פרק סיום
לא רק ידידים
פרק 32

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo7.gifוואו../images/Emo70.gifזה היה מדהיייים!../images/Emo23.gif

ועצוב גם יחד
הארי וטווום=[[ אני לא מסוגלת לחשוב על שיקרה להם משוו>< איזה צרוף מקרים שלכולם נולדו ילדים חיחיחי
וואו זה היה פיק ממש ממש יפה
אהבתי מאווד מאוד. ל הכבוד על ההשקעה מייייק!!!
*תגובות נוספות באייסי
*

Decay Dance

New member
פרק ממש קטלני!!!!!!

חלק |
"זה... זה לא דני" אמרתי והתחלתי לבכות. "אני לא מאמינה... היא, היא תשתגע" אמרתי לעצמי. "סליחה, את מוכנה להגיד לי מה קורה?" הרופא שוב שאל. לא חשבתי על כלום באותו רגע, יצאתי מהחדר והרופא בעקבותיי מנסה להבין אותי. "עיצרי!" הרופא קרא לי. "זה לא דני" נעמדתי ליד כולם ואמרתי. ראיתי את פניהם מתהפכים מעצב לשמחה. "ספיר אני מצטערת, זה טום" אמרתי, ופניהם נהפכו לעצובים, שוב
אני לא מאמינה
לא הרגת לנו את דני אז הרגת לנו את טום? כשהיא אמרה זה לא דני דפקתי צרחה מרוב אושר
ואז אמרת זה טום
והפנים שלי ירדו כלפי מטה כמו גלי.
"אני מצטער על אי ההבנה, זה קורה" הוא אמר. "אין שום תירוץ לזה, זה קורה?! זה כל מה שיש לך להגיד?!" מאי צעקה על הרופא.
מפגררררררררר
איזה אי הבנה איזה אתה משחק ברגשות של אנשים... למרות שהוא לא אשם
טוםםםםםםםםםם
למה הרגת לי את טום?
אני לא מאמינה שהרגת את טום
טוםםםםםםםםםםם
*בוכה קצת מתגברת וממשיכה לקרוא* חלק II
"אף אחד לא יכול להרוג את הג'ונס" הוא חייך והנהן בראשו.
חמודדדדדד
כל כך עצוב לי שטום מת
"לא יהיו עוד סיבובי הופעות!" דני אמר. "טום לא איתנו יותר, ואני לא יודע איך להבין את זה, איך..." הוא עצר לרגע והשפיל ראשו. "אני לא יודע" הוא אמר ושם ידיו על פניו, מסתיר את דמעותיו.
אוייי מסכן... איזה חמוד הוא.
אל תדאג דני הכל יהיה בסדר.הוא בוכה...אני כל כך אוהבת בנים שבוכים...הדבר הכי סקסי שקיים עליי אדמות
איך מקפליי תשרוד בלי טום? לא תהיה מקפליי בלי טום
כולנו אירגנו יחד עם אמו ואחותו של טום את הלוויה, כולם היו המומים מן הידיעה המפתיעה. העיתונים היו מלאים בכתבות על חייו של טום כזמר, כחבר בלהקה מצליחה וככותב ומלחין, רק חבל שרק אז כולם שמו לב לכמה מדהים הוא היה.
זה באמת ככה בחיים...אנשים שמים לב כמה בנאדם מוכשר רק אחרי שקורה לו משהו היום שמשבש את חייו וחיי חבריו וקרוביו
עצוב שזה צריך להיות ככה חלק III
"הם רוצים להחליף את טום!" הוא אמר לי.
מה?!?!?!?!?! אי אפשר להחליף את טום...טום הוא אחד ויחיד
אף אחד בעולם לא יוכל להחליף אותו.
"רק תחתונים לדני אני חושבת" חייכתי.
חחח התחתונים המפורסמים של דני שהוא קונה בשקל תשעים
"אולי אתה לא מריח כי ככה אתה מריח בדרך כלל" קמתי והתחלתי לרוץ למעלה לחדר. אהבתי להתגרות בו, כי הוא היה כל כך דביל בקטעים האלה. "no you didn’t" הוא אמר בקול כמו של אישה שחורה שכרגע אמרו לה שהתחת שלה גדול מדיי, הזיז את צווארו ונקש באצבעותיו.
אני כל כך מדמיינת אותו עושה את התנועה הזאת
חחח אחד המצחיקים. הוא נראה כמו טרול עם אייקיו שואף לאפס כשגילה שהוא מאומץ וחזיר יבלות מגדל אותו
חלק IIII
"התגעגעתי אליך" הוא אמר לי. "אין לך מושג כמה..." הוא הוסיף כשהוא מסיט את שיערי מצווארי ומתחיל לנשק אותו.
דני בשקסי עושה מעשים מגונים עם מיקי במקלחת
מיקה את ממש מחרמנית עליו...אני מבקשת את הפנטזיות המיניות שלך עם דני תשמרי לעצמך חחחח
"מזומן... הרי אמרת—" אמרתי לו.
רכושנית את... כל מה שאכפת לך ממנו זה כסף
סתם נשמההההה
(במבטא ערסי) צוחקת איתך כפרעעעעעע אל תדאגי הכל פצצות
חלק IIIII
"עד שתהיי איתי, ואם זו הדרך היחידה להרחיק אותך מדני את זה אני יעשה" הוא ענה לי.
אני שונאת אותווווווווווווווווווווווווווווו
הוא פשוט שטן...הלוואי שיעלו עליו עדר של גמלי הרים כשסומואים שמנים יושבים עליהם
ואז שחייזרים יחטפו אותו יעשו בו ניסויים
וישתילו לו אבן במקום מוח ואז יחזירו אותו ובשארית חייו הוא יעמוד מול קיר וידפוק את הראש בקיר
"הוא כמו הג'וקים האלה! כמה שלא הורגים אותם הם אף פעם לא מתים!!!" היא התעצבנה.
כל כך נכון...אוף מייקל את מעיק מתי תמות כבר?? חלק ||||||
ניסיתי לעלות למעלה ולמשוך את מיקי איתי. המים סחפו אותי ומיקי נשארה באוטו, ראיתי אותה דופקת על החלון "דני!" היא צעקה. ניסיתי לשחות אליה אבל המים היו חזקים ממני. עשיתי מאמץ והגעתי אליה.
איזה אביר על סוס לבן
(במקרה הזה זה שריף על חיפושית כי אין את זה) מעניין אם דאגי יציל אותי אם יקרה לי משהו כזה? לעעעעע הוא בטח יפחד לרדת חזרה למטה הפחדן הזה
"הוא מת" אחד הצוללנים שחיפש את מייקל אמר.
ישששששששששששש משאלותיי סוף סוף נענו!!!!!
הרוצח של טום סוף סוף קיבל את עונשו למרות שהיה מגיע לו לחיות כל החיים בסבל
חלק |||||||
אני גיליתי שאני בהריון וכרגע אני אמא, אמא לשליישיה, לא פחות ולא יותר. ילדים מקסימים בשם: סמנת'ה ג'ין ג'ונס, ג'ייק דילן ג'ונס וביירן הארי ג'ונס.
אוווו שלושה ג'ונסים קטנים מתרוצצים לך בבית.
הארי זכה לראות אותם, את האחיינים שלו לפני שנפטר לפני חצי שנה.
אני בוכה פה....אני לא מאמינה שהארי מת
לפחות הוא זכה לראות את האחיינים שלו
דאגי כאב נורא, ולא ידע מה לעשות עם עצמו, הוא החל לשתות ולאחר 4 חודשים נכנס לגמילה, מאי הייתה איתו לאורך כל הדרך כאשר גם היא בהיריון והם נישאו גם הם.
דאגי הטיפש... שותה כמו מטורף נכנס לגמילה ובסוף משאיר אותי עם שלושה ילדים לגדל לבדי
החיים אכזריים לפעמים... חחחח
הלהקה כמובן לא חזרה, אך היא תיזכר... בליבנו ובליבם של אחרים, תמיד.
לתמידדדדד
WE WILL LOVE MCFLY FOR EVER מיקה הפיק מדהים!!!!!! כל כך בכיתי בסוף כשאמרו שהארי מת...סוף עצוב אבל סיימת את זה בצורה מושלמת. נהנתי לכל אורך הפיק שלך ואני יכולה להצהיר ולהגיד את ילדה כישרונית

