פינת הנוסטלגיה השבועית

סוכריות מתוקות להחריד

בד״כ עם המון קרמל וחלב מרוכז, עם עטיפת וינטג׳ כלשהי מנייר, שאיכשהו תמיד נדבקת לסוכריה עצמה. לסבתא של בעלי עדיין יש כאלו בבית.

פעם כשהדינוזאורים הילכו ביננו אהבתי לאכול ממתק מסויים שכבר מעל ל25 שנים שלא מביאים\מייצרים יותר כי אני לא מוצא אותו יותר ומה שיש כיום שהכי קרוב אליו לא ממש מספק את הטעם הנוסטלגי

מדובר בבונבונירת שוקולד חלב בצורת תיבת אוצר שהיה ממולא בליקר דובדבנים + דובדבן עם חרצן והיה עטוף בנייר אדום עם ציור כלשהו[
היו גם תיבות אוצר עם נוגט אגוזים בפנים עם עטיפה ירוקה אבל את זה לא אהבתי הכי הכי כי זה היה "פושטי"

בעברי המאוד מאוד מאווווווד רחוק כילד זב חוטם אהבתי מרמלדה כשכיום רק הריח מגעיל אותי

קרמבו אני אוהב בטעם וויל אבל מוכן להתפשר על מוקה אם אין ברירה אחרת ואוהב לאכול מגיל ינקות ועד היום כשהאחרון שלי היה לפני חודש בערך (וואי עבר כ"כ הרבה זמן ?? לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!
)
אין לי שיטה מיוחדת או אהובה לאכילת הקרמבו כשיש רק חוק אחד לא משנה איך אני מתחיל איתו העוגיה תמיד תאכל בסוף

EdisonGirl

New member
היי מה! אני כזו ישנה??! זה היה פשוט מעולה!

ואני מדברת כמובן על הבונבוניירות! ראיתי משהו קרוב לזה בטיב טעם הענק בראשל״צ (הייתי באיזושהי עבודה כך שלא היה לי פנאי להתעכב ולבדוק), אבל יש שם הרבה ממתקים שחשבתי שכבר לא אראה יותר לעולם. תבדוק שם ותדווח לי אם זה אותו הטעם? או לפחות מתקרב...?

השיא שלי היה לפני שבועים שאכלתי כ- 6 קרמבואים אחד אחרי השני. וחצי שעה אחרי עוד שניים.
יוצא שכל יום אני מסיימת חבילה של 8.
אני חייה על זה. טעים בטירוף.
אני פותחת את הבוקר עם שניים וסוגרת עם שניים.
יש לי קטע שאני נותנת ביס בראש, אוכלת עם כפית\אצבע את הקצפת ואז יש לי קרמבו חלול וטעיםםםםםםם

זאת שיטת אכילה יחודית לי 3>

הנה תמונת אינסטגרם שלי עם קרמבו בוקר

מממ...

לא זוכרת משהו ספציפי, אבל שני דברים שהיו להיט אצלי- הסוכריות קרמל (אלו שבאו בגלילים!) והסנדביץ' קרקר (שזה לא ממתק, אבל ניחא).

ולגבי הקרמבו, רק וניל. כל השאר זה פשוט... לא.
ה-דרך לאכול קרמבו: להוציא מהעטיפה, לשים בקערית, 10-15 שניות במיקרו ולאכול עם כפית. ל ה י ט !
האמת שאני ממש מקפידה לאכול בצורה מדודה, כי זה לא בריא. לאחרונה אכלתי בסופ"ש, והיום אני אפנק ת'צמי בעוד אחד
.

N o R i K o

New member
להכל כולל הכל

אני אהבתי את הסנדוויץ' קרקר של הגבינה ועירית. היה הלהיט שלי.

ועדיין לא יצא לי לאכול קרמבו השנה.

וואי!

הסנדוויץ׳ הזה, הייתי מכורה אליו
והסוכריות קרמל, לפני איזה 5 שנים קניתי חבילה ענקית של זה וחיסלתי חצי חבילה, זה היה פשוט כל כך טעים שלא יכולתי להפסיק
אבל כשהבנתי שאני עומדת לחסל את הכל, פשוט זרקתי את זה לפח

פשוט פשע

Light18m

New member
אני זוכר את הממתק הראשון שקיבלתי מסבא שלי...

היום אני בעצמי סבא,
ומה אתן לנכד הקטן שלי אם לא מסוכריות הוורטרס אורגינל שלי

למעלה