פינה חדשה

patito ƒeo

New member
../images/Emo107.gif.

איך השיר ? חמוד.. לא יותר אתה אוהב את המילים ? לא משו אתה אוהב את הלחן ? כה, מקפיץ כזה[= היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל ? ממש לא! האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? סתם מקפיץ אותי האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? אני מדלגת על השאלה הזאת.
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? גם עלייה, אני לא זוכרת.
עוד על השיר ? שלא יצא כסינגל!!!!!!

Sinner Girl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

איך השיר ?
וכל מילה מיותרת. אתה אוהב את המילים ?שולטות ביותר אתה אוהב את הלחן ?כןןןןן כל כך אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?שתוציא* אני אהיה שמחה
איך הקליפ ?^ האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?משמח כ"כ האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?בשבילי?
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?-

14 A m i r

New member
שלי :

איך השיר ? טוב אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? מאוד אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? אני בהתלבטות כי אין ספק שמבחינה מסחרית הוא יעשה את שלו ויהפוך (אם יצא) ללהיט ענק אבל מבחינה אומנותית זה ירידה ברמה מבחינת קלי (ביחוד אחרי Because Of You) האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח (מאוד! מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא שיר נחמד אם פוטנציאל להיות להיט.

RoRiL

New member
../images/Emo134.gif

איך השיר ? חד פעמי
אתה אוהב את המילים ? ממש לא. שטחי אתה אוהב את הלחן ? אממ..
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? לאאאאאא איך הקליפ ? אני לא רוצה לדעת:S האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? אממ חביב כזה? האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? הוא כ"כ הזכיר לי משהו.. ועד עכשיו אני לא מצליחה לחשוב מה.. אבל פעם אהבתי אותו. עוד על השיר ? חד פעמי

../images/Emo27.gif

איך השיר ?יפה
אתה אוהב את המילים ?כן! אתה אוהב את הלחן ?כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?היא הוציאה אותו כסינגל? איך הקליפ ?יש לזה קליפ? האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?אממ.. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?לא יודעת מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?בהתחלה לא היה לי כוח אפילו לשמוע את השיר..לחכות שהוא יסתיים.עכשיו אני חושבת שזה שיר יפה

14מתן

New member
נגמרו לי הרעיונות המקוריים ../images/Emo4.gif

איך השיר ? שיר...חמוד אתה אוהב את המילים ? אמממ יש שם כמה דימויים מצחיקים
אתה אוהב את הלחן ? חביב, מקפיץ כזה אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? לא הוציאה, ואם היא תוציא יהיה לה עסק איתי
איך הקליפ ? הא ? האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן !!! חיחיחי מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? הינה עוד שיר חביב עוד על השיר ?
הגירסה שהמורדים (?) חידשו פשוט קורעת, וגרועה :-B

Shai B

New member
../images/Emo27.gif

איך השיר? חמוד אתה אוהב את המילים? מילים נחמדות, אבל לא ברמה של שירים אחרים. אתה אוהב את הלחן?
היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל? ממש לא. יש שירים הרבה יותר טובים. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך? משמח ומקפיץ. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו? כן. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה? שהוא נחמד והוא מזכיר לי איזשהו שיר
עוד על השיר? שיר חמוד לאלבום, אבל לא כסינגל!

Blue Aura

New member
../images/Emo153.gif

איך השיר
חמוד. אתה אוהב את המילים
לא ממש. אתה אוהב את הלחן
כן. אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל
כן. איך הקליפ
בסדר. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך
אף אחד מהם
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו
מאוד
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה
בהתחלה התלהבתי ואחרי זה נמאס

../images/Emo182.gif

איך השיר ? לא משהו... אתה אוהב את המילים ? לא.. אתה אוהב את הלחן ? גם לא... אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?
איך הקליפ ?
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? איזה פוטנציאל?
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שיר קיטשי
עוד על השיר ?
!

14 A m i r

New member
6 Addicted

איך השיר ? אתה אוהב את המילים ? אתה אוהב את הלחן ? אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? איך הקליפ ? האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? עוד על השיר ?