m i c k e y 15

New member
אח כמה שאני אוהבת את התגובות שלך../images/Emo99.gif

הצחקת אותי בכמה מהן XDDD שריף על חיפושת
ומה שאמרת על מייקל
קרועה
"הוא נראה כמו טרול עם אייקיו שואף לאפס כשגילה שהוא מאומץ וחזיר יבלות מגדל אותו"
!! יש מצב לקירבה XDDDDDD אני מאוד מאוד שמחה שאההבת את הפרק ובכלל את הפיק! ואני שמחה איך שזה גרם לך להגיב כי ככה זה אומר לי שהעברתי את זה בצורה טובה
הוו יכולתי לעשות סוף הרבה יותר עצוב אבל מישהי שכנעה אותי שלא XDD תודה מאמי

../images/Emo220.gif

הדמעות,הצחוק,האושר,השמחה,העצב,הכאב הכל ברגש אחד.. הפרק הזה סחף אותי לגל דמעות,יותר מדי מוות,יותר מדי דברים כאלה.. הוא מדהים ללא ספק.. מייקל,הגיעה לו למות ללא ספק,הוא לקח חיים של בנאדם,שיקחו גם לו את החיים.. כמה שזה רחוק מהמציאות,זה גרם לי לבכי,זה רק סיפור,אבל עדין,עצוב.. משהו שאני לא רוצה שיקרה,לב דווקא להם,לכולם.. לא מאחלת לאף אחד את זה... זה פשוט זוועה... את כותבת מדהים ללא ספק.. :)

m i c k e y 15

New member
ואו תודה../images/Emo24.gif

אני מאוד שמחה לראות את התגובות על הרגשות וזה....לגמרי כאילו.. נותן לי הרגשה טובה שהצלחתי להעיבר הכל ככה

Little Sapir

New member
איזה פרק סיום...

