פינה חדשה ושבועית :)

פינה חדשה ושבועית :)

אוקיי, אז החלטתי לגוון קצת, וכל הפינות האלה של הניתוחים, ושל עידן החדשה והכל, עוסקות בנייטויש, אז החלטתי פינה שקצת מגוונת, שלא בדיוק קשורה. פינה היצירות שלכם, אין לה שם, אבל אתם מוזמנים לשרשר לכאן יצירות שלכם מכל סוג שהוא, כתיבה, ציור, ולקבל פידבקים מהחבר'ה :) אין חובה שזה יהיה קשור לנייטוויש או משו כזה.

Itay Simons

New member
אחלה רעיון :)

נו, טוב, זה עתיק...והעליתי את זה עשרות פעמים אני חושב...

אהבתי את הכתב שעשית, והעיטורים מזכירים לי

משו מזרחי כזה, כי זה לא בדיוק טרייבלים, אבל זה ממש יפה אחי, סחטיין על הדיוקים!

Itay Simons

New member
זה לא מהראש,

היה מולי דיסק שלהם בשיעור ספרות....וזה מה שקרה

danduuu

New member
איתי?../images/Emo12.gif מתי שמעת HIM, אם שמעת??../images/Emo12.gif

בכל מקרה זה ממש ממש יפה
תעלה את זה לפורום HIM בטוח יסגדו לך שם

LadySilkworm

New member
O:

כל הכבוד על הדיוק בפרטים :p [למרות שאין לי מושג איך זה נראה במקור]

Blade Of Fire

New member
האמת שאני חשבתי לפתוח גם פינה כזאת../images/Emo3.gif

מזל שהשגת אותי, אחרת הייתי לוקח את כל הקרדיט על הפורום הזה!
טוב... יאללה.. משהו טרי טרי הגבירה דורכת על עלים יבשים, את סוף הקיץ מביאה, הולכת בין גזעים נפולים ליער עם הסתיו מגיעה. בעיניה רק עצב ושחור הסוף מתקרב לחיים, מבטה לא יראה את האור כאשר בשמיים עננים. כי היא הגבירה הנוראה, ממנה אנשים ייראו, לקחתם הגיעה האישה, וממנה לא יינסו. הם מנסים לדחות ולדחוק את הסוף מנסים לעצור אך איש לא יוכל לחמוק מאצבעותיה מלאות הקור. זהו:)

lacrimosa girl

New member
הזכיר לי את אייס קווין של WT ../images/Emo47.gif

וגם אני מתכננת כבר מלא זמן לפתוח פינה כזו אבל מתעצלת
וכתיבה נהדרת ממש. מזכיר לי משהו שחברה שלי פעם כתבה [עם אותו רעיון] אבל שלך שירה ושלה פרוזה ושירה זה
אז ניצחת
אוך אני צריכה ללכת לישון, יש לי בגרות מחר וכואב לי הראש o_O אבלאבל פאנטום האופרה
טובדי, אני צריכה קפה O_O איזה גיבוב שטויות בחיי.

יפה לך..

חח אבל תודה שמתאים לי הפינה הזאת, בעיקר העובדה שהיא לא קשורה :p אהבתי את הכתיבה, למרות שאני חושב שהחריזה קצת חוסמת, כאילו, אני קיבלתי הרגשה בסוף בית כזה של סגירה בבום. בלימה. אולי זה מה שניסית להשיג, אבל אהבתי.

danduuu

New member
נו יפה כרגיל ../images/Emo3.gif

תעלה את השיר שרשמת לאורפנד לנד

עלול להוות טריגר../images/Emo18.gif

הרגליים חתוכות כי הן לא גמורות... סביר להניח שגם לא אסיים אותן (נמאס לי, והתחלתי ציור חדש של תומאס^^) |

למעלה