אני מתחילה להתעייף../images/Emo178.gif../images/Emo27.gif

איך השיר?
מדהים
. אתה אוהב את המילים?
@#$#@%$# אתה אוהב את הלחן?
@#$#@%$# היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל?
,אבל רק אם היר מי היה יוצא גם
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך?
מרגש
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו?
אם הוא היה יוצא כסינגל אז הוא היה ממש לדעתי
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה?
שיש לה קול מדהים
עוד על השיר? לא.

breakaway girl

New member
../images/Emo28.gif

איך השיר ?מהמם אתה אוהב את המילים ? כן..הן ממש ממש מותאמות אחת לשניה. אתה אוהב את הלחן ? לא כל כך
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?
..זה אחד השירים שקלי מבצעת אותו עם כל הנשמה , וכי אני אוהבת אותו
איך הקליפ ? עדיין אין
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש..
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא עדיין לא. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שיש לקלי קול שווה!!! עוד על השיר ?זהו זהו זהו..

D4Ever

New member
עונה

איך השיר ?כן אתה אוהב את המילים ?כן אתה אוהב את הלחן ?כן מאגניב שהשיר איטי ורגוע והפזמון צעקני! אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?--- איך הקליפ ?--- האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?מגניבי כזה.. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?אממ..עוד לא מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?שהוא דיי משעמם עד הפזמון עוד על השיר ?

a charmed girl

New member
../images/Emo110.gifעונה

איך השיר ? פצצה אתה אוהב את המילים ? מאד אוהבת אתה אוהב את הלחן ? כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? עצובה שהיא לא הוציאה.... איך הקליפ ? לצערי לא נדע.. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגע האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא נתנו לו היזדמנות בע.... מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? לא אהבתי בהתחלה...ואז....
קלי עוד על השיר ?

patito ƒeo

New member
סופסוףף!! ../images/Emo107.gif

איך השיר ? אין לי מילים..
אתה אוהב את המילים ? המילים הכי יפות
אתה אוהב את הלחן ? מאוד!!!!! היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל ? בטח
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? הוא מרגש, הוא מעציב, הוא הכל.. פשוט מדהים האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? אהבתיייייי
. אני בטוחה בזה! עוד על השיר ? אני אוהבת אותו כל כך

Sinner Girl

New member
../images/Emo99.gif

איך השיר ?
.מרגש.מדהים.סוחף. אתה אוהב את המילים ?כל כך. אתה אוהב את הלחן ?כל כך. אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?שתוציא למה לא,אבל אחרי גון
איך הקליפ ?^ האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?מרגש;[ האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?בשבילי?
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?

brit18

New member
מממ

איך השיר ? בסדר אתה אוהב את המילים ? לא ממש אתה אוהב את הלחן ? קצת אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? לא איך הקליפ ? עדיין אין האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מעציב האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן לפחות אצלי מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? לא אהבתי עוד על השיר ?

14 A m i r

New member
שלי :

איך השיר ? יפיפה אתה אוהב את המילים ? מאוד אתה אוהב את הלחן ? מאוד האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מכעיס אותי בעיקר האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? אני מקווה שהיא תוציא אותו כסינגל... מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? לא כל כך אהבתי אותו בהתחלה אבל עכשיו אני חולה עליו... עוד על השיר ? אם היה קליפ הייתי נותן לו בתור לוקיישן את הסאובווי בניו-יורק שמעתי אותו בכמויות שהייתי שם בניו-יורק!

RoRiL

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo134.gif

איך השיר ? ארג
אתה אוהב את המילים ? ממש
אתה אוהב את הלחן ? כן!
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? הלוואי שתוציא
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? ועוד איך
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? דווקא לא הכי אהבתי
עוד על השיר ? זה השיר שאני הכי אוהבת שלה

14מתן

New member
הזהרו!ה"../images/Emo99.gif" מופיע פה יותר מדי

איך השיר ?
השיר של קלי שאני הכי אוהב
אתה אוהב את המילים ?
כן אתה אוהב את הלחן ? כן
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? אם היא תוציא אותו...היא תזכה למצוות !! איך הקליפ ?
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?
שהוא מעולה עוד על השיר ? אם לא הבנתם לפי האייקון, אני אוהב את השיר הזה

למעלה