פחד לא רלוונטי?? תירוצים??

forglemmigej

New member
למין הגלוי הנאות

גם אני אמא לילדים אבל אני מכבדת את אלו שבוחרים לא. יש בזה המון אומץ ,ולדבר על זה בקול רם זה גם דבר חשוב.כמו שלא תשכנעי צמחוני לאכול בשר כי מי יודע מה הוא מפסיד. אלו החלטות שאנשים חשבו עליהם ולא זרקו כגחמה של רגע ולדעתי צריך להעריך אותן מאד מאד על הכנות. באותה הזדמנות רציתי לשאול אם מי מכם היה עד לתופעה של נשים שהן דור שני לשואה ולא רצו להתחתן ולהביא ילדים? יש לי 2 חברות כאלו אבל אף פעם לא העזתי לשאול אותן על זה.

Mירב

New member
אני דור שני

לא התחתנתי ולא ילדתי יש לי עוד חברה מילדות, שגם היא דור שני, וגם היא במצבי. לא יודעת לגביה, כי אף פעם לא דיברנו על זה עד כדי כך לעומק, אבל לגבי אני בטוחה שיש קשר בין הדברים.

inbal76

New member
כן, כל הצרחות האלה שנשים צורחות

בזמן לידה, אלו צרחות של עונג... ברור. קוקה1, אנא, קראי קצת מסביב, גם בהודעת המנהלת ובמאמרים ובשרשורים אחרים, על מנת להבין מה מטרת הפורום הזה, לפני שאת פוצחת במסע השכנועים. תודה
(רמז קטן: הפורום איננו קיים בשביל לתת מקום לאמהות לשכנע את הלא-אמהות בטעותן האיומה.)

קוקה1

New member
ענבל, לא זכור לי שאמרתי שאתן

עושות טעות איומה ועל איזה מסע שיכנועים בדיוק את מדברת? בסך הכל סיפרתי על חווית הלידה שלי אחרי שקראתי את מה שקווין אוף מג'יק כתבה. אני חושבת שגם אנשים שהם שונים אחד מהשני יכולים לתקשר אבל כנראה שאתן חושבות שלא.

inbal76

New member
כתבת "אז אני הולכת לשכנע אותך..."

ואנשים שונים יכולים לתקשר, אבל - א. הפורום הזה קם לצורך מטרה מסויימת מאוד ב. כשלצד אחד יש מטרה אחת: לשכנע את הצד השני שהוא טועה, אז זו זאת בד"כ תקשורת משעממת ומעצבנת. הרושם מהודעותייך הראשונות עד עתה היה שזו מטרתך. אם זאת לא - את מוזמנת להשאר ולתקשר.

קוקה1

New member
תרשי לי לתקן אותך .כתבתי "אני אנסה

לשכנע"ואת יודעת מה את צודקת התקשורת שלנו באמת תהייה משעממת ומעצבנת כי בכל מה שנוגע לילדים לעולם לא נסכים ולדבר על נושאים אחרים אני מניחה שלכל נושא פורום משלו, אז אני לא יודעת למה נכנסתי הנה אבל רק שתדעי שאני כן מכבדת כל אדם בהחלטתו ובאמת בהצלחה....

WOW../images/Emo2.gif

I have to say, that you description of how much you hate children shocked me! And I have to say, that I don’t like kids, at all, but I do not wish them anything (just wishing them not to be around me….
) There is a sense of childhood in everything you have said so far And I know you said that no one knows you here But I have to say, that reading you for the last few days, I think you just need to grow up a bit before thinking you are an adult who can participate in such a forum……it feels as if you haven’t left them teenagers years where you have to everything and anything against the main stream, and making a big issue out of it. Best of luck dear

QueenOfMagic

New member
לא בדיוק הבנתי מה את רוצה ממני

שאני אפסיק לשנוא ילדים?!?! אני בת 21 ויש פה צעירות ממני ויופי שיש לך ילדים תהני.. אני התבגרתי בגיל מאוד צעיר בדרך שאני לא מאחלת לך להתבגר. את לא יודעת מי אני ולכן את לא ממש יודעת מה עובר לי בראש. את מנסה להגיד לי שזה לא הפורום בשבילי ורק אחרי שאני אתבגר ועדיין אשנא ילדים ולא ארצה בהם לחזור?? עכשיו זה הפורום בשבילי ואני לא חושבת שאת בכלל בעמדה להגיד לי לאן אני שייכת. ואדם בגיל 21 אם הוא מבוגר מדי זה פשוט עצוב..

