פינה חדשה

Shai B

New member
../images/Emo99.gif

איך השיר? מושלם
אתה אוהב את המילים? מאוד
אתה אוהב את הלחן? מאוד
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך? כל התשובות נכונות
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו? ממש לא. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה? שהוא מדהים
עוד על השיר?
היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל? בוודאי, זה כ"כ סינגל

Blue Aura

New member
../images/Emo153.gif

איך השיר
מאוד אבריל. אתה אוהב את המילים
לא ממש. אתה אוהב את הלחן
קצת. אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל
חלקית איך הקליפ
יש לזה קליפ
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך
כלום
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו
אה-הא
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה
יפה,אבל נמאס אחורי זה

../images/Emo183.gif

איך השיר ? מדהים!! אתה אוהב את המילים ? אכן
אתה אוהב את הלחן ? כנ"ל
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? שיצא
איך הקליפ ?
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? אכן... מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שזה שיר מהמם... עוד על השיר ?

14 A m i r

New member
7 Where Is Your Heart

איך השיר ? אתה אוהב את המילים ? אתה אוהב את הלחן ? אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? איך הקליפ ? האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? עוד על השיר ?

../images/Emo26.gif

איך השיר?
מהמם
אתה אוהב את המילים?
אחד השירים הכי אהובים עליי מבחינת תוכן
אתה אוהב את הלחן?
הוא חמוד. מעט משעמם בהתחלה ששומעים אותו-אחרי כמה שמיעות זה מדהים
היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל?
לא. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך?
מרגש
. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו?
X: מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה?
שהוא ממש ממש ממש ממש ממש משעמם. היו תקופות שהייתי חורשת על ברייקאוואי והייתי שומעת הכל חוצממנו O.0 אח"כ גיליתי שהוא מדהים
עוד על השיר ? לא.

breakaway girl

New member
../images/Emo28.gif

איך השיר ? נחמד. אתה אוהב את המילים ? לא אתה אוהב את הלחן ? לא אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? אוייש לא!! האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מציק יותר מדי
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן...next.. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא שיר ממש יפה אחר כך כבר התחלתי לשנוא אותו.. עוד על השיר ?לא.

D4Ever

New member
עונה

איך השיר ?מהמם! אני אוהבת.. אתה אוהב את המילים ?כן אתה אוהב את הלחן ?כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?--- איך הקליפ ?---- האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?מרגש.. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?כן מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?וואו עוד על השיר ?אחלה שיר

a charmed girl

New member
../images/Emo110.gifעונה

איך השיר ? יפה אתה אוהב את המילים ? אוהבת אתה אוהב את הלחן ? גם אוהבת היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל ? כן...אחרי כמה שירים אחרים שמחכים בתור... האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש וקצת מעציב.... האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא יצא.. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? חח לא זוכרת עוד על השיר ?

patito ƒeo

New member
../images/Emo107.gif

איך השיר ? מקסים
[צריך לגוון..] אתה אוהב את המילים ? ייאפ. אתה אוהב את הלחן ? אממ הוא משתפר בבית השני היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל ? נופ האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא משעמם עוד על השיר ? אחד היפים

brit18

New member
נחמד :)

איך השיר ? נחמד אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? סבבה אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? אין איך הקליפ ? אין האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? בערך מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? נחמד ביותר עוד על השיר ?

14 A m i r

New member
שלי :

איך השיר ? יפה אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? בערך האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? לא יודע הוא לא מעלה אצלי כול כך רגשות האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא ואני בטוח שהוא יכשל אם קלי תוציא אותו... מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא משעמם עוד על השיר ? זהו נראה לי...

Blue Aura

New member
../images/Emo153.gif

איך השיר
מאוד,מאוד,מאוד יפה
אתה אוהב את המילים
כן. אתה אוהב את הלחן
כן. אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל
מאוד
איך הקליפ
יש קליפ
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך
אף אחד
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו
אה-הא
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה
שיר מהמם

Shai B

New member
../images/Emo26.gif

איך השיר? שיר טוב אתה אוהב את המילים?
אתה אוהב את הלחן?
היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל? ממש לא. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך? מרגש האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו? לא. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה? שהוא מכוער, איטי ולא זז. עוד על השיר?

14מתן

New member
דפחעדפעחפדחעדכלפעחדפ

איך השיר ? יפה אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? גם אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? שלא תוציא
איך הקליפ ? הקליפ מעולה האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש ? האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? ברור ! מקום ראשון באמריקה זה מכובד בהחלט !! מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? "הינה שיר מהסגנון של הדיסק הראשון" עוד על השיר ?

14 A m i r

New member
8 - Walk Away

איך השיר ? אתה אוהב את המילים ? אתה אוהב את הלחן ? אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? איך הקליפ ? האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? עוד על השיר ?

../images/Emo27.gif

איך השיר?
מכוער. אתה אוהב את המילים?
לא. אתה אוהב את הלחן?
לא,הוא מציק
היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל?
אוי,לאלאלאלאלאלא
זאת תהיה התאבדות לקריירה שלה =| האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך?
עושה לי כאב ראש. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו?
X: מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה?
התכחשתי לעובדה שזה שיר של קלי
עוד על השיר ? אמרתי כבר שאני לא אוהבת אותו?

breakaway girl

New member
../images/Emo28.gif

איך השיר ? נוראי..לא מתאים לקלי..
אתה אוהב את המילים ? לא אתה אוהב את הלחן ? לא אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? לגמרי לא!!..הוא שיר כל כך נוראי!! האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מציק לי
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא יאללה לעבור לשיר הבא.. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?אוייש למה הוא כזה שיר מעצבן? עוד על השיר ?זהו אין לי עוד מה להוסיף

D4Ever

New member
עונה

איך השיר ?לא משהו אתה אוהב את המילים ?לא ממש אתה אוהב את הלחן ?לא אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?שלא תוציא איך הקליפ ?--- האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?מוזר.. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?ממש לא מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?אוקי... עוד על השיר ?זהו

a charmed girl

New member
../images/Emo110.gifעונה

איך השיר ? אממ...לא משהו.. אתה אוהב את המילים ? לא אתה אוהב את הלחן ? לא היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל ? לאאא האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? לא לא ולא האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא ולא יממש מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? בעעעעע עוד על השיר ?

patito ƒeo

New member
בלהבלה ../images/Emo107.gif

איך השיר ? אממ.. הוא בסדר אתה אוהב את המילים ? לא אתה אוהב את הלחן ? לא היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל ? ממש ממש לא! האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? שומדבר האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? בעע לא אהבתי אותו. אבל היום אני יכולה לסבול אותו.. עוד על השיר ? קצת מוזר

למעלה