למה לבזבז כסף על וידאו?.. ובקשר לילדים קטנים שיכולים להתקל בערוצים, כאילו שהם לא יודעים מה זה וכאילו שלא רואים דברים דומים לזה גם בערוצים אחרים... וחוצמזה יש חסימה, ואם מגלים את הקוד, אפשר לשנות אותו כל חודש/שבוע
עם בנאדם רוצה לראות פורנו אז זו זכותו וזה היה מטומטם להוריד כי מי שלא רוצה את זה בבית שלא יוסיף את זה לחבילה. ומי שיש לו ילדים קטנים אז הוא ידאג איך להגביל אותם וזה לא האחריות של הממשלה שלא נותנת לו את האפשרות שהם יהיו לו בבית בכלל. ובקשר לסיסמא- ילד בן 13-17 כבר ראה את מה שרואים בסרטים האלה כנראה...וילד פחות מזה אני בספק אם ייתאמץ כ"כ בשביל למצוא את הסיסמא. והורה שאיכפת לו יעשה סיסמא קשה.
ברור שכן, בכל מקרה גם אם ההורים לא ממש מבינים בזה, אז הטכנאי הזה שמתקין שואל אותם אם הם רוצים חסימה של הערוצים, אצלי לא היה חסימה, יותר נכון אני ידעתי את הסיסמא
אבל אני חושב שמי שרוצה שיראה, מי שלא שיחסום, ולדתיים אין זכות למנוע את זה ממנו, אם הם לא רוצים שלא יבקשו את החבילה של הערוך הזה בכלל
אני חושב שכן צריך להשאיר את ערוצי הפורנו כי סך הכול יש עלייהם סיסמא ופשוט אפשר לחסום אותם ומי שלא רוצה שפשוט לא יראה החרדים לא חייבים לדפוק את מי שכן רואה את ערוצי הפורנו