חחח לא מספיק יפה בשביל להשקיע
T TheImpactBoy New member 3/6/07 #35 לכדת את העינים הלא-אנושיות-מדהימות שלה, סימן שאת ממש מוכשרת... באמת יפה.
T The Dew New member 7/6/07 #88 מדהים!!!!!!!!!@#!$@$$%#../images/Emo99.gif פשוט מדהים! את כ"כ מוכשרת!
L lacrimosa girl New member 3/6/07 #17 אני מפסיקה לצייר. אנשים, אתם מוכשרים שחבל על הזמן. איפה פורום קסום יש לנו [וכולם ללכת לראות פאנטום האופרה!! כל שנייה קסם! ]
אני מפסיקה לצייר. אנשים, אתם מוכשרים שחבל על הזמן. איפה פורום קסום יש לנו [וכולם ללכת לראות פאנטום האופרה!! כל שנייה קסם! ]
B BrowN EyeD GirL1 New member 3/6/07 #20 נמנמ.. אין לי כוח להגיב אחד אחד,אבל כל היצירות פה מקסימות! אנשים,אתם מאוד מוכשרים!
F Freedom Shepherd New member 3/6/07 #29 הממ אז שלי.. יש איזה יצירה שאני מתלבט, אז במקום זה החלטתי לפרסם את השיר הראשון שכתבתי אי פעם, מכיתה ט' לדעתי.
הממ אז שלי.. יש איזה יצירה שאני מתלבט, אז במקום זה החלטתי לפרסם את השיר הראשון שכתבתי אי פעם, מכיתה ט' לדעתי.
B Blade Of Fire New member 3/6/07 #31 חזק ביותר!! אהבתי את הניגודים ואת השבירה בסוף כל בית.... ואם אני אפרסם פה דברים מכיתה ט'... בוא נגיד שזה אסון ספרותי
חזק ביותר!! אהבתי את הניגודים ואת השבירה בסוף כל בית.... ואם אני אפרסם פה דברים מכיתה ט'... בוא נגיד שזה אסון ספרותי
T TheImpactBoy New member 3/6/07 #37 וואו. זה צמרר אותי.. והזכיר לי דברים מהעבר... זה באמת סלוגן שכזה.