פחד לא רלוונטי?? תירוצים??

QueenOfMagic

New member
פחד לא רלוונטי?? תירוצים??

למה דבר ראשון אתן האימהות חושבות שהפחד שלי הוא לא רלוונטי? כשאני רואה את אחותי שעכשיו בהריון שמטפחת ישבן כגודל הבטן הענקית שלה. זה לא עושה לי טוב (גם ככה הישבן שלי גדול). כשאני רואה אותה אומרת לפעמים...אוח הרגליים אני מתה שזה כבר ייגמר.. כשבנאדם שנחשב חזק כמו אחותי אומר דבר כזה - אני לא רוצה להיות בנעליה. אחותי לא מפונקת ויש לה יכולות כאב אדירות...לי אין...אני מכאבים ואפילו כאב קטן פשוט מתה!! אמא שלי אמרה לי - לידה זה דבר ניפלא לי בכלל לא כאב ונהניתי מכל רגע..האמנתי לה בחיי!! אבל כששמעתי את אחיותיי וסיפורי הלידה שלהם..ראיתי שזה לא בשבילי. זה בשביל אחת שמשתתפת באפקט הפחד ואוכלת תולעים לארוחת ערב!! ועוד אמא שלי אמרה שזה תורשתי (הקטע של הלידות כאבים וכו').. אז מסתבר שזה לא תורשתי ואם זה כן...אז מלראות את אחיותיי הספיק לי. אני לא רוצה לעבור צירים ובכלל את כל תקופה ההריון שנראית לי זוועתית בשביל ילד. אני הרי לא אוהבת ילדים באשר הם...זה פשוט לא שווה את המאמץ. מילא אם זה היה משהו אינסטנט כזה כמו פודינג...הייתי אומרת וואלה ננסה.. אבל זה לא בא בקלות וזה דורש הרבה מאוד ממך להביא ילד לעולם ואל תספרו לי שלא!! אז אולי התירוץ של הפחד כי אני שונאת ילדים...אבל לא ההיפך... כי מאז ומעולם שנאתי ילדים...אפילו בעודי ילדה שנאתי ילדים ובמיוחד תינוקות...

QueenOfMagic

New member
ונימאס לי להצדיק את עצמי

אם אני לא רוצה ילדים אני לא רוצה ילדים..עצם העובדה שלא סגרתי את אפשרות האימוץ בפניי זה אומר שאני איפשהו פתוחה.. אבל לידה לא בא בחשבון!! וזהו מעכשיו אין דיון יותר על כמה הפחדים והרצונות שלי לא רלוונטים והכי חשוב..אל תקחו את דבריי כמשהו שכל המשתתפות פה מקושרות אליו...אולי רק חלק קטן..

inbal76

New member
../images/Emo45.gif

את אדם חופשי, ומי שזה לא מוצא חן בעיניו - בעיה שלו.

QueenOfMagic

New member
עצם העובדה שאני עונה לשאלה הזו..

אני שוב מצדיקה את עצמי.. כי - וזה חשוב - יש פה אימהות שחושבות שכולן פה כמוני. וגם שופטות אותי בצורה לא נכונה... אף אחת מהאימהות המטיפות פה לא מכירה אותי..

עדיין......

כמי שנשמעת מאוד נחרצת בענין אני לא מוצאת סיבה לצטדק בדרך חיך כשם שחילוני לא צריך בפני דתי. בעמוד הראשי צוין אין זה פורום למתן תשובות..... ולגבי זה שלא מכירים אותך הפורום עדין צעיר וההשתפות ודרך והבעת הדיעות רק יוכלו להיכירך וחבל שתשאירי רושם על הקוראים כמצטדקת על בחירותיה

karnity

New member
queen היקרה,

צודקת 1000% - אין שום סיבה להצטדק!!! כל רגשותייך הם לגיטימיים.. ומי שיש לו בעיה - ש... (את יודעת..)..

אטל81

New member
OK, אז מה בעניין....

ניתוח קיסרי. אם את לא רוצה לעבור אתה לידה עצמה ולסבול מכאבי תופת ..שם למטה, אז אולי האפשרות של ניתוח קיסרי, יהיה פתרון עבורך. מה דעתך??

