פחד לא רלוונטי?? תירוצים??

קוקה1

New member
שלום לך...שאלה בלי לשפוט אותך....

למה את שונאת ילדים? ולמה במיוחד תינוקות? היה לך איזשהוא ניסיון מר בנושא? והאם את נשואה? אני לא מתכוונת להעביר עליך ביקורת פשוט מאוד מעניין אותי לדעת מה מביא אישה לא לרצות ילדים וזה שאחותך טיפחה ישבן לא בהכרח אומר שגם לך יהיה וזה שאחותך סבלה בלידה זה לא אומר כלום לגביך אחותי הקיאת ת'נשמה כל ההריון ואני שתי הריונות הייתי מלכה. ותאמיני לי שאני הסף כאב שלי הוא נמוך מאודדדדדד אבל ילדתי בלי אפידורל לפעמים אפשר להפתיע את עצמנו.... ובתור אחת שיש לה ילדים אני אספר לך שזה יותר שווה מפודינג. ואני לא נמנית מאלו שחושבות שהפחד שלך הוא לא רלוונטי כי אני לא יודעת מזה פחד מללדת כי פשוט לא פחדתי... בכל מקרה אני מקווה שבעתיד יהיו לך ילדים ותראי שיש בזה הרבה כיףוסיפוק ואהבה ובעיניי זה החיים (אבל זה בעיניי!!!) בהצלחה רבה לך

QueenOfMagic

New member
שאלת יותר משאלה

למה אני שונאת ילדים? לא יודעת אני פשוט לא אוהבת אותם לפעמים אפילו עד כדי תיעוב וסלידה. לפעמים יותר ולפעמים פחות. למשל את הבן של אחותי אני ממש ממש שונאת מייחלת לו רע מרוב שאני שונאת אותו...אני לא יכולה להסביר.. אבל את שלושת בנותיה של אחותי האחרת אני סובלת ואפילו מחבבת.. תינוקות זה משהו שלא מעורר אצלי כלום. כשאני רואה תינוק אני מרגישה בחילה ואפילו גועל. מבחינתי אין דוחים מהם - אף אחת מהאחייניות שלי לא אהבתי בתור תינוקות שנאתי להחזיק אותם על הידיים אבל לא ממש שאלו אותי...למזלי אחותי האחרת לא ביקשה שאחזיק את הבן שלה...בעעע... לא אין לי ניסיון מר איתם...אני רק לא אוהבת אותם. ואני לא נשואה אבל יש לי חבר כבר 3 וחצי שנים...אם זה אומר לך משהו

קוקה1

New member
את יודעת.....

מצד אחד את מצחיקה אותי ומצד שני אני קצת נעלבת בשביל האחיות שלך ולגבי השאלה אם את נשואה אז כן לא סתם שאלתי... אולי בעתיד הדיעה שלך תשתנה ראיתי שכתבת שאימוץ בא בחשבון אצלך נכון? או שאני טועה? כי אם תאמצי ילד בן שנה גם ממנו תגעלי? או שאולי אם זה יהיה שלך אז תרגישי אחרת?

QueenOfMagic

New member
אמרתי ככה

שאם פעם אני כבר ארצה ילד אני אאמץ ולא יעשה אחד.. אני לא סוגרת את האפשרות לילד כי אני מפחדת ללדת או שזו נראית לי חוויה מפוקפקת..

QueenOfMagic

New member
אה טוב אבל לא ממש תצליחי

ואנחנו פה לתת תמיכה לא לשכנע שלידה זה דבר ניפלא. אמרו לי שצבא זו חוויה שצריך לחוות...תשמעי אני הייתי מוותרת על כך בהנד עפעף.. חוצמזה יש לי פחד גבהים אולי תנסי לשכנע אותי לקפוץ מצוק עם מצנח??! באמת שלא כדאי לך...כי אני עדיין לא אוהבת ילדים גם אם לידה תהיה אצלי בשכל כדבר ניפלא

קוקה1

New member
אל תהיי צינית איתי זה לא פייר...

