פורומים 2015

הבועית שסופרת כמה תגובות יש להודעה

מטופשת ומיותרת. בכלל, החלק השמאלי של השורות כבר נראה כמו טבלת אקסל. אפשר לוותר על הבועית שסופרת תגובות. זה עמוס מידי ומיותר.
&nbsp
וכרגע, אני רואה את שם המשתמש שלי בהודעות בפורומים בדיוק באותו צבע אפור בהיר כמו כל שאר שמות המשתמשים. אפשר ששם המשתמש שלי יהיו שחור או מודגש? כדי שאוכל לזהות איזה הודעות אני כתבתי בלי שאצטרך לעבור על כל שמות המגיבים בשרשור

Netanel w

New member
מרווח בין שרשורים

המרווח בין שרשורים מאוד קטן, וההודעות כמעט נראות כמו שרשור אחד ארוך.
בנוסף - קצת משחק חכם עם צבעי רקע להודעות היה יכול לעזור.

מענדי

New member
פתיחת תגובה בהנפשה

זה יפה, אבל:
א. זה איטי. לפעמים פתוחים תגובה ומה שכתוב בה זה מילה או שתים.
ב. אם בתגובה יש באנר של תפוז עסקים הבאנר קופץ אחרי פתיחת התגובה בהנפשה וזה לא נעים בעין.

aclinova

New member
ראשית- תתחדשו על העיצוב. שנית- כמה הערות:

1. בתגובה להודעה, אם לא נכנסתי למערכת מראש, כפתור ה"כניסה למערכת" לא מגיב.
2. העין מצד שמאל לא נצבעה בכחול אחרי שקראתי הודעות.
3 הדף כולו "גדול מידי" על המסך. דף תפוז ראשי נראה כרגיל מצויין, דף הפורומים דורש הקטנה של גודל הדף בדפדפן.
4. אן סימן של הודעה עם תוכן או ללא תוכן
5. חלק מהאייקונים באמת נראים גנריים מידי וחסרי ייחוד. חבל שלא השארתם לפחות את הגנריות של תפוז "מולבש" לפי האייקון.
6. מסכימה עם מה שכתבו לגבי הצבע האפור של ההודעות. לא נוח לקריאה לאנשים עם מוגבלות ראיה.
7. החלק האפור בצד עם ההמלצות של תפוז רחב מידי ומשתלט על המסך.
8. אני בטוחה שעמלתם על העיצוב החדש רבות, אבל התגובות שלכם להערות של הגולשים לא נעימות. יש בעיות. אל תגידו לנו רק להתסגל לזה, אלא תנסו לשפר.
&nbsp
תודה
&nbsp

תודה

1. טופל.
2. לא הצלחנו לשחזר את התקלה, עם זאת הולך להתבצע שינוי כך שכל ההודעה תיצבע בכחול, בדומה לגרסה הקודמת.
3. אם תלחצי על X בפרסומת המופיעה בראש דף הפורומים, תוכלי להמנע מהקטנת הדפדפן כולו.
4. הנקודות בצד כל הודעה מסמנות אם היא בעלת תוכן או לאו. במידה ומדובר בעיגול בעל מילוי - ההודעה מכילה תוכן, במידה ומדובר בעיגול ללא מילוי - ההודעה חסרת תוכן.
5. מדובר בחלק מהעיצוב החדש, לא צפוי שינוי בקרוב.
6. מדובר בחלק מהעיצוב החדש, לא צפוי שינוי בקרוב.
7. החלק האפור לא אמור להשתלט על יותר מכשישית המסך, אנא בדקי את הגדרות התצוגה בדפדפן שלך.
8. אנו עונים בצורה פרטנית לכל גולש וכן משפרים לרוב לפי הערות הגולשים שלנו. עם זאת, לצערנו, לא נוכל לשנות כך שכל הגולשים יסופקו, על כן אנו מבקשים גם להסתגל. אנו שמחים שאת מבינה שמדובר בעמל רב וחשיבה רבה עומדת מאחוריו.

herouth

New member
תוכן הפורום ״זז״ ימינה ושמאלה בפיירפוקס

כל התוכן שמתחת לפאנל העליון (כולל הפאנל השמאלי) מקבל scroll ימני/שמאלי במקום להסתגל לחלוטין לגודל החלון.
&nbsp
עם פתיחת הפורום, הפעמון הקטן שבצד ימין של ה״הודעה מהנהלת הפורום״ חצי מוסתר בצד ימין. בהזזה שמאלה וימינה הוא מתגלה. למי שעובד בלוח עקיבה זה ממש מפריע כי בכל גלילה של הדף הוא זז גם ימינה ושמאלה.
&nbsp
הדפדפן שלי הוא פיירפוקס על מק (אם כי אני מאמינה שזה יקרה בכל פיירפוקס). שימו לב שבגדלים מאוד גדולים של חלון הדפדפן זה לא קורה.

