פעם ראשונה- אצל זונה?

דיבבלעס

New member
בתשובה האמיתית והכנה שלך יש משהו מאוד חזק

מעבר לכל מה שכתבת והסגנון הבהיר והענייני של הדברים,
שים ושימו לב כולם:היא המליצה לך ללכת לטיפול,
ואתה תיארת שהלכת לטיפול והמטפלת עצמה המליצה כחלק מהטיפול(ויש שיעורי בית בטיפול וזה מצוין ומראה על רצינות של המטפל/ת)ללכת לנערת/אשת ליווי-כלומר עשית מה שנאמר לך ב*טיפול*...

ניר4819

New member
קודם כל, תודה

ושנית, היא לא בדיוק המליצה לי על האופציה של נערת ליווי. היא בדקה איתי כמה אפשרויות, ואני זה שהחלטתי שזו האופציה שמתאימה עבורי (להתחיל עם נשים ולהשיג מין בדרך המקובלת פשוט לא הייתה אפשרות עבורי באותן שנים. הסיכוי שתפתח את החלון ותראה חזיר מעופף היה גדול יותר). מכאן, היא הלכה איתי - עזרה לי לצבור ביטחון בדרך לטלפון, לעשיית המעשה, דברתי איתה על ההשלכות של זה. הנקודה היא שהיא הייתה מאד תומכת ולא ביטלה מעולם את האפשרות של נערת ליווי. עמדה מאחורי ב-100% בסיפור הזה, וכשגיליתי חששות והיסוסים - היא דאגה לעודד אותי. מתוך הבנה של שנינו, שבשלב של חיי שבו הייתי אז, האופציה היחידה לאבד את בתולי הייתה כך.

דיבבלעס

New member
אוקיי

העקרון הוא שהיא תמכה בך במהלך
והמליצה לך על שלל אופציות שזו היתה אחת מהן
וזה היה לחלוטין במסגרת הטיפול כך שלהגיד "לך לטיפול" זה אחלה,
אבל לעיתים הטיפול יכול לגרור לזה...

ניר4819

New member
זה נכון ומדוייק

ואני חושב שזה הגיוני, כי מטפל - לפחות בראש שלי - לא אמור להיות ביקורתי ושיפוטי כלפי המטופל. זה קצת סותר את משמעות הטיפול, בעיני. אבל זה כבר נושא אחר...

Berethor

New member
המטפלת הזאת צריכה לעבור הסבה לסרוגייט

במקום לשלוח אותך לזונה אומללה שכנראה משועבדת שם גם לסרסור, המטפלת עצמה הייתה שוכבת איתך בעצמה תמורת תשלום נוסף. ואם היא יודעת לשלוח אותך רק לזונה, זה מראה שהיא חרא של אדם, כי להפיל על אחרות זה הכי קל. בקיצור אם היא כל כך רוצה לעזור לך וחושבת שזה כל כך לגיטימי שתעשה את זה בעצמה, עדיין מצבה יהיה יותר טוב משל זונה שמשועבד כי היא לפחות הייתה עושה את זה מרצונה החופשי אבל עובדה שהיא לא עשתה, רואה מה ההבדל? בין לדבר לבין לשכב..

דיבבלעס

New member
את בטוחה שאת יודעת מה היא רוצה?

זונות הן נשים(בעיקר), בני אדם..
וככל קבוצת בני אדם יש שם רצונות שונים..
יש אנשים שאוהבים שחובטים בהם בזמן הסקס,
שאוהבים להיות "מנוצלים" שאוהבים/ות להיות העבד/השפחה בסקס
או שסתם מביאים על עצמם יחס לא ראוי...
האם לא להיות מנוצלת/לא להיות חפץ לסיפוק זה בהכרח לא לקבל שום לקוח אליה?מה לגבי אחד שיתייחס אליה בכבוד?
נעזוב את העבודה שלה ואת הרצון או אי הרצון שלה בכסף,
אכן יתכן שהיא שם מאימת הסרסור...אבל מישהו מאותן מצקצקות בלשונותיהן בעניין הזה שאלה עצמה מה יהיה מצבן של הנשים הללו אם לא תעבדנה בזנות??
מישהי חשבה על זה?
האם להיות הומלסית, נרקומנית שמחטטת בפחי זבל עדיף מלהיות זונה שלפחות מפרנסת את עצמה וזוכה למגורים ופעמים רבות גם לתנאי חיים טובים ואיכות חיים(מבחינה חומרית לפחות!)?
הבעיה היא לא עם כמה בתולים ביישנים שילכו לזונות כדי לאבד את בתוליהם,
אם רק כאלה היו הולכים לשם, תופעת הזנות היתה מאוד מאוד מצומצמת עשרות מונים ממה שכעת,
וזאת הן בשל כך שרבים מאוד שהולכים לשם הם לא בתולים ואפילו לא כאלה שסקס בהכרח ממש חסר להם
וב' שעם כל כמות הבתולים המבוגרים שהיא אולי מספרית גבוה, אבל באחוזים זה לא גבוה כ"כ מדובר בהרבה מאוד ביישנים או כאלה שמוסרית לא ילכו לשם(אני חושב שהרוב הגדול זה ביישנות וגם ה"מוסר" זה מסווה לכך)כך שהבתולים שמחפשים נואשות לאבד את בתוליהם זו לא הבעיה, ממש לא...
מה גם שיש הבדלים, יש נשים שיש להן סרסור ששם כמובן המצב בעייתי ויש כאלה שעובדות עצמאית, את יכולה לטעון שבשני המצבים זה גרוע, אבל לא להכליל ולהגיד שהכל אותו הדבר כי אז את יוצרת זילות של החומרה של זה במצבים מסוימים (כמו נשים מסוימות שאומרות שאונס=זנות=פורנו ולדעתי יוצרות זילות של האונס ע"י ההקבלות חסרות התוכן הללו)

