פינת הנוסטלגיה השבועית

מאיפה צצו כל המכורים לבאונטי פתאום??

אתם לא רציניים... זה גוש קוקוס מרוכז, כמעט לא מרגישים את השוקולד שבו.
אם כבר שוקולד, אז רק זה של ורד הגליל!
 

mad alot

New member
טורטית (כי לא היה כסף לחטיפים יקרים)

אפילו שהיום אני מעדיף טוב טעם, מהזולים.
מה"יקרים", קינדר בואנו.

קרבו:
טעם: טעמבו וניל
סדר אכילה: ביס קטן בשוקולד, למצוץ קצת מהקצפת בפנים, לאכול את כל הקצפת והשוקולד. ואז לאכול את הביסקוויט בביס אחד.
מתי אכלתי? היום, אני קונה המון קרמבו.
 
גמ'ני עדיין אוהב את טורטית .. הטעם המיוחד הזה של השקדים עם הקיק המריר הזה שמזכיר משקה אלכוהולי (לי בכל אופן
)
 
אמנם אני בת 30

אבל אני אפעם לא אשכח את הסוכריות המתפצפצות בפה, זה היה כיף לשמוע את זה :)
 

EdisonGirl

New member
לא היחידה :)

א. גם אני אהבתי את הסוכריות האלה. בכלל, אני אוהבת מאכלים ומשקאות שעושים לי מעניין בחלל הפה או בגרון.. זה נכון לגבי אלכוהול (זו למעשה הסיבה היחידה שאני שותה אלכוהול, ולכן לא מתה על משקאות עם אחוזי אלכוהול נמוכים), מים מוגזים, קוויאר, גבינות "מסריחות", ועוד.

ב. לא היחידה בת 30, אז יו נוו
 
בקשר ל ב'.

חשבתי שזה פורום לבני 20 פלוס ולא נמצאים כאן אנשים בני 20 + 10 שנים
 

EdisonGirl

New member
נמצאים, נמצאים.

הפורום הזה הוא לבני 20+ כרונולוגית ומנטלית, כשהמטרה היא שייכנסו לכאן אנשים בוגרים עם שריטה. זה הקהל המועדף עליי
 
אני כאן כבר מעל לעשור
ולגבי הליקריץ האדום אז אם את לא אכלת "זנב סוס" כילדה אז את לא באמת מכורה לליקריץ
 

AlabamaW0rley

New member
Challenge accepted!

בואו נראה אם מישהו יזהה את הממתק הנוסטלגי שלי! (בתמונה)


אה, וגם בכיתה ב' או ג' תקעתי את הראש בגדר של בית הספר ולא הצלחתי להוציא אותו, אז נאלצתי לסבול איזו אמא היסטרית שצעקה עלי למה תקעתי שם את הראש. יותר אני לא מנסה לתקוע את הראש שלי בתוך פתחים מעוגלים בעלי רדיוס של גולגולת.
 
למעלה