פחד לא רלוונטי?? תירוצים??

קוקה1

New member
אני אוהבת ילדים כי זה כיף

וזה משהו שמביא אושר ומעלה חיוך על השפתיים בכל זמן (גם כשעצוב) לי בכל אופן וגמני מתה על חתולים וכלבים וחיות כי זה נשמה וגמני לא סובלת חצילים אבל מה בדיוק ההשוואה בין ילדים לחצילים? זה על אותו משקל? סתם דוגמא כשילד נהרג בתאונה לרוב האנשים זה כואב אבל כשחציל מתרקב לא נראה לי טרגי

ההשוואה היא בשביל להסביר ש...

...שמה שאהוב על אדם אחד יכול לגרום גועל לאדם אחר, שזה מה ששאלת בשאלה המקורית (אני מזכירה לך כי יכול להיות שבלהט הדיון שכחת מאיפה הוא התחיל). את אוהבת חתולים כי יש להם נשמה, אבל אמא שלי נגעלת מהם. למה? לא יודעת. אבל זו בדיוק השאלה ששאלת כאן, וכמו שאמא שלי לא יכולה להסביר למה חתולים מגעילים אותה, ככה גם קווין לא יכולה להסביר לך. זה מה שניסיתי להסביר.

קוקה1

New member
טוב.......

לא ציפיתי לכל החיצים האלו אולי באמת מוטב לציין בכניסה לפורום שאין מקום למי שחושב אחרת כי בכל להט הדיון לא העברתי ביקורת על אף אחת, לא לשם כך נכנסתי לפורום אלא כי באמת עניין אותי לדעת מה גורם לאישה לא לרצות ילדים .

טוב, אז כמו שניסיתי לומר לך אין...

... שום סיבה ספציפית שגורמת לאישה לא לרצות ילדים. לכל אחת כאן יש את הסיבות שלה, ואם את באמת מתעניינת את יכולה לקרוא את מה שכתבו כאן הנשים ולראות בעצמך שיש פה מגוון של דיעות שלפעמים גם סותרות זו את זו (למשל בנושא אימוץ, וזו רק דוגמא אחת). אנחנו לא תוקפות משהי בגלל שיש לה דיעה מנוגדת (לא ראיתי דברים כאלה בדיונים על אימוץ למשל), אבל אנחנו לא נמצאות כאן כדי לתת ל"אמהות גאות ומאושרות" במה להשתלח בנו! אם באמת נכנסת לפה רק בשביל "לשאול שאלה", אז הנה לך התשובה, ועכשיו הניחי לנו. אם הנושא עדיין מעניין אותך, את מוזמנת לקרוא ולנסות להבין אותנו טוב יותר דרך הדעות שאנו מציגות כאן בנושאים שונים שעולים, אבל אם תמשיכי להטיף, מקומך אינו כאן.

SaraGubits

New member
סבתא שלי, היו לה 6 ילדים

והיא תמיד היתה נגעלת מילדים של אחרים. היא תמיד בקשה מהילדים הנשואים שלה שלא יביאו את הילדים הקטנים כי איכס הם ד ב י ק י י י ם!

אני מבינה לגמרי

אני גם לא מוצאת בתוכי עודף חום ואהבה כלפי ילדים אחרים. אבל מכאן ועד השימוש במילה "שונאת"- המממ.... זו מילה כל כך שנויה במחלוקת וחזקה.

SaraGubits

New member
אני לא מאמינה שמישהו כאן שונא ילדים

נראה את אחת הבנות הולכת בגשם או בשלג ורואה ילד עם בגדים קרועים רועד מקור בוכה כמו חתלתול קטן ועני.. אז היא תיתן לו בעיטה?

QueenOfMagic

New member
אילו שאוהבים ילדים

קרוב לוודאי שגם יראו את הילד הזה ברחוב. אני פשוט מתעלמת מהם...אם הם קיימים.. ואני לא מאלה שעוזרים לזרים כל כך מהר...אני דיי מרושעת.. אין מה לעשות לא בוטחת באיש..

SaraGubits

New member
לא מאמינה לך...

חתול מסכן ומרוט ובוכה כן, וילד מסכן לא? לא שתאמצי אותו, אבל לפחות תוכלי להרגיע אותו ולהביא אותו לתחנת המשטרה..

QueenOfMagic

New member
הממ ..

רציתי לכתוב שאני גם לא עוזרת לכל חתול ברחוב.. אבל אמרתי לעצמי שזה יהיה מיותר ושבטוח תרדי עליי בנושא הזה. חלמתי חלום אתמול בלילה שיש לי דירה משלי ואני והחבר שלי גרים יחד. ומישהי החליטה לשים לי מול הדלת סל קל עם תינוק. אני זוכרת שבתקיפות לא הייתי מוכנה להכניסו לבית שלי. ולא רק זה אני זוכרת בחלום שהחבר שלי כן הכניס אותו אבל אני לא התייחסתי לבכי שלו ולא ממש הייתי אמא תרזה ועזרתי לחבר שלי בכל הנוגע לתינוק שהפילו עליי בחלום. אני יכולה להגיד לך בבירור שאולי הייתי מתקשרת למשטרה אך לא הייתי מכניסה אותו לביתי

SaraGubits

New member
פתרון לחלום:

