פעם ראשונה- אצל זונה?

Berethor

New member
את בסדר גדול

אין שום דבר רע בליחס חשיבות רומנטית לזה. נהפוכו זה דבר טוב. אני אומר אם לא מאהבה אז לפחות עם אדם שאת נמשכת עליו ובאמת רוצה לעשות את זה איתו, שלא יהיה עם סתם מישהו.

JustAnotherGuy1

New member
למה לא, דווקא כן, ברגע שאתה מוריד ממך את הלחץ

של הפעם הראשונה אתה יותר משוחרר, וגם עם יותר נסיון.

fliperit

New member
גועל נפש, זה מה שיש לי להגיד

זנות היא ניצול ופגיעה.
מי שחושב אחרת כנראה לא מכיר, או שסוגר את העיניים לנוכח הכיעור של התופעה.
הייתם הולכים לזונה קטינה? כנראה שלא, בגלל שזאת עבירה, ובגלל שנדמה לאנשים שלקטינות יש פחות בחירה חופשית. אז הנה כמה נתונים מחקריים שאולי יפתיעו אתכם:
1.גיל ממוצע לכניסה לזנות בארץ הוא 14. לאחר הכניסה לזנות קשה מאוד לצאת ממנה, כי מדובר במעגל שמעורבים בו גורמים עבריניים.
2. מעל 90% מהזונות הן נפגעות פגיעה מינית בילדות

אתם יכולים להגיד עד מחרתיים שזנות היא בחירה, אבל למעשה זנות היא תוצאה חמורה של נסיבות חיים קשות.

ביום שאני אהיה עם גבר ואגלה שהוא הלך לזונה אני אזרוק אותו קיבינימט...

Saladin

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

Berethor

New member
תראה כמה זה היה מיותר

רק עשיתה לעצמך עבר מיני שחור ולא יצא לך מזה כלום כמעט..

Saladin

New member
כאן נמחקה הודעה

Berethor

New member
אתה מודע לכך

שאתה מסתכל על ייחוס החשיבות לעניין הזה כעל בדיחה ופנטזיה בגלל שהפעמים הראשונות שלך היו עם זונה? אם הייתה עושה את זה בזוגיות או עם אהבה, סביר להניח שלא הייתה חושב ככה, לכן אני יכול להניח שזה אחד הדברים שאולי הרסו לך את הרושם שלך מסקס. בכל אופן אנחנו מסכימים על כך שזונה זה לא פתרון קסם כמו שחלק מאנשים מנסים להציג אותו, מבחינתי זה דבר שעדיף לא לעשות בכלל, בגלל הנזק שזה יכול להביא לשני הצדדים וגם בגלל שזה לא רומנטי. אגב זה גם לא חוקי(יעני הזנות שכוללת סרסור), למרות שאני לא חושב שאפשר לעמיד אותך לדין על זה, לפחות לא עם החוקים הנוכחיים. תגיד תודה
, בכל אופן זה עדיין לא מוסרי
ולא רומנטי
.

Saladin

New member
כאן נמחקה הודעה

Berethor

New member
גם לי נחמד לדון איתך

למרות שאנחנו לא מסכימים בהכל, לפחות אתה לא כמו החבר'ה המפוקפקים האלה שניסו לשדל אותי לזנות וסמים כאן
. כן זה בסדר שאתה חושב שאני נאיבי, אבל אני לא כל כך נאיבי כמו שאתה חושב, אני מודע לרוב הדברים הטובים והרעים בנושאים האלה, פשוט התפיסה שלי לחברה אידאלית ולא של פשע וזנות יכולה לראות לך נאיבית
. אגב אני מבין תתפיסה שלך על סקס, אני מבין למה יש אנשים שהוא משהו טכני ולא משהו מיוחד בשבילם, למרות שאני מעדיף שזה יהיה גם עם אדם שרוצים וכו. אני לא מסכים איתך שבעולם אידאלי לא היה סקס, כי סקס יש גם טוב ולא רק רע. זה יכול להיות עוד דבר שמוסיף לזוגיות בין היתר וגם לחיים של האדם, לא דווקא הורס אותם, הכל תלוי לאיפה לוקחים את זה.

