פנטזיות

אני מבקשת להכניס סדר בבלגן אם יורשה

לי אש אש הלא תמימה בכלל שאלה שאלת תם מאד כללית הצצתי בראשית השרשור אני נשבעת חיש קלי קלות העברת אותנו לכיוון המין הפנטסטי ועכשיו את שואלת בעצם את שאלת הביצה והתרנגולת האם קודם יש פנטזיות ? או כשרואים את הקורבן בין רגע מותאמת לו אחת במוח שלנו ואם כן מה היא עכשיו את צריכה להחליט מה מעניין אותך יותר איזה פנטזיות שאינן תלויות בדבר כי הן פנטזיות מתעוררת במוחנו דרך הטבע וצדקה מיצי בנושא הדימיון או איזה גבר או אישה מעוררים אצלנו פנטזיות מה הן הפנטזיות על פי הגישה השניה צריך לפרט מי מה מתי איפה כי היא תלויה בדבר אם מדברים על הפנטזיה הראשונה כבר אמרנו כמעט את הכל

מי צי

New member
לא, לא, לאאאאאא

לא לכולם יש, כי הרי פנטזיה היא סוג של דמיון ולא כולם התברכו בדמיון. ובטח שלא בכל גיל. נסי לחשוב על גיל 80 על איזה פנטזיות מיניות היית מפנטזת?

אש אש

New member
כן כן כןןןן../images/Emo6.gif

בגיל 80? אתחיל עם שמוליק מתחת לשולחן באמצע משחק קלפים והוא יוציא את הממחטה שלו ויינגב זיעתו ויהיה בשוק כי האש שבו כבר כבתה ואנסה להציתה מחדש....

מי צי

New member
אש ח..בי..ב..תי...

הידיים מעט רועדות לי, כי לא הספקתי עדיין לקחת את הכדור נגד הפרקינסון. אכפת לך להוציא לי מהכיס את הממחטה ולנגב לי את המשקפיים, אני לא רואה איזה קלפים יש לי ביד... אחות !!! משהו מפריע לי מתחת לשולחן. שלך בידידות שמוליק.

אש אש

New member
כאילו ראייתי טובה יותר...

ששש...שמוליק זאת אני! אם תקרא לאחות אני אלך לרופא ולא תיהיה לך יד נוספת למשחק שיט יאללה,אתה ממש לא זוכר אה?? הולכת לגרשון...

אלמרה

New member
והסימפוניה הפנטאסטית של ברליוז?

מומלץ מאוד לקרוא עליה ועל הנושא המדובר בה, אותה Idea fix... |אלמרה נזכר בעצב איך פעם בפורום שכן, הזכרת מוסיקה קלאסית הזכירה למישהיא את ה"תפוז המכאני" - ולעולם לא ישכח לה|

אני לא מכירה את הסימפוניה של ברליוז

אבל לא תאמין אלמרה דווקא רקוויאמים עושים לי את הפנטזיה אני פחות או יותר יודעת למה אבל תמיד משתאה מחדש אני אחפש את המומלצת שלך

מי צי

New member
רקוויאם...

אשכבה... להשכיב... אפשר בהחלט להבין את הפנטזיה...

תודה בהחלט תודה

עם תגובות או ליתר דיוק פרשנות כמו זו שלך אפשר להגיע ישר לגהה ולחסוך אפילו את המפגש עם רופא המשפחה

אישון36

New member
..........מיקוד ?...........

השאלה היא אחרת להבנתי..........מהי פנטזיה ? האם מחשבה ריגעית שחולפת בראש היא פנטזיה ? האם רצון כביר יום יומי הוא פנטזיה ? מה הקשר בין פנטזיה לסתם רצון. אני רוצה לשכב עכשיו....אני במשרד.......האם זו פנטזיה ? אני לבד כן.............מגיעה ידידה ? האם זו עדיין פנטזיה ? יש פנטזיה למין בשלושה..............אתה נימצא בחדר והמצב זורם.....הגשמת פנטזיה ? לדעתי לא פעם שהמציאות מגיעה..........השאלה היא מה הפנטזיה ? מין עם המורה בבית הספר ..פנטזיה ???.........ואז אתה מתחיל לצאת איתה ..........זו עדיין פנטזיה. והשאלה שאני שואל היא מהי פנטזיה. אש.........מה הפנטזיה שלך...........א ש ן ? ואחרי שעונים על השאלה הזאת.......התשובה שלי היא..........פנטזיות לא צריך תמיד להגשים..........ואולי אפילו בד"כ לא........ המציאות לא תמיד צריכה להיות מושלמת.......ואפילו טוב שכך.........והפנטזיה ? אישון. חזק בדימיון.

אש אש

New member
היי אתה החזק בדימיון

לא כל השאלות? כולנו יודעים מהי פנטזיה לפעמים ריגעית לפעמים ממשיכה איתנו,כאילו לתמיד.... למה לא להגשים? אם אפשר לעשות מציאות כייפית יותר?

אישון36

New member
צאי מזה

שכולם יודעים. את בעד להגשים...........אז אני לא אוכל לעשות כלום כל היום........הרי כל רגע ממוקד מביא עימו פנטזיה........אז כל הזמן להגשים.........כן אש..............כל הז מ ן............................צריך כמו שאמרת גם לעבוד. והמציאות כיפית מספיק תודה. את יודעת אולי השאלה היא ................. האם שאתה סובל מהמציאות צריך להגשים פנטזיות ? אבל מה עושים שהמציאות מושלמת ? אישון. מציאות מדומה ?

אישון36

New member
את חושבת שהצרות הן

לא חלק ממציאות מושלמת. 200,000 ש"ח בחשבון היו הופכים תמציאות הכלכלית למושלמת..........? התשובה היא שהצרות בכול תחום הן חלק ממציאות מושלמת. אישון. מציאות מושלמת.

אש אש

New member
מה יש לך מאורנג'דה???

תרדוף אותי כל חיי עם המאתיים אלף שקל? כןןןןןןןןןןןןן המאתיים היו מקלים על המציאות ה"מושלמת" שלי. מה דעתך??? שוני???

אישון36

New member
שהצרות הן חלק מהחיים.

ולא צריך להתבכיין שהן באות.......כמובן במידה.........ותאמיני לי.לא שיש לי........אבל.......200,000 ש"ח לא הופכים מציאות למושלמת........וגם.....מה לעשות........ההצעה שאני שומע כעט שונה ממה שהיא הייתה אך לפני יומיים. אישון. אם היה לי 200,000 היית מסכימה ?

אש אש

New member
מה לא הבנת שוני?

זה בכלל לא משנה מי מאחורי המאתיים בעצם אולי כן הסיפור היה על גבר שאמרתי לו לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואני לא חוזרת בי ולו לרגע?? וכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן המאתיים היו עוזרים למציאות לא אמרתי שהיו הופכים אותה למושלמת שהרי היא כבר מושלמת לא? או כמעט....מחכה רק לאהבה. אז איפה מתוק לא הבנת אותי? שחשבת שאתה שומע הצעה אחרת פתאום?? ודרך אגב איימי יודעת לבכות ולהמשיך לעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא כנשואה,או גרושה אני לא מתבכיינת או מקטרת מרשה לך לחטט בהיסטוריה שלי. אוףף אתה קשה.

אש אש

New member
טעות קטנה בסימנים

לא חוזרת בי ולו לרגע!! (ובלי סימני שאלה)

למעלה