פינה חדשה ושבועית :)

en li shem 7

New member
ממש יפה:)

תמשיך ככה...אממ..אפשר לראות עוד דברים שלך?

חחח תודה...

הממ אפשר, אבל לא רצוי, אני הפוך מיין, אני הולך ומתגרע עם הזמן.

mary06

New member
אוף

כולכם יצירתיים ומוכשרים כל כך :) מקווה שהפינה הזאת תתמלא בהרבה דברים טובים :) לצערי, נולדתי א-אמנותית..הדבר הכי קרוב ל"יצירה" שיש לי זה פרוייקט הגמר באלקטרוניקה
<כן נו אני יודעת שלא לזה התכוונתם..זה הכי טוב שיש לי /: > נכון פואטי?? אבל לזכותי, יצא לי לבלבל את השכל הרבה לגבי המשמעות העמוקה של צבעי החוטים שהשתמשתי בהם

Blade Of Fire

New member
האמת שסידרת את זה ממש יפה

אין, זה מה שקורה כשיש בת באלקטרוניקה-כל הפרויקטים של הבנים נראים לא מאורגנים ונראים כמו ערימה של רכיבים שמחוברים רנגומלית
סתם שאלה-אני לא רואה בקר על ה-LCD, במה השתמשת?

mary06

New member
ט'נקס חח

טוב שאתה לא רואה מה הולך שם מתחת, יש לי אנשים בכיתה שחוטי הוויאראפ שלהם ישרים כמו סרגל
מצד שמאל של הLCD זה ה89C4051 (חמודון של 20 רגליים)

danduuu

New member
../images/Emo6.gif מגניב ביותר! איזה כשרונית! ../images/Emo9.gif

skipp

New member
טוב, אני אפרסם משהו בשם ג'ים

דיי ישן, מכיתה י', אנחנו קוראים לזה "הונגרי עם קוביה", בגלל שמומין, הבחור בתמונה, הוא הונגרי חחח.... אגב, התמונה הזאת היא חלק מפרויקט של נראה לי 4 תמונות, הוא קיבל על הפרויקט 100

en li shem 7

New member
אוי. אחלה תמונה.

האיכות לא משו אבל אהבתי את הטשטוש בלמטה של התמונה.. מסתורין ואפלוליות...

SaffRaal

New member
הו וועל ^^

אני חדש, אך שומע נייטוויש בסביבות ה4 שנים, כך שאני חושב שיש לי זכות להצטרף לפורום ישירות אל דיון היצירות, הלא כן? ^^ יותם/ג'ותם בן 17 מת"א, ד"א D; הו, והציור עוד לא גמור, צריך ליטושי הצללות, ועל הרגל תופיע שם הלהקה שלי, כך שכנראה זה יהפוך לחולצה/מדבקה/עטיפה של דיסק.

Itay Simons

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני איתי
מאיפה אתה? ואחלה ציור
בהצלחה עם הלהקה!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo47.gif

אפעם לא הצלחתי ללמוד איך לעבוד עם פנורמה
אם אני אשלח לך 3 תמונות שנועדו להיות אחת תצליחי להוציא מזה משהו?
זה של ארמון הבלוודיר בוינה...מקום מדהים-מדהים

Beyond The Veil

New member
האמת שזה אחלה רעיון^^

מממ אני אחפש דברים, נראה אם אני אמצא משהו, ואם אני ארצה לפרסם בכלל
לא חושבת שאני אפרסם בכלל, כולכם פה ממש מוכשרים ואני לא מתקרבת לזה אפילו! ועידן...יש לך דיאלוג ששלחת לי שאני ממש אוהבת, וגם איזה סיפור אחד...אתה מרשה לי לפרסם אותם? בבקשה?
^^

jackmo

New member
אממ... זבל שלי ../images/Emo9.gif

מחכה ישנה אחת בלתי מוכרה, את מסתורית, אני ידועה. ללא עבר ללא עתיד. שבויה בעולמה, אסירה של ההווה, משוטטת בכל יום, באותו המקום, באותה השעה. מבט ריק, מסתוריות יופייה. שאלתי מי היא? מה היא? אף אחד לא ענה. נגשתי אליה שאלתי אותה: מה סודך אישה יפה? פתאום שררה דממה. לאחר יום ולאחר יומיים, היא לא חזרה. ומאז אני מחכה לה באותו המקום, באותה השעה. אמממ... קצת פירוט חופר על השיר, כתבתי אותו בגיל שבע ככה, ולפני שנה רק סידרתי אותו טיפה. ולפני חודש הייתי בשכונה של ידיד שלי וראיתי אחת שיצאה עם שלושה כלבים לטיול וזה חזר על עצמו כל יום, היא יצאה עם הכלבים כל יום באותה שעה והיה בה משהו ממש מסתורי, אז התחלתי לשמוע סיפורים עליה והיא עלתה עברה התעלליות מטורפות בילדות ואבא שלה גם לא היה הכי בסדר וממש לקחתי אותה קשה.. .יום אחד ניגשתי לדבר איתה והיא לא אמרה מילה. לא שלום לא כלום ורק בכתה ועלתה לבית שלה. ואז במשך כמה ימים חיכיתי לה עם החברים רק לראות אותה, וכשעברתי על השירים הישנים שלי ממש התחרפנתי...זהו.

למעלה