אני לא שפטתי אותך בסך הכל את אמרת משהו ואני מנסה להראות לך צד אחר אם לא תקבלי זכותך אבל אני מרגישה שאת כועסת....למה? אם את מאמינה בדרך שלך ואת שלמה עם עצמך את לא צריכה לכעוס

מיריVA

New member
hi queen - a few of my thoughts...

sorry for the english - i'm at work. The older i get i care less and less on what other think of my decisions and especially of my contraversial ones. not only that, but now days at my age i even love taking not popular decisions and enjoy the fact that i'm doing stuff out of thinking whereas "they" are doing them out of habit and when they come to convince me they actually have no real arguments. as of children, my experience is similar to yours in that that i do not like children at all (but love mine) and i never babyset any children in the family and nobody liked it in the family and even offered that i go to treatment

QueenOfMagic

New member
זה בסדר מירי עשיתי 5 יח' אנגלית

גם אמא שלי אמרה לי שהיא שנאה ילדים של אחרים אבל אהבה את שלה. וגם אחיותי שונאות ילדים של אחרים אבל אוהבות את שלהם. כל אחד והטעם שלו.. לגבי טיפול ויעוץ נפשי לגבי העיניין הלכת או שלא?? בכל מקרה אני לא רואה את הבעיה כפי שהרבה לא מבינים מדוע אני לא אוהבת ילדים..

מיריVA

New member
i didn't go cause i didn't think

that just because i don't react like a regular woman is suppose to, there is something wrong with me. i just thought that since we are all different from one another, i am too, and didn't make a big deal of it. by the way i don't hate, i just don't like. i rarely use the word hate anyway, it's too strong for me

QueenOfMagic

New member
ואני יכולה לספר לך סיפורי זוועה על

לידה...ככה שמה שאת תגידי לא ישפיע פה. או כל מיני דברים שהם תוצאה של לידה.. זה שלך זה היה טוב ועבר חלק זה לא מבטיח שאם אלד זה יהיה אותו הדבר. ואם אמות בלידה מה תגידי אז...אוי כמה שהיא צדקה שהיא לא היתה צריכה לעבור את זה?? את לא נביא ובטח שלא רופא..

נו ב---אמת קוקה

הלא מעשה שכזה מייד מקטלג אותך כציקלופית אימתנית. צדקנית שמנסה לשכנע שלידה זה נפלא. יקירה, היינו שם עזבי.... כל דבר מגיע בזמן שלו. אי אפשר לכשנע את מי שלא רוצה להאזין.

אבל אני מבקשת להעיר הערה

יש כאן מספר הודעות שיש בהן התבטאויות מאד לא יפות(עברו את גבול הטעם הטוב)כלפי תינוקות/ילדים. ובסך הכל זהו באמת פורום של נשים שאינן רוצות ילדים ולא "שנאת ילדים". אני רק יכולה לנסות ולהרשות לעצמי לבקש בנימוס אם תוכלנה לקרוא את הודעתכן שנית לפני שאתן לוחצות על "שלח" ולבדוק האם באמת כל שמות התואר המופיעים בה בהקשר ילדים-נחוצים. תודה.

QueenOfMagic

New member
היא שאלה שאלה

איך את רוצה שאני אענה עליה? היא רצתה הסבר מה אני מרגישה...וככה אני מרגישה. לא כתבתי שומדבר שהוא רע עליהם...הם אולי מקסימים...אבל לא אותי

הי סוויטי

למה את חושבת שדיברתי דווקא עלייך? סליחה, סתם התעלקתי על ההודעה שלך. אבל לא התכוונתי ספציפית אלייך. שוב, סליחה.

QueenOfMagic

New member
סליחה

אבל היית צריכה בכל זאת להגיד שלא דובר עליי.. כי אני בכל זאת רגישה בכל הנוגע אליי...ובכל הנוגע על דיבורים עליי. לא סובלת את זה שמדברים עליי..ועוד יותר לא סובלת ששופטים אותי. סלחתי על ההתעלקות

קוקה1

New member
מה קורה לכן?

פגעתי במישהי? העלבתי? למה אתן כל כך תוקפניות ? מה אסור למישהי שחושבת אחרת להביע דעה כאן? אם לא אז רק תגידו לי ואני לא אכנס לאן יותר אני חושבת שהייתי מאוד מנומסת ולא פגעתי באף אחת אז צר לי שזו קבלת הפנים מאחלת לכן כל טוב....

