ערוצי הפורנו לשעבר

יש לך סימוכין לכל מה שאמרת?

האם יש לך מחקרים סוציולוגים אשר מראים שאין שום קשר בין פורנוגרפיה לבין אלימו מינית ותפיסות לגבי מיניות? האם יש לך מחקרים כלכליים שמראים שאין שום קשר בין תעשיית הפורנוגרפיה לתעשיית הסחר בנשים? האם יש לך מחקרים המנתחים את התוכן ששודר בערוצי הפורנו הנ"ל שאתה יכול להראות שלא שודר שם אף סרט שכזה? ושוב - התחמקת מהשאלה שלי, אם אני אראה לך כי יש קשר ישיר (ע"י מחקרים סוציולוגים, בעיקר בבני נוער) בין פורנוגרפיה לאלימות מינית ותפיסות לגבי מיניות - האם אז תתמוך בחוק?

EverMan

New member
מחקרים הם דבר אינטרסנטי.

מי שעושה אותם יש לו נקודה להעביר. הוא לא סתם עושה אותם. ואין שום קשר בין סחר בנשים לבין פורנו. נקודה. יש סחר בנשים - וזה דבר בפני עצמו. ויש פורנו. הם לא קשורים אחד בשני. לא יותר מאשר עוד זיון בזנות. שבמקרה מצולם - אבל לא על זה מדובר בערוצים הנ"ל. וכן , אני יודע מה ההגבלות שהיו על הערוצים האלה בשידור. הם לא שידרו את כל הדברים האלה. ולא , אני לא אתמוך בחוק - כי גם אם יש דפוק אחד - יש 10 אנשים עליו שנהנים מזה ולא עושים דבר. ולהם צריך לאפשר את זה. אל תיכנס לי לתחתונים ולמיטה ! וגם לא לטלוויזיה !

.inbal

New member
יש קשר מובהק בין סחר ואלימות כלפי

נשים ובין פורנו. סרטים רבים מצולמים בכפיה ובאיומים. אם אתה צרכן של הסרטים האילו אתה מממן את חיות האדם שהפיקו אותם ואתה ממריץ אותם להמשיך להתעלל בנשים.

EverMan

New member
יש גם ניצול בתעשיית המזון

אני לא רואה אותך לא אוכלת. את לא אחראית על מה העסק שמייצר את המוצר עושה. וגם לא המקום בו את קונה אותו. סרט שנעשה באיומים - זו עבירה על החוק. לא שידור של זה.

תתפלא...

אבל אני מחרים גם חברות מזון שייצורן כרוך בהתעללות וניצול. אבל זה אני.
וחוץ מזה, איך אתה משווה בין אכילה, צורך קיומי, לבין צפייה בסרט פורנו?

.inbal

New member
ואני מחרימה חברות שמייצרות את

הבגדים והנעליים ע"י עבודת/עבדות ילדים

אנחנו צרכנים סלקטיבים....

צרכנות היא אחת הדרכים העיקריות שלנו בתור אזרחים לדמוקרטיה ישירה, אנחנו בוחרים לאילו חברות כלכליות להעניק את כספנו - משמע להעניק להם גושפנקה למעשים שהן עושות. זה האחריות שלי בתור צרכן ואדם שחי בחברה דמוקרטית. אני אתן לך דוגמה קיצונית במיוחד כדי שתנסה להבין את הרעיון: האם נניח היית חי בבריטניה בשנות ה-30, היית מחרים מוצרים שיוצרו בגרמניה הנאצית ע"י חברות ממשלתיות? אגב, אם אני וענבל יפי נפש, אז אני משער שאתה מה? מכוער נפש?

girlcott

New member
אין לך מושג כמה אתה טועה!

והסיבה לטעות שלך היא בדיוק העובדה שאינך יודע כיצד מוגדר פורנו... אפשר לראות שאתה לא יודע מהו פורנו לפי המשפט שלך... "ולא סרט פורנוגרפי בו שני הצדדים נהנים כביכול" בסרטי פורנו, שני הצדדים לא נהנים... (אני מניחה שאני אשכח איזה סעיף או שניים, אבל לא זה בערך) פורנוגרפיה מוגדרת כסרט ,תמונות שבהם נשים מוצגות כאובייקטים שנהנים שהשפלות,כאב, אונס...סיטואציות שהן נשים קשורות, מוכות, קטועות לחלקי גוף, נחדרות ע"י אביזרים (לא כאלו שמותאמים לכך כמובן) או חיות. מוצגות במצבים שבהם מתעללים בהן, הן מוצגות במטונפות, נחותות, מדממות, חבולות, ופגועות כל זאת בצורה מינית...או שהן מוצגות כאובייקט מיני שיש לכבוש, לשלוט בו, לחלל, לנצל... (שימוש בגברים,ילדים או טרנסקסואלים במקום נשים נחשב כמובן לפורנו גם כן) מה שאתה דיברת עליו--> הנאה הדדית, זו ארוטיקה, לא פורנוגרפיה. את לא מסכים? אני בטוחה שכבר עשית את זה, ואם לא, לך למנוע חיפוש ותחפש קצת בגוגל, ותופתע לגלות שרוב התכנים המיניים שתמצא כוללים אחד מהסעיפים שרשמתי למעלה.... אתה לא חושב שזה משפיע על אנשים לאנוס? אני בטוחה בכך. קראתי יותר מראיון אחד עם בחורים שמודים שאנסו כ הושפעו מפורנוגרפיה... מעבר לכך, יש דוגמאות רבות שניתן לראות בהם השפעה כזאת...למשל, לפני כשנה ילדים בני 11-12 (ניראה לי...זה היה מזמן) צפו בפורנו בבית, והאח הקטן של אחד מהם נכנס הביתה (הוא היה בן 7-8 ניראה לי) והם פשוט הורידו לו את המכנסיים ואנסו אותו, כי זה מה שהם ראו בטלויזיה... מעבר לזה שאת לא יכול להתעלם מהעובדה שזה עניין תרבותי שלם- אלו מסרים שמועברים בפרסומות, סרטים, בכל מקום, והכי ישירות בפורנוגרפיה....מסרים שמעודדים השפלה, אונס, כיבוש של נשים, או סתם אי שיוויון במין... אז למה לאפשר לאנשים גישה ישירה לזה בבית כאילו זה מים? אם מישהו רוצה להיות חלק מהגועל נפש הזה שיתאמץ וילך לקנות את זה בחנות וידאג שהילדים שלו לא יכלו לראות את זה. אהההההההההההה