בשורה התחתונה אם החוק הזה של הפללת לקוחות הזנות "יעבוד" וגברים יפסיקו כליל ללכת לזונות(נניח...)מצבן של הנשים הללו יהיה גרוע יותר לדעתי,
אני בטוח שהפמינסטיות/ים מבינות ומבינים זאת רק מחפשות/ים "לדפוק" את הגברים שלא "ידפקו" את הזונות...

fliperit

New member
יש פרוייקטים לשיקום מהזנות

ממש לא הרבה, ובטח לא מספיק, אבל יש. פרוייקטים בהם מעצימים את השנים, מחזירים להן את השליטה בחייהם, מלמדים אותן מקצוע.
הברירות של הנשים הן לא להיות זונה או להיות הומלסית. הן אפילו לא להיות זונה או להיות מובטלת.
אני ממש לא מתיימרת להבין מה כל זונה רוצה, אבל הזנות איננה תופעה אישית, אלא בעיה חברתית. הסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה: העובדה שהגיל הממוצע לכניסה לזנות הוא 14, העובדה שמעל 90% מהעוסקות בזנות הן נפגעות תקיפה מינית בילדותן, ובנוסף לכך העובדה שיש גורמים בכירים במדינה שיש להם אינטרס מובהק לשמר את היחסים הפטריאכליים והמנצלים בחברה שלנו, כל אלה הופכים את הזנות לכורח המציאות ולא לבחירה אישית.

הייתי שולחת אותך לקרוא ספרות בנושא, אבל אני בטוחה שלא תקרא, אז אני אחסוך לי את המאמץ לצרף קובץ להודעה...

אני רק אוסיף, שאתה יכול לעצום את העיניים עד מחר, ולהפיל את הארחיות על אחרים, אבל זה לא משנה את העובדה שכל מי שמשתמש בשירותי זנות הוא חלק ממעגל הניצול והרוע.

דיבבלעס

New member
מדבריך

אין מספיק פרויקטים כאלה-כלומר זה לא מספיק, כלומר:חלק גדול לא יהיו שם ויפלו בין הכסאות...
מדבריך:את תוהה לגבי רצונותיה של הזונה הפוטנציאלית כשאלות רטוריות/אמירות-ולאחר מכן:לא מתיימרת לדעת מה היא רוצה ורצה ל"בעיה החברתית"...
אמרת שהן לא תהיינה הומלסיות וכו' אבל על זה מדובר, לא מספיק שיש מקומות עבודה, הנשים האלה הן מרקע קשה, לשיטתכן הבחירה שלהן לא אמיתית כי הן באות מרקע קשה, חלק גדול מכורות לסמים וכו' לאן הן תגענה בלי פרנסה??נרקומנית שעסקה כל חייה בזנות איזה מקום עבודה יעסיק אותה?מה היא תכתוב בקורות חיים שלה??
לגבי הנתונים:יש כל מיני נתונים, מישהו בדק כמו התעללויות עברו אנשים שעובדים בהייטק?בסבלות?בראיית חשבון?
לא הכל זה ספרות ומחקרים מוטים שממומנים ע"י ארגונים פמיניסטיים,
יש גם היגיון ולוגיקה...

fliperit

New member
מאוד קל להסתכל על הנשים האלה

ולהגיד "הן מרקע שונה" "הן לא כמוני" "אחותי לעולם לא תהיה זונה".
ככה גם קל להתעלם מהעובדה שזה ניצול...

