פלאי ה branch sites - נתונים

SilentMike

New member
הודה בכישלונך.

אין לך טעם יותר. אתה בבירור לא יכול להוכיח את מה שאמרת באשר לאינטרונים, אתה טוען טיעונים מגוכחים, די פתתיים ומסולפים (ראה הציטוט מדבריך בהודעה מעל), ואתה ירדת לרמה של בריאתן מתת-המרתף בהודעות האחרונות כאן. הודה שנכשלת ולך. לא חראם על שנת היופי שלך?

אני מודה

אני מודה שכנראה אין בכוחי להוכיח לך דבר. כשם שאין בכוחי להוכיח כלום לקיר או לשק רוח.

SilentMike

New member
ובנימה אישית.

הובסת. הודה בזאת. אתה משתולל משום שאולצת להתמודד ולא יכולת. נחשפת כשקרן. אם לא, הסבר מהו ההבדל מבחינת הסיכוי המתמטי להיעלם בין פסוודו-אלל שעוקבים אחריו במהלך הדורות, לבין אלל אמיתי, כאשר אין יותר מוטציות ומעברים? כלומר מתמטית, מדוע השקף שלך לא אומר בדיוק את מה שאני טוען שהוא אומר, אלא איזה "חוק העלמות האללים" הפשטני שלך? אתה יודע מה, אם אני אשאל גנטיקאי, הוא יסכים איתי או איתך? ומתמטיקאי? ומדען מחשב? ומטאורולוג? ורואה חשבון? ובעל מכולת? ואותך, אם היינו מדברים על מודל שקשור למדעי המחשב ולא לאבולוציה? אתה או לא חשבת ולא בדקת, או התפרעת ושיקרת. תחשוב קצת, תחשב קצת התפלגות פואסון, ואז כשתירגע תודה.

ובנימה מרחמת

"הסבר מהו ההבדל מבחינת הסיכוי המתמטי להיעלם בין פסוודו-אלל שעוקבים אחריו במהלך הדורות, לבין אלל אמיתי, כאשר אין יותר מוטציות ומעברים?" ההבדל הוא שישארו בסוף מספר מועט של פסאודו-גנים. סיכוייו אפריורי של כל פסאודו-גן להיות בקבוצת המיעוט שתשאר הם אפסיים, בהתאם לשקף. וכך גם סיכויי אלל חדש a. וכך גם הגן בעל האינטרון הקופצני שלנו. הכל כפי המובא בשקף. והכל על אפך וחמתך ונבערותך.

SilentMike

New member
"שקף!" "שקף!" "שקף!"

תפסיק לדקלם "שקף!" ותפסיק לעוות. זה בדיוק, אבל בדיוק מה שאמרתי מלכתחילה, שכל פסוודו אלל סיכויו זהים לאלל. זה מה שאתה אמרת עכשיו גם. כלומר במילים אחרות מה שאתה אמרת הוא: "ההבדל הוא שאין הבדל" או בסב-טקסט: "אתה צודק אבל אני אגדף אותך ואטען שאתה לא יודע על מה אתה מדבר ואז אומר את מה שאתה טענת מלכתחילה כאילו הוא עומד בסתירה לדבריך" כלומר אתה מסכים איתי, כלומר טיעונך הקודם כאילו הכל לשחק בנדמה לי וחסר ערך הוא שטות, כלומר טעית.

SilentMike

New member
נהפוך הוא.

שרשור זה יזכר לדראון עולם כמקום בו מת טיעון האינטרונים מוות לא מכובד בצואתו שלו. ותודה לקליגולה שהחזיק פחות או יותר לבד את החלק הראשון של הדיון.

ירח41

New member
אני בהחלט נשארתי פעור פה.

עשיתם את זה יפה מאוד! כל הכבוד! לא הבנתי כלום מהמדובר.

SilentMike

New member
אתה לא היחיד. וגם, דברי סיכום.