EverMan

New member
שימי לב למשהו , אולי ההגדרה בחוק

היא אולי זו. הערוצים שביטלו - הם ערוצים בעלי תוכן פורנוגרפי במושג הכללי. לא מה שהגדרת. כל התכנים שציינת - לא היו בערוצים ה"פורנוגרפים" שהיו בכבלים ובלווין. לכן - אין צורך לבטלם. תקראי לזה אירוטיקה ... אבל פה זה משחקי מילים.

היו ובוודאי שהיו....

הויכוח היחידי הוא לגבי ערוץ הפלייבוי שמפעיליו בארץ טוענים כי הוא אינו מהווה עבירה על החוק הזה - והדבר נידון בבג"ץ. לגבי שאר הערוצים שפעלו, אין בכלל ויכוח בנושא - אפילו מפעילי הערוצים אינם טוענים אחרת.

EverMan

New member
כן ?

מתי בדיוק בבלו ראו נשים שנהנות להיות מושפלות ? או שמא קטעי אונס ? או נשים קשורות או מוכות (שזה לא קשור לסאדו-מאזו - כי אז זה כן הבחירה שלהן) ? או נחדרות/קטעות ? או אולי מוצגות במצבים שבהם מתעללים בהן, הן מוצגות במטונפות, נחותות, מדממות, חבולות, ופגועות כל זאת בצורה מיני? או בתור אובייקט שיש לשלוט בו ? הא ? מתי בדיוק ? לא הראו. את זה - לא היה בטלוויזיה. זה סרטי סנאפ שרצים באינטרנט במקרה הרע. לא מה ששודר בטלוויזיה - אז עם כל הכבוד להגדרה בחוק - לא הייתה שם פורנוגרפיה - ולא היה להם שום זכות להוריד את זה מהמרקע.

אם אתה כל כך בטוח בזה...

אז איך זה שמפעילי ערוץ בלו (שיש להם אינטרס כלכלי מובהק בנושא) לא טרחו ולא לרגע להגיש בג"ץ בנושא ולטעון כי הדברים שהם משדרים אינם מהווים עבירה על החוק? בעוד שמפעילי ערוץ פלייבוי, אשר שנוי במחלוקת בנוגע לניסוח החוק, כן טרחו?

ואם אתה צודק...

אז למה אתה בא בתלונה לחוק, תבוא בתלונה לבלו שלא מגישים בג"צ בנושא. אולי אפילו תגיש בג"צ בעצמך זה לא עולה כל כך הרבה - רק 50 ש"ח לעתירה.

EverMan

New member
בג"צ עולה יותר כסף

מזה כי צריך לשלם לעורך דין. ואני נלחם נגד זה באמצעים פוליטים. לא באמצעים משפטיים.

אבל אתה נלחם נגד החוק...

שאתה מסכים איתו. אתה פשוט טוען שערוץ בלו כן עומד בדרישות החוק.

EverMan

New member
שוב , אני נלחם נגד החוק

שלא מאפשר לשדר תכנים פורנוגרפיים מהמובן הכללי בטלוויזיה. לא נגד שידור רציחות ואונסים חיים.

girlcott

New member
אתה לא ממש מבין, אני חושבת

הרציחות והאונסים זה מקרים קיצוניים אבל ברוב סרטי הפורנו יש התייחסות לאישה כנחותה כאובייקט שיש לכבוש או להשפיל לא ראית פורנו שיש בחורה אחת ומלייון בחורים שמנסים לזיין אותה מכל כיוון? שכל מה שהם רוצים זה לגמור לה על הפרצוף? ודוגי סטייל בוטה? מאוד נפוץ תמיד יש התייחסות אל הגבר כאיזה אליל כזה שמשתמש באישה או בנשים רבות כרצונו...

למעלה