את מרגישה שרוצים לדחוף לך תינוק לכל חור ואת מפחדת שיום אחד תשני את דעתך ותחליטי שאת כן רוצה תינוק... שתדעי, אף אחד לא מחייב אותך לגדל תינוקות או ילדים אם זה לא מתאים לך. זכותך לעשות בחיים שלך מה שאת רוצה. עם להיות טובה לילדים כבני אדם זה לא סותר שאינך צריכה להכניס אותם לביתך. רציתי לספר על בחורה חרדית אחת שחיפשה שידוך. היא היתה מבית של רבנים. היא יצאה עם בחור חרדי, הבחור הכי מצויין בישיבה. כאשר הם הלכו ברחוב, הבחור ראה חתול שהלך על ידם. הבחור אמר איכס ובעט בחתול. הבחורה החליטה שהיא לא מתחתנת איתו. למה, כי היכולת לבעוט בבעל חי חסר אונים מראה על מידת אכזריות. וקראתי פעם בעלון חרדי על שכונה בבני ברק שהחליטו להיות נקיים בצורה קיצונית. הם סגרו את כל הצפרדעי הזבל. ואז במשך הזמן ראו שהחתולי רחוב רזו בצורה קיצונית. הם היו כמו שלדים בברגן בלזן. ואז אחרי שהתאספו החליטו שזה צער בעלי חיים לסגור את הצפרדעים, כי החתולי רחוב ניזונו מהם. ואז החליטו לפתוח את הצפרדעים. לא שיכניסו חתולים הביתה אבל לא יתאכזרו לחתול מורעב!

QueenOfMagic

New member
אני לא מפחדת לשנות את דעתי

אני פשוט לא אוהבת אותם בצורה קיצונית ככל שהם גדלים אני מסוגלת לתח אליהם רגשות חיבה... אבל תינוקות זה ממש מחוץ לתחום בכל הנוגע אליי

gertrude

New member
הי שרה

רוב הנשים בפורום הזה ממש לא שונאות ילדים, הרבה מהן אפילו מחבבות ילדים. יתרה מזאת, אני די משוכנעת שבממוצע הנשים כאן עוסקות בפעילות התנדבותית הומניטרית/זכויות-אדם יותר מאשר א/נשים באוכלוסיות אחרות. כך שלשאלתך, לא, אף אחת כאן לא תתן לילד אומלל בעיטה (אני בכלל לא מאמינה שהגענו למצב בו צריך לומר את זה בפירוש
), ולמעט אחת או שתיים, אני בטוחה שכולן כאן ינסו לעזור לו, כפי שינסו לעזור לכל אדם אומלל אחר.

SaraGubits

New member
לא הובנתי נכון

לא אמרתי שכולם שונאים, למעט אלו שאמרו במפורש את זה

I s t a r

New member
השאלה היא אחרת..

למה את בכלל מרגישה צורך לשכנע מישהו בצדקתך? להצטדק בעיניו או להיכנס בכלל לדיון על לגיטימיות בחירתך? תיראי, החברה מסביב כבר אמרתי- מאוימת מאוד מהנושא הזה- זה מזכיר להרבה אנשים את חופש הבחירה -נושא מפחיד כשלעצמו ובעיקר את העובדה שאפשר גם אחרת, דבר שאחרים לא ממש רוצים לדעת- להיות קונפורמיסטי הרבה יותר קל ופשוט והכי טוב שאף אחד לא יזכיר לי שיש אנשים עם אומץ להיות אחרים. הגישה הזו גורמת להרבה פחד ולכן גם הזלזול,האגרסיה,השיפוט והביקורת על מי ששונה. השאלה היא באמת- למה לא להרגיש שלמה ,נכונה ומבורכת בבחירה שלך? הרי, ברור שכל אחד נמצא כאן כדי לממש את עצמו בדרך שלו , שהתיקונים של כל אחד מאיתנו אחרים ובעיקר, שיש לכל אחת ואחת מאיתנו הזכות לבחור את הדרך הכי טובה לה ולחייה. הזכות הזו לא ניתנת לערעור- להיפך, יש לומר תודה שיש חלקים בעולם שלנו שכבר הגיעו לרמה המופלאה הזו של מתן חופש אישי- ולחזק את זה כמה שיותר! להיות חלוצות של רעיון אינו קל, אולם גם לא חייב להיות קשה- זה תפקיד שלקחנו על עצמינו מבלי משים וזה בסדר גמור- הדבר האחרון שנכון לעשות הוא להיכנס לדיונים של הצטדקות וויכוח של מה נכון ומה לא משום שויכוח כזה רק בא כדי לשכנע אותך שאת לא יודעת מה טוב לך, ואם את לוקחת חלק בויכוח הזה- את מאפשרת למישהו אחר לערער על זכותך להיות את. מי זכאי לשפוט אותך על בחירותייך ולמה הן כאלה? אף אחד!!!! לכן, אני בעד להרפות לגמרי המהמלחמה הזו.

קוקה1

New member
אני לא חושבת שאני צודקת

ואם תשימי לב רוב ההודעות של הן בכלל לא בלשכנע אלא בלהתגונן ממתקפה קלה שעברתי כאן אבל שוב רק רציתי לדעת למה וקיבלתי תשובה וזהו לא מנסה לשכנע אף אחת שכל אחת תעשה מה שטוב לה ושלכולנו יהיה טוב

I s t a r

New member
האמת שלא כיוונתי אלייך

מהסיבה הפשוטה שלא קראתי את הודעותייך בכלל- עימך הסליחה , זה לא אישי.

QueenOfMagic

New member
אמרתי שזו הפעם האחרונה

עכשיו אני שלווה ושלמה...ובכל פעם שתצוץ אמא שיש לה בעיה עם זה.. אני אוכל להפנות אותה לכאן..

למעלה