גם הוא לא ממש הבין מה הוא אומר. זה מאוד פשוט בסך הכל, וזה משהו שכדאי לשים לב אליו. האיש הכניס את עצמו למלכודת פעמיים: פעם ראשונה הוא הכניס את עצמו למלכודת כשהוא בא ואמר, שלא רק שהאבולוציה לא נכונה, אלא שיש לו הוכחה פשוטה וברורה (אחת מסדרה של הוכחות פשוטות וברורות) לכך בהתבסס על עובדות שכל העוסקים בתחום מסרבים לראותן מתוך אמונה עיוורת. במקרה ההוכחה באה מתחום האינטרונים, שהם רצפי דנ"א מסוג מסויים. זה כבר לקבור את עצמך עמוק עוד לפני שהתחלת כי זה נראה קלוש. אבל מעבר לזה הוא פשוט העביר בזה במו ידיו את מלוא כובד נטל ההוכחה אליו. אז עכשיו הוא צריך להוכיח לנו, ואני וקליגולה עמדנו על כך, בצורה פשוטה וטריוויאלית שלא היתה אבולוציה בעזרת ביולוגיה כלים של מולקולרית או ביוכימיה. וזה פשוט מקרה אבוד, כי גם אם יש הוכחה כזו היא לא יכולה להיות פשוטה (ביוכימיה נשמע פשוט?). ואנחנו דרשנו ממנו להוכיח בכל פעם שהוא אמר "ברור" בנוגע למשהו שלא היה ברור לנו (שהרי הגיונו שונה מהגיונם של העוסקים במדע, וגם משלנו.). ההסתבכות בחומר כבר היתה בלתי נמנעת, ועדיין גם אחרי שהפשטות פרחה לה מהחלון הוכחה לא נראתה באופק. הטעות השניה היא מעבר על הכלל הידוע "אף פעם אל תריב עם מתמטיקה". האיש פשוט נכנס לסיכסוך עם מתמטיקה, ובמקום להסביר למה המתמטיקה לא מתאימה (והיא כן מתאימה, ולכן אי-אפשר היה) הוא ניסה להסביר למה היא לא בסדר. הוא היה צריך להודות בטעות שלו ולנסות לאגף את הנושא מכיוון אחר (לא שזה היה משנה את התוצאה). אבל הוא לא יכול להודות בטעות שלו. הוא לא יכול להודות שאני, ה-"בור", ה-"חלאה" ה-"טמבל" שהוא בז לו כל-כך, פשוט צודק. אפילו כאשר הוא קיבל בדיעבד את אותו הטיעון ההסתברותי שלי שהוא ירק עליו שתי הודעות קודם לכן, הוא התכחש לחלוטין לעובדה זו, המתועדת היטב בכתוב. וזה מזכיר לי. אני צריך להנציח את הפתיל הזה כדי שאוכל למצוא אותו. אני ממליץ לכולם לשומרו (אותו ואת קודמו בו כיכב קליגולה בכישרון) לפעם הבאה בה דב שכול יעיז להעלות על דל שפתיו את המילה "אינטרון".

SilentMike

New member
זה לא רק אתם. תיקון שגיאה.

בפיסקה הגדולה הראשונה חבוי משפט שהוא כמעט בלתי קריא לחלוטין. איני יודע איך יצא תחת מקלדתי משפט מבולבל כל-כך, ואיך הוא עבר בשלום את הבדיקה שכל הודעה שלי עוברת. הכוונה היתה בפשטות שהוא נדרש להוכיח בצורה פשוטה וטריוויאלית בעזרת כלים של ביולוגיה מולקולרית או ביוכימיה את טענתו שהאבולוציה אינה ולא יכולה בשום אופן להיות נכונה. ועל כך שיספק את ההוכחה הזו עמדנו. שוב מצטער על המשפט הנ"ל. הוא לוקה בכל מחלה אפשרית. גם אורך, גם פיסוק לא מוצלח, גם מילים שסדרן התבלבל, וככל הנראה גם מילה חסרה או שתיים.

ירח41

New member
חחח שמתי לב למען האמת.

ובאמת הסתבכתי איתו, אבל בהחלט לא נורא.

למעלה