QueenOfMagic

New member
את חמודה

אבל בארץ לפי מיטב ידיעתי אם אין לך בעיה רפואית לא עושים סתם ניתוח קיסרי. ורק אם את עשירה אולי כן יעשו לך דבר שכזה. אבל עם כל הכבוד ובהחלט יש - אני לא רוצה לעבור את ההריון עצמו. ואני גם לא רוצה כרגע את התוצאה שזה ילד. ולכן כמו שכבר אמרתי קודם - רק אם אשנה את דעתי וארצה ילד אני לא אלד אלא אאמץ אחד..

אטל81

New member
אמממ..... תודה

לפני מה ששמתי לב את רק בת 21, וכל החיים לפניך, הדעות שלך ישתנו אני מאמינה עם הזמן.... אני גדולה ממך (אומנם לא בהרבה) אבל, ומבינה מה שאת אומרת, ראיתי את הסרט "הנשים של ד"ר טי", ובסוף הסרט ממש מראים את התינוק יוצא, איך שהחור נפתח... אני אגיד לך את האמת, גם אני הייתי קצת המומה שבוע!! אבל אלו החיים.... זה ה"עונש" שקיבלנו על שאכלנו מעץ הדעת (אם נכנסים לקטע הדתי..
).

QueenOfMagic

New member
אמרו לי את זה גם כשהייתי בת 10

ותראי מה זה, 11 שנה זה לא השתנה במיוחד..

SaraGubits

New member
מגעיל, מגעיל הסרט המדובר!!!!

אני שונאת שונאת לידות אצל רופאים או מיילדות!!! הם נוגעים בנו, הם דוחפים לנו ידיים, הם אונסים אותנו, הם חותכים אותנו! ולא פלא שכל כך הרבה נשים שונאות ללדת! אנו לא מקוללות בשום קללה על לידה, ותשכחו מאדם וחוה. אפילו בתנ"ך עצמו לא מוזכר באף מקום שלידה זה דבר כואב. נכון, כתוב 'בעצב תלדי בנים' מדובר בעבודה קשה, אבל לא מדובר על כאבים או סכנות. עובדה, כאשר יש כאב, זה מוזכר בתנ"ך ככאב. ולגבי החור שממנו התינוק יוצא, יש לו תכונה של אקורדיון, הכל נמתח לאפשר מעבר ואז זה חוזר לקדמותו כאילו שלא קרה כלום, ללא טראומה או קרעים. אבל זה לא קורה אם מתערבים לנו ומשכיבים אותנו על הגב. אז תראו לידה נורמלית מול לידה לא נורמלית

QueenOfMagic

New member
כמו ש..

אני לא צופה בסירטי אימה על איך מגיע הבשר לשולחנות שלנו ככה אני מעדיפה מלהימנע מלראות את סירטי הלידה למינהן.. עשיתי את הטעות הזו כבר פעם אחת..ואפילו עשיתי את זה בסרט שבו מראים שהאישה לא צורחת ולא מקללת. אך עדיין זה נראה לי ברברי...

feigy20

New member
לא-לא

יכול להיות שכנראה שאת באמת לא צריכה להביא ילדים לעולם. כי ילד צריך לבוא למקומ רצוי שבו יאהבו אותו ויחבקו אותו ולא שלא ירצו אותו. אני באופן אישי לא מבינה את זה. את לא רוצה מישהו שיהיה לידך ויחבק אותך בכל מצב גם עוד 50 שנה כשכל החברים שלך ימותו. ואף אחד לא יזכות אותך?! אז יבוא הילד שלך ויחבק אותך ויביא לך ארוחה וידאג לךו... יאהב אותך. בלי כל תנאי!

QueenOfMagic

New member
חס וחלילה!!!!

את האמת - זה לא מעניין אותי מי יזכור אותי לאחר מותי. ולהמשך שושלת לא חשובה לנשים כמו שהיא חשובה לגברים..ובאמת שהמשך שושלת זה לא ממש גורם מכריע בעיניין. ויש מי שאוהב אותי...רק שהוא לא מגעיל אותי.. ואני לא צריכה ילד שיזרוק אותי לבית אבות יום אחד כי לא יבוא לו להביא לי ארוחה חמה..ותאמיני לי ביום שבו אני לא אוכל לדאוג לעצמי אני אדאג שלא אהיה נטל... חוצמזה כל חיה אוהבת את בעליה אהבה ללא תנאי...

