זו תמונה די מפורסמת, לא? תודה רבה!
M mary06 New member 3/6/07 #21 wow! זה כישרוני בטירוף! ממ למה בחרת לצייר דווקא את התמונה הזאת? פשוט מעניין לי.. תומאס!! תומאס בתחפושת של חשפן נכון?
wow! זה כישרוני בטירוף! ממ למה בחרת לצייר דווקא את התמונה הזאת? פשוט מעניין לי.. תומאס!! תומאס בתחפושת של חשפן נכון?
D DarkSideOfTheMoon16 New member 3/6/07 #27 זה בעיקרון היה אמור להיות חלק מתרגיל לציור.. חחח ותומאס!! , האמת שלא, אולי בהזדמות אחרת.. הו, ותודה
E en li shem 7 New member 3/6/07 #52 יפה לא אהבתי את המעבר בין הצל לאור בשיער..לדעתי הוא חד מדי אבל בסה"כ..יפה
D DarkSideOfTheMoon16 New member 3/6/07 #55 דווקא בשיער?../images/Emo122.gif דווקא בשיער זה הכי עדין.. אני משערת לא רואים ברור כ"כ בגלל הסריקה... היה אמור להיות גם רקע שהיה אמור לגרום להצללות הכהות בגוף להיראות פחות דרסטטיות.. נמ לא חשוב.. תודה בכל מיקרה!
דווקא בשיער?../images/Emo122.gif דווקא בשיער זה הכי עדין.. אני משערת לא רואים ברור כ"כ בגלל הסריקה... היה אמור להיות גם רקע שהיה אמור לגרום להצללות הכהות בגוף להיראות פחות דרסטטיות.. נמ לא חשוב.. תודה בכל מיקרה!
I Itay Simons New member 3/6/07 #67 טריגר ../images/Emo6.gif וואו, זה חזק! חחחחחחחחחחח וקטע משעשע- השניה אמא שאלה אותי אם אני רוצה לאכול צהריים, ואמרתי שלא בא לי (כאילו, כשההודעה הזו עם התמונה פתוחה XD)
טריגר ../images/Emo6.gif וואו, זה חזק! חחחחחחחחחחח וקטע משעשע- השניה אמא שאלה אותי אם אני רוצה לאכול צהריים, ואמרתי שלא בא לי (כאילו, כשההודעה הזו עם התמונה פתוחה XD)
L lacrimosa girl New member 4/6/07 #77 תירוצים תירוצים ../images/Emo88.gif ככה זה מתחיל אתם מתעלמים ממני, כן? O__O
D danduuu New member 3/6/07 #43 אמאלה! לא ידעתי שאת מציירת ככה../images/Emo99.gif זה לא פייר כולכם מציירים מדהים ביותר