אם אין מספיק תוכניות שיקום, הפתרון הוא לא להמיך לצרוך זנות כדי שתהיה להן עובדה. הפתרון הוא ליצור מענים ותכניות שיקום שיספיקו לכולן (לכל מי שתרצה).

אני לא רצה לבעיה החברתית. זנות זאת בעיה חברתית, והיא מוכרת כך בכל העולם. לא אני הכרזתי עליה ככזאת.
אני לא מתיימרת לדעת מה כל זונה רוצה, כי כל זונה היא אישה אינדיווידואלית בעלת רצונות וצרכים משלה. ועם זאת, אני בטוחה שרק מעטות, אם בכלל מהזונות, היו עוסקות בזנות אם הייתה להן אפשרות אחרת, אם הייתה להן דרך יציאה מהזנות, או במקרה הטוב יותר- מחסום מכניסה לזנות.

האמת שהמחקרים שהבאתי הם לא ארגונים פמיניסטיים. הם של הועדה לקידום מעמד האישה (פמיניסטי כן, ארגון לא. ועדה של משרד ראש הממשלה), של מכון "תודעה" (מכון למניעת סחר בבני אדם, נשים וגברים) ושל גופים מחקריים מכובדים. אני אוסיף ואומר כאן כי במסגרת הלימודים אני עושה פרוייקט בנושא בו יצא לי לראיין זונה, שורדת זנות ועו"סית שמוקדשת כל כולה לעבודה עם עוסקות בזנות ושורדות זנות. אני חושבת שהן מקור יותר מהימן מכל מקור אחר בנוגע למצב הנשים בתעשייה הזאת.

אין שום קשר להתעללות במקומות עבודה אחרים, אבל אני יכולה להבין למה אתה מעלה נושאים לא קשורים כמעין מוצא אחרון, כי בעצם אתה מבין שלדבריך אין בסיס.
אני מבינה גם שאתה חזיר שוביניסט ושאני לא אצליח לשכנע אותך, ולכן אני מפסיקה את הדיון הזה עכשיו. הוא עולה לי בעצבים, ולא מועיל לי או לך.

דיבבלעס

New member
יצא המרצע מהשק...

עד השורה התחתונה את ואני העלנו טיעונים
אז היתה לי טעות קטנטנה(לפחות אם אני מסתמך על דבריך, לא שהוכחת את זה, אבל בהנחה שזה נכון, נזרום עם זה...)המחקרים הם לא של "ארגונים" אבל ה"פמיניסטי היה נכון-המחקרים גם לפי מה שאת כותבת הם פמיניסטים(הועדה לקידום מעמד האישה, מכון תודעה וכו')
מעבר לזה היו טענות שלי, טענות שלך הכל התנהל בצורה מכובדת
אבל לקראת הסוף יצא המרצע מהשק והבהמיות שלך באה לידי ביטוי וכתבת לי "חזיר שוביניסטי"
ובכן, כל זה בגלל שאני יוצא נגד הטענות הפמיניסטיות הללו
הרי כל מי שיוצא נגד טענות הפמיניזם הוא לדידכן "חזיר שוביניסטי" מגעיל ודוחה...
רציתי לכתוב לך מה אני חושב עליך, אבל לא ארד לרמתך
שכולם פה יראו מי הצד התוקף ומי הצד המותקף
מי מעלה טענות ומי בתגובה לטענות יורד להערות אישיות ופוגעניות
כן-לא תמיד הגבר הוא האלים וה"חזירי" לפעמים האישה היא כזאת...
והקוראים ישפטו...

דיבבלעס

New member
שימו לב כולם

לתשובות(אם אפשר לקרוא לזה כך)המתחמקות והפתלתלות...
אין מספיק פרוייקטים-צריך לפתוח חדשים:איך?איפה?מי יפתח?מי יתן תקציבים??ואם לא יתנו(וסביר להניח שלא יתנו)מה אז??
טענתי שהמחקרים של ארגונים פמיניסטים-תיקנה שזה ועדות או גופים פמיניסטים ולא "ארגונים" באמת הבדל ענק...
כמובן שלא התייחסה הכותבת מעלה לשאלה הקשה:מה עם אישה שעוסקת כל חייה בזנות ומכורה לסמים מה היא תעשה?לאיזה עבודה יקבלו אותה ואיך היא תסתדר במצב הזה?מה עם הנשים שרואיינו בעיתונות לאחר העברת חוק הפללת לקוחות הזנות הבזוי ואמרו שהן מתנגדות לכך בכל תוקף??לדבר בשם הרצון שלהן ולשלול את מה שהן אומרות??
שימו לב...