QueenOfMagic

New member
הכל היה באמת נחמד

עד שהבאת המשפט הזה - "אני אשכנע אותך"... סורי, לא ניגשים ככה ולא משנה באיזה פורום..

קוקה1

New member
אז אני חוזרת בי מהמשפט הזה

אבל עדיין למה ההתקפה? כי אני לא חושבת כמוך? כי אני לא שייכת לפורום הזה? אם אני אמא לילדים אז אסור לי לשוחח איתך?

gertrude

New member
הי קוקה

אנחנו לא תוקפניות כמו שאנחנו כבר עייפות מדיונים מהסוג הזה, שלא לשמם התכנסו כאן. אם יורשה לי, אני אצטט הודעה קודמת שלי, בשינויים קלים (כי גם אני כבר עייפה מלחזור על עצמי): הפורום נפתח במטרה להוות קבוצה חברתית לנשים שלא רוצות ללדת ילדים (והוא לא פורום "ילדים - כן או לא?" או "אנא אימרו לנו מה טוב בשבילנו"). ויכוחים נצחיים עם אמהות שחושבות שילדים זה אחלה לא ירימו את הפורום הזה לשום מקום, אלא יהפכו אותו למין מקום כזה בו אותם ויכוחים חוזרים על עצמם שוב ושוב. מה שיקרה בסוף,זה שמי שלא רוצה ילדים תצטרך פעם אחר פעם לענות לאורחים מתחלפים שלא מבינים למה (או לא מסכימים, או סתם מתעניינים), עד שימאס לה והיא תפסיק להיכנס לפורום. את צריכה להבין שכל אחת מאיתנו שומעת כל הזמן, מהרגע שעמדה על דעתה, את הדעות של כל האנשים שסביבה על הבחירה הכל-כך אישית הזו. כל נהג מונית ושכנה מספרים לי מה דעתם על הבחירה שלי. בלי להעליב, אני לא חושבת שמישהו כזה עוד יכול לחדש לי משהו בנושא הזה. מה שכן מעניין אותי, וחסר לי בחיי החוץ-וירטואליים, זה קבוצה של נשים שלא רוצות ילדים, לדבר איתן על זה. מטרת הפורום, לדעתי, אינה לדון אם ללדת או לא, אלא לתת מקום למי שהחליטה כבר או מתלבטת להתקדם מעבר לרמה הבסיסית הזו. פורום בו נתווכח שוב ושוב על הבחירה שלי ושל אחרות נראה לי משמים ביותר. את הדעות של "הצד השני" יש לי כל הזמן, כל היום, שנים על גבי שנים [זו אגב גם התשובה שלי למי שכתבה שהיא מתנצחת כאן כדי שהילדה שתדפדף בפורומים ותיקלע לכאן, תדע גם את הצד השני - את הצד השני יש בכל מקום, אין מקום בו הוא נפקד, הוא הנורמה, הוא נחשב למובן מאליו, הוא ממש לא צריך עוד במה כאן]. אני רוצה לדבר עם מי שבחרה כמוני על מי שהביא אותה לזה, על הקשיים שלה, על הפחדים, על מליון דברים ששום אשה שפויה לא תאמר אם תחשוב שכל הזמן יש איזה מישהו שרק מחכה שתפלוט משהו שיוכל להביא להוכחה הניצחת ש"אההה... אז בגלל זה את לא רוצה ילדים, היתה לך ילדות / אמא / אבא / גננת / טראומה שמסבירה את זה" (ואני לא מדברת עליך, הבנתי שאת לא כזו). אני לא רוצה שהפורום יתקע בשלב הווכחני, הנצחני והמשמים הזה. אני מבינה שאולי זה לא יקרה, בכל זאת זה פורום ולא מועדון סגור, אבל בכל זאת אני אשאף לשם. ואגב, זה לא שיש לי בעיה עם דעות של אחרים, זה פשוט שיש לי אותם כל הזמן. אני מכירה אותם כל-כך הרבה יותר טוב מאשר את דעותיהן של נשים אחרות שלא רוצות ילדים, הדעות הללו הן מעניינות אותי כיום יותר מכל. הבעתן ודיון בהן היא מטרת הפורום הזה.

למעלה