herouth

New member
אוקי, הבעיה הזו הסתדרה, אבל אנצל את זה להצטרף לביקורת

* חוסר ההפרדה בין שרשורים נורא. הלכתי עכשיו לעשות בדיקה בפורום ניסויים לגולשים. אחרי ששלחתי, חיפשתי את ההודעה ששלחתי, והיא פשוט הלכה לאיבוד שם בין ההודעות (בפרט שיש הודעה נעוצה, אז ההודעה החדשה לא מופיעה ראשונה בעמוד).
&nbsp
* אייקונים: רציתם שלא יהיה תפריט אייקונים ענקי, ניחא. אז חלק מהאייקונים הישנים כבר לא מופיעים. אבל למה ביטלתם את הקוד שלהם? בפורום יפן, האייקון ״יפנית״ עדיין היה בשימוש. אז לא חייבים לשים אותו בתפריט, אבל שיהיה מאגר קודים שהוותיקים יוכלו להשתמש בהם.
&nbsp
ולא, אין שום דבר מגניב באייקונים החדשים. בכלל, עיצוב גרפי ללא קו מיתאר שחור הוא אולי אופנתי, אבל מקשה בהרבה את הקריאוּת של האייקון. בפונט האימוג׳י של אפל, למשל, יש קו מתאר בצבע מעט כהה מתוכן האייקון, בידקו ותראו.
&nbsp
וגם יש טעם לפגם שהאייקונים שהם כאילו של תפוז הם בעצם חיקוי של האייקונים של ווצאפ/אפל (שהם עיצובים מבוססים על תקן יוניקוד, אבל שלכם לא קשורים בכלל ליוניקוד).
&nbsp
(אם לפחות היה אפשר להשתמש באימוג׳י אמיתי בהקלדה... אבל תפוז לא תומך ביוניקוד במלואו).

aclinova

New member
בהמשך להודעה שכתבתי מקודם

אחרי רענון של הדף, הופיעו הסימנים של עם או ללא תוכן מימין להודעה והעין אכן נצבעת בכחול אבל זה רק אחרי הרענון.
&nbsp
האם בעל פורום צריך מעכשיו לחכות לאישור פרסום מהמנהל או רק במשוב?

faery18

New member
מאוד אהבתי את העיצוב החדש!
אבל יש לי מספר הערות:

ההודעות לא מכחילות וזה מאוד מקשה על הגלישה, וזה שהעין בצד שמאל של המסך נצבעת לא מספיק. עדיין קשה להבחין מה נקרא ומה לא. היה טוב אם ההודעות שנקראו היו נצבעות גם הן בתכלת כמו העין ואם אי אפשר אז שלפחות יצמידו את העין שנצבעת להודעה. אפשרות נוספת זה שהעיגול הקטן מצד ימין בתחילת כל הודעה יצבע גם הוא בכחול בנוסף לעין של הצפיות.

בעיה נוספת זה שאין מספיק מרווח בין שירשורים, כל הפורומים נראים כמו שירשור אחד גדול, והעובדה שהעיגול של כותרות השירשורים הוא כחול לא מספיקה כדי להבדיל. בנוסף לרווח שצריך להגדיל בין שירשור לשירשור, היה טוב גם אם הכותרות היו נצבעות בתכלת{ואם אפשרות הכחלת ההודעות שנקראו תחזור אז אפשר שכל שורת הכותרת תהיה בתכלת כמו שכשפותחים את ההודעה של הכותרת גם הרקע של השורה צבוע.. וככה יהיה הבדל בין הכותרת להודעות הרגילות שנקראו}.

הכינויים בהירים מידי לדעתי הם צריכים להיות בצבע שחור והמשתמש צריך לראות את הכינוי שלו בצורה מודגשת יותר כמו שהיה, בנוסף חסר לי אייקון צוחק בלי דמעות אה וגם אייקון של חיבוק, אבל חוץ מזה אהבתי את תפוז החדש

מקווה שתקחו את ההערות לתשומת לבכם וכל הכבוד על רענון האתר

אהבתי שהוצאתם את הרקע האפור ועשיתם אותו לבן אהבתי שהוצאתם את השורות המיותרות בין המשפטים אהבתי שהכתב באפור כהה מודגש אהבתי שהוספתם לכל הודעה את מספר התגובות חוץ ממספר הצפיות - דבר שהיה רק בהודעה הראשית של ההודעות המתקפלות. ככה שלצד ההערות יש כמובן גם לא מעט פידבקים:]

Y. Welis

New member
בעיה עם רקע לבן - הקונטרסט חזק על מסכי LCD, שמבהיקים ברובם

(חוץ מאלה שהם MATTE, אבל אלה מיעוט היום). זה מפריע לעין. לכן מקובל לרכך את הלבן למשהו 'קרמי' יותר.

אמאנחל

Member
מנהל
בפורום אמהות יחידניות מבחירה יש הודעה אחת שמופיעה

כמה מאות פעמים והזיזה את כל הפורום לעמודי הארכיון

למעלה