פנטזיות

אישון36

New member
.......טעות קטנה............כן, כן.

אש, אש....................אז לא ענית לי למאה המאתיים שלי לא מתקבלים ??? אישון. מתחיל להשקיע.

אישון36

New member
מאתיים..........בניב ירושלמי.......

לא מאתיים אלף.............רק מאתיים...............מאתיים...............מאתיים...............מאתיים............מאתיים....................מאתיים.............מאתיים..............מאתיים...............מאתיים............מאתיים...........מאתיים.................מאתיים...............מאתיים..............מאתיים...................... תפסיקי להוביל אפסים. אישון. לא אפס.

פנטזיה היא כל מחשבה, הרהור

בכל סדר גודל של זמן שהיא פנטסטית לא מציאותית רחוקה מהמציאות שנות אור במקרה שלך אתה בפירוש פנטזיונר כי כל הדוגמאות שלך הן מצוינות פנטסטיות וראוי בהחלט להשאיר אותן במתכונת הנ"ל אין כל ספק אתה חזק בדימיון

אש אש

New member
זה מזכיר לי...על חזק בדימיון

סיפור הגמל שיש לו רגליים ארוכות,שמתאימות להלך במדבר ריסים ארוכות,להגן על עיניו מחולות וסופות ועוד כל מיני תכונות חשובות אחרות והגמל נימצא בגן חיות. אז מה זה נותן לו? אם הוא לא במקום הנכון?

אישון36

New member
את יודעת שחיה בגן חיות

כמו אריה חיה יותר מכפליים מחיה בטבע ? את יודעת שאנשי רינבו האורך חיים הממוצע מסתובב סביב 45 ? את מעדיפה להיות אריה בכלוב, מה לא ? ומה הגמל מעדיף ? אישון. לא הכול פשוט.

אישון36

New member
בטוחה ?

אז איך את מסבירה את סגנון החיים שלך ? את הרי חיה כגן, מה לא ? אישון. מה לא ?

אישון36

New member
תגובה מלאה יותר.

את חושבת שהאריה בסאפרי יודע שהוא בכלוב ? אני אני אספר, בסאפארי יש 2 להקות של אריות שלא יודעות אחת על השניה, הכול בזכות האוכל, הם חולקים כמעט אותו השטח, אבל שאתה מקבל את האוכל למקום אתה לא מוצא סיבה לצאת מהעץ ולטייל בשטח. אז האריה שלא יודע שהוא סגור בכלוב, הוא חופשי או לא ? ואת חופשית, או לא ? אישון. שאלות פילוסופיות.

אישון, אני חושבת שאתה ממהר לשפוט

האריה או להקת האריות נמצאת בכלוב עובדה יש גדר יש מטפלים הם לא בג'ונגל מתוך מה שקראת הנחת שאש אש חיה בכלוב הכלוב שלך הוא כלוב מטאפורי והוא נוצר במערכת השיפוטים שלך כשאתה בונה את סרגל החופש ואת סרגל הכלוביות מה שכלוב אצלך יכול להיות חופש מוחלט מבחינתה וליהפך אם נניח ללכת לעבודה בבקר לחזור אחר הצהרים לטפל בילדים ו---- אין לי מושג מה עוד בשביל אחד זה חיים בכלוב אצל שני זו הבחירה הכי חופשית של חיים כי היפוטטית אפשר לאפסן את הילדים בקבוץ לעבוד פחות וככה ואז כאילו חופשיים אבל מה עם הגעגועים מה עם ההגשמה העצמית בעבודה ומה עם עוד המון דברים תשובות פילוסופיות

אישון36

New member
..........צא לי אבל כעובדה.........

.......לדעתי כולם חיים בכלוב. כמו האריה.............ואני אשאל אם האריה אינו יודע שהוא בכלוב בגלל שהוא לא מנסה לצאת האם יש אז כלוב....והאריות בסאפרי הם בכלוב ? הם לא רוצים לצאת. ואני לא נגד הכלוב.....אני חי בכלוב..........כלוב של ערכים, שפה, מנהגים, אפילו רצונות המושפעים מסביבה..............ולדגמא אנשי רינבו שאילו הם אנשים בטניקים שמסרבים לעבוד עבודה מסודרת מסרבים לחיות בסביבה מערבית חיים בטבע........מה לומר חייהם קצרים ביותר ביחס לאוכלוסיה.........ואני מאמין שאני רוצה לחיות ...........והנושא שלהם הוא שגם הם.לפי השקפתם נאלצים להיות במספר גבולות........כמו ביגוד.........שפה וכו..........ילדים בבית הספר זה בכלל משהו ברמה שונה........... בכול אופן גם כך אני מבולבל מספיק, נקווה שהבנת ולו משהו. אישון. לא מובן בעליל.

אישון קשה לי להתווכח עם עובדות ../images/Emo13.gif

ולא רק לי אלא מה מדובר בהשקפת עולם השואלת מהו חופש, מהם גבולותיו ואיפה בדיוק נמצא הכלוב והאם אנחנו לכודים המלכודת הכי כלובית היא הגורל והכי פחות זכות הבחירה אנחנו איפה שהו נעים בין השנים מתוך מה שאני מבינה מקריאת דבריך לא רק בהקשר שלנו שאתה מרגיש די נוח בכלוב כמו האריה לפעמים יש לך השגות על האוכל אתה שואג והמטפל מיד מחליף את התקרובת
שבת שלום

דנטל

New member
רצוי לנסות להגשים

כי לחיות עם תחושה של "למה לא ניסיתי?" זה חרא דבר.

למעלה