SaraGubits

New member
אין לי מושג מה שעברת בחייך

ולעולם לא אדע אם לא תבחרי לספר לי, כי לא ניחנתי ביכולת קריאת מחשבות. רק אוכל לאחל לך להתגבר ולהתרפא ממה שעברת והשתתפותי. לגבי התבגרות, כאשר תגיעי לגיל 30 תראי שבגיל 21 ממש לא ידעת כלום. אני לא מאמינה שאנו אי פעם מתבגרים, אלא 'מגלים' כמה שאנו בוגרים לעומת העבר.

QueenOfMagic

New member
הפורום הזה אינו קשור למה שעברתי

כמובן שאישה בת 30 יותר בוגרת ממה שהיא היתה כשהיא היתה בת 21. אבל בוגרות זה משהו שניתן להשוות אך ורק בינך לבין עצמך ולא בין אנשים אחרים. אמא שלי בגיל המנטלי שלה בת 4...וזה מחמיר עם השנים. אני לא חושבת שגם אם אהיה בת 30 יהיה הבדל כל כך גדול... זה הכל לגבי אירועים שישנו את ההתנהגות שלי ודברים שיגרמו לי לשנות את דעתי על ילדים. ולכן מי שכתבה שכדאי שאחזור כשאתבגר היא בעצמה לא הכי בוגרת שבעולם. ולא ממש מבינה על מה היא מדברת. כמובן שאני לא יכולה להגיב לה כי אני לא בוגרת והיא כמובן יודעת הכל.. אז מי אני?! אין לי כח להתנצלויות ולהבא לא אענה לה...אתן לאחרים להילחם את המלחמות האילו.. אם רוצים אותי פה בפורום אני אשאר אם לא..אז אלך.. יש לי בלוג משלי ושם אני יכולה להעיף את אילו שלא בדעתי. אבל מי שצריך לרצות אותי אילו הם חברי הפורום ולא האימהות שבאות הנה...הן בדרך כלל לא רוצות אף אחת מאיתנו

Mירב

New member
אני חיבת להגיד שאני רואה סתירה בדברייך

מצד אחד את מדברת המון על אימוץ ומצד שני את מצהירה שאת שונאת ילדים ...

QueenOfMagic

New member
וואו...אני שוב צריכה לכתוב את זה

כרגע אני שונאת ילדים. ממש שונאת אותם ואני לא רואה את עצמי לא יולדת ולא מאמצת. אבל ביום בו אני ארצה ילדים...וזה אם אחד גדול...כי אני לא חושבת שזה יקרה. אני מעדיפה כבר לאמץ ולא ללדת אחד בעצמי.. הבנתוס??

Mירב

New member
סליחה שלא קראתי את כל השרשור

כבר לא יוצא לי לקרוא פה הרבה, כמו בהתחלה... סורי

QueenOfMagic

New member
סולחת..

אבל נראה לי שאני אשים את זה בתור חתימה אחרת כולם יגידו לי את זה.

שאלה בשבילך... בלי לשפוט כמובן...

למה את כן אוהבת ילדים? זה ממש לא ברור לי. אולי תוכלי בבקשה להסביר? אני, למשל, מאד אוהבת חתולים. מתה עליהם. לא יכולה לעבור ליד אחד בלי להתקרב, ללטף, לדבר (ביללות כמובן). אמא שלי, לעומת זאת, שונאת חתולים. נגעלת רק מלשמוע עליהם. מעולם לא שאלתי אותה למה. אני גם לא בטוחה שהיא יכולה להסביר. אני שונאת חצילים. נגעלת מזה. גם את זה אני לא יכולה להסביר. מקווה שעניתי על שאלתך.

למעלה