QueenOfMagic

New member
ואני לעומתך לא מבינה

איך אנשים מסוגלים להתלהב מתינוקות ואיך בכלל ולמה הם רוצים ילדים?!? ולמה אנשים אוהבים ילדים.. אני ממש לא קולטת אהבה לילדים..

ronaviv

New member
את ממש לא צריכה להצדיק את עצמך.

היי קווין, רצוי לך לחשוב אחרת מהקונצנזוס, לשנות את דעתך, לברר אותה ע"י הבעתה, להתגבש, לשנות שוב להיות גאה שאת מסוגלת, לא להיות תקועה במימד אחד. ברור שהשיפוט שלך את אותו אדם, היה מנקודה מסויימת אשר היתה רלוונטית לנקודה בה הבעת אותה. אין פה שאלה מעשית, את רשאית לעשות בכספך כטוב בעינייך, מעט מהרגישים, רגישים באמת ונותנים בפועל מעצמם ומשאביהם לזולת. לו היה כך, אלה שאין להם, לא היו מקבצים, הסיוע היה מגיע מעצמו אל חשבון הבנק שלהם. יש מידה רבה של שיווק הניזקקות, ומידה רבה של הענקה למען פרס חברתי ריגשי בנתינה כזאת. המקורות (ואני לא דתי) שמו על נס את המתן בסתר. הוא כניראה רחוק מלהשביע (טרטימשמע). עם כל הסולידריות החברתית, ואין ספק שיש חשיבות גדולה לה. בסופה של דרך, האחריות שלנו על מעשינו היא מרכז העיניין, לו היו יותר מאיתנו אחראים על מעשינו, היו פחות מאיתנו ניזקקים לסולידריות החברתית, כך שאלה שמזלם הרע, או נסיבות חייהם הביאו אותם אל שוקת שבורה, היו יכולים לקבל סיוע משביע רצון (ושוב במובן כפול).

QueenOfMagic

New member
רון אביב חביבי..

למדתי עקב מה שכתבתי מה עשיתי לא נכון. וזה לכתוב מתוך עצבים. אני אדם שכן עוזר לזולת אך כמובן שלא בכל דרך ולא בכל מחיר. יש דרכים לעזור לאנשים ויש מקומות מסודרים שאפשר לעזור בהם. כגון עמותות למינהן. אחת הסיבות שאני עוזרת לחיות כי יש בהן משהו שהוא יותר אנושי מכמה יפיי נפש שאני מכירה. עשיתי לעצמי נזק כשכתבתי את מה שכתבתי מבלי להירגע ...הייתי צריכה לכתוב משהו שמתנסח אחרת ולא נראה כאילו אני התגלמות הרשע. וכמובן שלאהוב ילדים זה דבר נורא שונה מלעזור לאנשים אחרים. אם כל הכבוד, אף אחד לא בנעליי ואינו מרגיש את הבחילה שלי כשאני מסתכלת על תינוקות...הילד יכול להיות הילד הכי ניפלא שבעולם.. אך אני פשוט לא מסוגלת לראות כך..

ronaviv

New member
תהיי עצמך...

תהיי עצמך, זכותך הכמעט יחידה כאינדוידואל.

girl111

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

כשהייתי ילדה גם לא סבלתי ילדים. לא יודעת אם תינוקות אבל ילדים קטנים כן. הם נתפסו בעיני לעם אכזר ורע. כל הזמן ראיתי איך הם הציקו לחיות ולילדים אחרים, ופשוט לא סבלתי את זה. אני זוכרת ששיחקתי גומי עם חברות שלי(הייתי אז בת 7,8,9 משהו כזה) והיו תמיד ילדים שרצו גם, ולא רציתי לשתף אותם, מה הייתי חוטפת
פשוט היו יושבים ו"מתעלקים" עלי כל היום . תמיד העדפתי אנשים מבוגרים או בני נוער(שבעיני נתפסו גם למבוגרים , כי הייתי קטנה
). גם אני חושבת שאם הייתי אוהבת ילדים, לא היה אכפת לי ללדת ולעבור 9 חודשי הריון(למרות הכל) , כי אחרי הכל זה רק 9 חודשים אבל ילד זה לכל החיים

למעלה