דעת הרוב". דמוקרטיה אמיתית כוללת מערכת בלמים המונעת "דיקטטורת הרוב" על המיעוט. דמוקרטיה מורכבת ממערכת עדינה של ערכי יסוד והרבה נקודות חיכוך בינהן, בהן יש להחליט מה חשוב יותר. ואני לא מדברת רק על אנשים דתיים שחוששים שהם או ילדיהם ייחשפו לפורנוגרפיה. אני מדברת עלי ועל נשים אחרות שנפגעות מהתרבות שהפורנוגרפיה מטפחת. של ההתייחסות לכל אישה שעוברת ברחוב כאל אובייקט מיני, של מושגים מעוותים שיש לאנשים בני כל הגילאים על יחסי מין כי כל מה שהם יודעים הם למדו מהסרטים האילו ושל נשים כסחורה.

ניפ

New member
אם בצניעות וריסון עצמי אנחנו

דומים לאירן - מה טוב!

חשטפית

New member
../images/Emo45.gif

זה בחבילת ערוצים נפרדת, עם סיסמא! ככה שמי שלא רוצה שיהיה לו את זה- אין לו את זה. וילדים קטנים שלא אמורים לצפות לא יכולים כי זה חסום בסיסמא. אז מה יכול להיות רע? לפי דעתי זו ממש חוצפה להוריד לגמרי את ערוצי הפורנו.

../images/Emo45.gifכמובן שאני בעד../images/Emo45.gif

אין שום סיבה שלא יהיו ערוצי פורנו בטלויזיה... זה שהדתיים או לא יודעת מי, לא מוצא חן בעיניהם-הם יכולים לחסוך מעצמם,ולא להסתכל פשוט! מה גם-שגם ככה יש סיסמא! זה לא ש"בטעות" מעבירים ובמקרה יוצא שרואים איזה זוג מזדיין ואז זה נקרא שעשית חטא... אז שלא יזיינו<תרתי משמע> את השכל, ושיתנו למי שרוצה לראות מה שהוא רוצה! אני אישית,ראיתי פעם אחת איזה 2 דקות מערוץ פורנו <עוד שהיה בחינם> לפני שנתיים,ישבתי עם חברה שלי איזה יום שישי אצלה בבית,סבבה והכל,ובדיוק שמו להם את הלווין אז זה היה חדש והכל בחינם גם וזה..ולא הכרנו את הערוצים.. אז סבבה,עברנו ערוץ ערוץ לראות מה יש להם להציע שם :) פתאום היא הגיעה לערוץ 68 <כן כן אפילו את המספר אני זוכרת> ורואה זוג מזדיין על הצד כזה חחח..אני זוכרת בדיוק תתמונה הזאת! אז אני צעקתי עליה שתעביר,נשבעת לכם נבהלתי קשות! הייתי כולה בת 14 :) אז יצא שראינו איזה שתי דקות אבל מרוב מבוכה <בגלל שגם חברה שלי היתה> אז לא הסתכלתי איזה ילדה טובה אני :)

אני נגד ערוצי הפורנו../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

בשביל מה אנחנו צריכים אותם? לכו לקנות בחנות או תורידו בחינם מהנט שזה חינם ויותר איכותי

lee_1

New member
אם אתה לא רוצה אתה לא חייב לראות

אבל זה לא בסדר לכפות על אחרים לא לראות כי אתה לא רוצה לראות

למעלה