קריסטה

New member
לטעון שיש פגם בכך שהאירגונים פמיניסטיים

זה כמו לטעון שיש פגם בכך שמי שפועל למען בעלי חיים במצוקה הוא עמותת בע"ח ואירגון שמלין על תנאי הילדים באפריקה הוא אמנסטי או משהו כזה.
אתה מודע לעובדה ש"אירגון פמיניסטי" משמעו אירגון שפועל למען נשים, במיוחד נשים במצוקה?

דיבבלעס

New member
אני יודע שאת רגילה מפורום פמיניזם לעוות את דב

רי האחר,
לא כתבתי שיש פגם שהארגונים פועלים למען נשים אלא שהנתונים הם של ארגונים פמיניסטיים ולכן לדעתי הם בלשון המעטה לא אובייקטיבים במיוחד,
ארגונים פמיניסטיים מעבר לעזרה לנשים במצוקה פועלים להחדרת אג'נדה מסוימת כך שהם בעלי עניין בסוגיה...
אני שומע, מקשיב וקורא פמיניסטיות ומעבר לתרומה לנשים הם גם פעמים רבות מאוד מדברות וכותבות בזלזול, בבוז ובבוטות כלפי גברים באופן כללי
בדיוק נגד מה שהן יוצאות כלפיו
כך שלא אתפלא אם גם בארגונים מנטליות אנטי-גברית קיימת
אז כן-אם זה אכן יש לי בעיה...

Berethor

New member
אגב אתה מודע לעובדה

שבחלק גדול מהמקרים אלו הם הסרסורים והזנות שמדרדרים את הזונה לסמים, כמובן כדי ליצור תלות נוספת אצלה.

דיבבלעס

New member
השאלה הנשאלת תמיד היא מה האלטרנטיבה?

ואם יום אחד הזנות תפסק כי כל גברי ישראל יפסיקו ללכת לזונות,
מה יקרה אז?
תיארתי תרחיש של מה שיקרה, מצבן של הזונות יהיה רע יותר
ולא פלא שכשהעבירו את החוק הזה של הפללת לקוחות הזנות(אני מבין מהשרשור שיש אנשים שלא מודעים אליו, כי כתבו שזנות זה חוקי ורק הסרסרות לא, נדמה לי שגם אתה)
ראיינו זונות שאמרו בעצמן שהן מתנגדות לזה בכל תוקף לחוק הזה...
I REST MY CASE

fliperit

New member
אתה טועה

החוק לא עבר, וכיוון שיש כנסת חדשה התהליך יצטרך להתחיל מחדש.

אכן בארץ כיום שידול לזנות איננו חוקי, וכמו כן צריכת שירותי מין מקטינה. זנות וצריכת זנות (מאישה בוגרת) חוקיים לחלוטין בארץ כיום

דיבבלעס

New member
מעניין

קראתי בעיתון שהוא עבר,
אם עוד לא עבר-טוב שכך...
בכל אופן-כאשר היתה כוונה להעביר את החוק(בהנחה שמה שאת כותבת נכון, אני הבנתי שהחוק כבר עבר, אבל אוקיי)הזונות התנגדו לכך בכתבות...

seelinewoman

New member
הנתונים האלה שקריים ומגמתיים

ענף שירותי המין כולל בתוכו מגוון רחב של שירותים,
ולרמות שרוב הביקוש הוא לצעירות, יש הרבה נשים מבוגרות ובוגרות בתחום זה.
זהו שקר גס שרובן נאנסו או הותקפו מינית.
לעתים הן הגיעו לשם מחוסר ברירה כלכלית, והצליחו לחיות בשלום עם המקצוע הזה.
לפעמים הן שם מתוך בחירה כי זה כסף קל וקל להן לשכב עם גברים בשביל סקס.
שטיפת המוח המזעזעת של ארגוני נשים רדיקליים שמטפלים, בצדק, במקרים קיצוניים,
מעוותת לחלוטין את דמות הנשים הלאה ועושה להן דה הומניזציה מכוונת, מתוך התנשאות.
רובה הנשים האלה אינן קרבנות תקיפה מינית, אינן אלכוהוליסטיות ואינן נרקומניות,
והגיע הזמן לנפץ את המיתוס הזה שמפיצות נשים שהפמיניזם הרדיקלי העביר אותן על דעתן.
ולפני שתתנפלו עליי - אני כותבת ספר על תעשיית המין ולכן אני יודעת על מה אני מדברת.

דיבבלעס

New member
דברים חשובים ויפים

אהלן ובהצלחה עם הספר החשוב

למעלה