פורומים 2015

האותיות קטנות ומטושטשות

להזכירכם, לא כולם גולשים במסכים גדולים.
אצלי, במסך 19 אינץ' וברזולוציה של 1024 על 768 נקודות, האותיות בתצוגה החדשה קטנות ומטושטשות, ושמות הכותבים כמעט בלתי נראים.
אפשר כמובן להגדיל את האותיות, אך אז אין די מקום לתיבות הקבועות, "הוספת הודעה", "כלים ומידע" וכו', והתצוגה בכללה משתבשת.

נ"ב: התכוונתי לצרף צילום מסך, אך מסתבר שגם האפשרות הזו תקולה (לחיצה על "לחץ כאן" אינה גוררת תגובה כלשהי).

shy-1

New member
לא רק שהעיצוב קטסטרופה ולא ברור, שורת ההוסף תגובה ....

כל כך צפופה שקשה להבין מה כתוב שם.
בקיצור, אבי זכרונו לברכה כבר אמר לי לפני שנים:
החוכמה בתיקון זה לא לקלקל !

guyweiss

New member
לא מצליח להגיב כלל

לאחר מעבר לפורומים החדשים (שלדעתי העיצוב מזעזע ד"א, אבל זה כבר עניין של טעם אישי), איני מצליח להגיב, לא תגובה מהירה ולא תגובה מפורטת

ga26

Member
בעבר כשלחצתי מהמחשב על שם המשתמש שמופיע ליד כותרת ההודעה

בפורום היו נפתחים פרטים לגביו.זה לא עובד לי עכשיו (עובד מפיירפוקס)

wranger

New member
איזה פורום זה?

כי "ווהו, שדרגנו את הפורומים", אבל גם "למי אכפת מהפרטים הקטנים".

הדגשת ניק בשחור

לפני השינוי היתה הדגשה בשחור של הניק למשתמש עצמו וככה היה קל יותר למצוא הודעות/תגובות שכתבתי, היום כל הניקים באפור.
&nbsp
אולי כדאי לחזור להדגשת הניק ?

PooKiPsiT

New member
איפה החבאתם את כל הפיצ'רים של השעה האחרונה

ההודעות שלי וכאלה?

הרחבת ההודעה רק בלחיצה על החלק השמאלי של הטקסט

1. כאשר לוחצים על החלק הימני של טקסט הכותרת, לא קורה דבר. רק אם לוחצים משמאל, ההודעה מורחבת.

2. הוסף תגובההוספת תגובה מהירה הוספת תגובה בחלון חדש
שני הראשונים מופיעים אצלי ברצף, בלי רווח ביניהם.

הרחבת ההודעה

1. ניסינו לשחזר את התקלה ללא הצלחה. נשמח שתפרט לנו באיזה דפדפן אתה משתמש.
2. ידוע, בטיפול.

ga26

Member
תמונות בראש הפורומים

בראש הפורום ניתן לראות לפעמים תמונות שהנהלת הפורום בחרה לשים וזה מאוד יפה. יש לתת את הדעת שתמונות אלו ניתנות לצפיה בפורומים של 18+ (למשל יחסי שליטה BDSM [URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=507#179076966[/URL] ) גם לפני שאישרת שאתה בגיל 18+ ולכן יש לוודא מול הפורומים הללו (ראיתי שבפורום המדובר שמו תמונה שעדיף שלא תהיה שם לדעתי) אין תמונה לא הולמת בראש הפורום או לחילופין להציג אותה רק לאחר אישור שהינך מעל גיל 18.

תודה

למעלה