Saladin

New member
לא, זה ממש לא טכני מבחינתי.

מצטער, אתה שוב לוקה בנאיביות
סקס נראה לי דבר נפלא ביותר ומאוד מלווה ברגשות, כולל רגשות אהבה וחיבה עזים ביותר! המוח הוא, לפי הפתגם הסיני הידוע, האיבר הסקסי ביותר (אני מכיר גם שיר שאומר שהמוח הוא האיבר המכוער ביותר אבל לא משנה). ומוח סקסי תמיד היה לי, תודה לאל, ודמיון אין סופי. נראה לך שאם לא הייתי בעל דמיונות ורגשות הייתי נשאר בתול עד גיל 29?
ועדיין, צריך לעשות את ההפרדה בין סקס כדבר שנהנים ממנו ועושים אותו עם הרבה רגש לבין המילה הגדולה הזו, אהבה.

Berethor

New member
מבחינתי אהבה היא לא מילה גדולה

על אותו עיקרון שבשבילך סקס זה לא מילה גדולה
, לכן לעשות סקס עם מישהו שאוהבים או מאהבה זה בכלל לא כזה מסובך כמו שאתה חושב..

Saladin

New member
רק להבהיר, אני כן רוצה אהבה.

וזוגיות. אבל אני כל כך רוצה סקס ולהגשים פנטזיות מיניות ונראה לי שבלי לעשות את זה, יהיה לי כל הזמן חוסר בתוך הזוגיות (בהנחה שהיא לא פתוחה).

Berethor

New member
למה אתה חושב שזה סותר?

סקס ופנטזיות עדיף להגשים בתור הזוגיות ולא מחוצה לה, חוץ מזה מיניות ורומנטיקה לא סותרים, לפחות לא אצל אנשים שהם גם מיניים וגם רומנטיים ולא רק אחד מהם. התאמה מינית זה חלק נורא חשוב בזוגיות, לא פחות מהתאמות אחרות שם. מה הפנטזיות שלך כוללות לשכב עם נשים אחרות? מה הקטע? למה אתה צריך בגידות או/ן זוגיות פתוחה כדי להגשים אותן. אצלי באופן אישי כל הפנטזיות המיניות והרומנטיות אפשר להגשים במסגרת זוגית ואוהבת.

אין מה לחשוש מנזק נפשי לבחורה שנאלצת להזדיין

ללא רצונה עם גבר אחר גבר?

ואו, רשמתי לעצמי.

Saladin

New member
ובכן,

אני מניח שהיא די רגילה לזה ושהסטנדרטים שלה קצת שונים מהסטנדרטים שלך. נראה לי שיש בחיים שלה דברים קצת יותר מאיימים מזה כמו להסתדר עם הסרסור שלה אם יש לה. אבל כמובן שאם יש מקרי אלימות במהלך הסקס עם הלקוח זה עניין אחר.

מזה עוד אגרוף פחות אגרוף....

תשמע, אתה בטח מבין שזה כמו לומר עבור אשה מוכה שהיא כבר רגילה, אז מזה עוד חבטה או פחות חבטה...

פשוט ממבט חטוף אתה נשמע בנאדם רגיש, באמת, לא הייתי רושמת את זה סתם. אז אני תוהה איפה הרגישות הזאת בנוגע לבחורה שכמעט כל הסיכויים הם שהיא סוחבת טראומת תקיפה מינית מהילדות, וכנראה משחזרת עם כל אקט מיני לא רצוני את אותה החוויה המזעזעת, שמדמה אותה לצעצוע מין חסר אונים.
ואם יש לך סיבה להאמין שהסרסור מכה אותה, למה לתמוך בזה כלכלית וליצור ביקוש שעלול לגרום לחלאה הזה לחפש עוד בחורות שבורות שאפשר לדרדר לזנות?

Saladin

New member
כאן נמחקה הודעה

למעלה