פרטים על מסיבת נייטוויש

הו, ולא הלהקה משלמת על השכירת מקום.

על זה מי שמארגן את הערב משלם. ואת ראית מה מצב הפירסום של ההופעה... הם לא שילמו על זה כלום. מה שמשאיר רק את הכרטיסי טיסה ואת העברת ציוד, שאת שניהם ממן מי שמביא את הלהקה לארץ.

TheImpactBoy

New member
כמה אתה טועה,

בוא נומר שהם לא משלמים על דבר. חברת הפקות ישראלית ממנת את כל ההופעה. הם מקבלים 100 אלף רק להופעה פה בלי הוצאות.

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה בכל מילה. באמת, אמרת את כל מה שאני חושבת. [רק שזה..אנט ולא אנטי. P:].

alonk100

New member
Holy Shit, he's lost it!

תירגע, אין צורך להיות כל כך דרמטי... אם אתה חושב שאני מתבכיין תסתכל שוב על התגובה שלך... כמה אמוציות עבור כזה דבר... קודם כל, להשכלתך הכללית, טיעון יש לא רק בבית המשפט אלא גם מחוצה לו. שנית, אני יודע שזה קשה:)O) אבל תנסה להבין שאני לא חלק מכוחות האופל ה"אנטי- אנט ". "אתה לא אוהב את אנטי"? לא יודע... לא מכיר אותה. נשמעה לי בראיונות קצת משעממת, אבל זה לא רלוונטי. אני פשוט חושב שהמוזיקה של נייטוויש בעידן שלה פחות טובה. אם אתה מבין "בתור בן אדם בוגר" שטאריה כבר לא תוכל להיות בלהקה(אני חושב שהבנה ברמה כזאת גבוהה כבר נקראת תובנה...),כדאי שתבין גם שלהאמין במשהו בלי שום שיקול דעת נקרא "אמונה עיוורת" - לא המצב הכי בריא - עצה לחיים. אם אתה מאזין לדיסק החדש ואומר:"המממ איזה שיר מעולה - הזמרת כאן נשמעת ממש טוב", אז סבבה. אבל אם אתה שומע שיר ואומר "המממ איזה שיר מעולה - הזמרת כאן זאת הזמרת שתומאס בחר- משמע היא מצויינת", אז...זה קצת דפוק לדעתי. באותה מידה אתה יכול בכלל לא להאזין לדיסק. הרי גם ככה תאהב אותו לא? אתה גם יכול לכתוב כבר ביקורת על הדיסקים הבאים: "5 כוכבים! הצלחה מסחררת! נייטוויש עשו זאת שוב! ". "אני מעריץ אמיתי של נייטוויש" - המממ, לא אתה סתם חופר...

עידן שמידן אילנה דיין, אני את שלי אמרתי.

מה אתה ממציא לי אמונה עיוורת? איזה מצב לא בריא שברירי בראש שלך? כולה אמרתי שאני משלים עם העובדה שטאריה כבר לא בלהקה. לא משנה העידן ולא השנה, לא הקול וגם לא השירה, אני עם נייטוויש בטוב וברע. הבהרתי טוב מאוד שאני אוהב את הקול של אנט ולא אוהב את קולה רק מכיוון שתומאס בחר בה, אבל עושים ממנה כזאת גרועה שזאת כבר העלבה לאינטליגנציה. חופר חופר כי לא נשארו לך הרבה מילים לדבר והרבה סיפורים לספר. ואם התגובה הזאת יצאה קצת מוזרה אז לא נורא.

alonk100

New member
חחחח הרשיתי לעצמי לעצב קצת את התגובה שלך וככה

יהיה לך מה לשיר לעצמך ולכל מי שיגיד שאנט לא מושלמת. האזנה מהנה: [בית 1:] איזה מצב לא בריא שברירי בראש שלך? מה אתה ממציא לי אמונה עיוורת? כולה אמרתי שאני משלים עם העובדה שטאריה כבר לא בלהקה - אתה חי בסרט. [פזמון:] לא משנה העידן ולא השנה, לא הקול וגם לא השירה, אני עם נייטוויש בטוב וברע. (X2) בית 2: הבהרתי טוב מאוד שאת קולה של אנט אני אוהב, ולא רק מכיוון שתומאס אותה מחבב, אבל עושים ממנה כזאת מסריחה שזאת כבר העלבה לאינטליגנציה, ממש בדיחה. חופר חופר כי לא נשארו לך הרבה מילים לדבר והרבה סיפורים לספר. [פזמון] ואם התגובה הזאת יצאה קצת מוזרה אז לא נורא, לא נורא, לא נורררררא. היי!

box 5

New member
מוזיקה זה לא כדורגל

אתה לא ''מעריץ'' להקה בטוב וברע... זה לא בית"ר פה... אם האלבום טוב, אחלה, אם הוא לא מוצלח, לא צריך לשמוע אותו רק כי הוא נייטוויש. הגזמת קצת בחורצ'יק...

box 5

New member
אתה רק מוציא את עצמך יותר אהבל...

פשוט תקרא ותקבל את התוכן בלי לענות עליו... ב'מת

../images/Emo45.gif"מוזיקה יותר טוב מכדורגל"../images/Emo6.gif

מאת פסיכופט ברח' קינג ג'ורג'

למעלה