עצוב, מרגש ומקסים! נתחיל מהעצוב... אני לא מאמינה שטום מת. וגם הארי מת. זה כזה עצוב...
אבל לפחות דני חי
והוא עם מיקי. ומייקל מת!
אהה וממש הצחיק אותי שבסוף דאגי נכנס לגמילה XDDD כ"כ מתאים לו!
בקיצור ממש נהניתי לקרוא את הפיק שלך! הוא היה ממש יפה!
והסוף היה מעולה!

../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הרגת את טומייייי!!!!!! למה???!!! איך עשית את זה??? וואיי כל הפרק הזה אני בכיתי!!!! כאילו רציני כל הפרק אני בכיתי!!! ואני ממש התעצבנתי על דני ומיקי כשהם שיחקו עם הקמח וזה.. כאילו עברו רק שבועיים מאז שטום מת!!!!! מה אתם מאושרים??? והסוף ממש העציב אותי! (כאילו יותר ממה שהייתי עצובה חח) ציטוטים מובחרים חח:(שהעציבו אותי..) "הארי זכה לראות אותם, את האחיינים שלו לפני שנפטר לפני חצי שנה. הכאב היה גדול, גדול מנשוא. דאגי כאב נורא, ולא ידע מה לעשות עם עצמו, הוא החל לשתות ולאחר 4 חודשים נכנס לגמילה" וואי כל כך ריחמתי על דאגי...
"חודשיים לאחר שטום נפטר ספיר הודיעה לנו שהיא בהריון ממנו, היא לא ידעה רק עד אחרי חודשיים, זה היה מוזר אך שמחה רבה הייתה בליבה. היא ילדה תאומים יפיופים בשם רוי טום פלטצ'ר וליאן פלטצ'ר." לטומי יש ילדים שהוא לעולם לא יכיר!!!!
והמשפט שהכי העציב אותי (ועדיין מעציב אותי כשאני קוראת אותו..) תופים בבקשה!(
הארי מת!!) "הלהקה כמובן לא חזרה, אך היא תיזכר... בליבנו ובליבם של אחרים, תמיד."
זה כל כך עצוובבב!!! אני חושבת על זה שאם זה יקרה במציאות אני אמות!!! נו מור מקפליי...
SO SAD היו עוד ציטוטים שאהבתי.. אבל אין לי כוח.. חחח בטח אין עונה שניה אה? חבל... ולסיום.. הפרק היה נורא נורא נורא...(וואי קשה לי להגיד יפה וטוב בגלל שטומי והארי מתו.. חח) אז אני אגיד שהוא היה נורא עצוב ושאת כותבת נורא נורא יפה!!! וואאיי ממש חפרתיי אז עבודה טובה ומקווה שיש לך עוד פיק!
איי טומי חמודי...

m i c k e y 15

New member
וואי תודה

אני שמחה שאהבת את הפרק סיום ואת הציטוטים והכל ובקשר למיקי ודני- הם שמחים ברגע הזה- שסוף סוף הם ביחד שוב כזה כמו פעם... גם שבועיים אחרי שסבתא שלי נפטרה עדיין שמחתי עם חברות וזה...לא עוצרים את כל החיים
ולא אין עונה שניה, עד שאני אחליט לעשות אולי XDDD רק עם חצי מקפליי חחח
ויש לי עוד פיק, הוא בעשייה

Lior1590

New member
איזה פרק מדהים...

אני כל-כך שמחה ועצובה עכשיו.. אני בטוחה שדני הוא אבא טוב... ואני שמחה שהוא חיי.. אבל אני עצובה שגם טום וגם הארי מתו בסוף
וזה שמייקל מת? לא אכפת לי, טוב שכך.. הפרק פשוט מדהים.. כל הקטע של דני ומיקי במטבח ובמקלחת
איזה חמודים הם ביחד... אין הרבה מה להוסיף כי זה הסוף ואין שאלות... חבל לי שנגמר

m i c k e y 15

New member
הוו עירבוב רגשות זה הכי טוב XD ככה זה כל הפרק

חחחח דני ומיקי החרמנים XD

M C F L Y 1

New member
מ - ה - מ - ם @!~$~@#!#@!$~

אוו גאש כ"כ אהבתתי
איזהה קושקוושוןן הדניי הזהה , אבל אין על דאגגי
איזה עצווב שטום והארי מתו
אני לגמרי הייתי עם דמעות . . . לללללללללאאאאאאאאאאאאאאא , אל תסיימממי !!!! אני אוהבת את הפייייקק
תכתבי עוד אחד
את מווכשרת

Little Sapir

New member
תגובה מכמה בנות שלא בפורום אבל קראו את הפיק!

חחח הן קוראות אצלי בפיק והן ביקשו למסור לך: שהפיק שלך היה פשוט מדהים ואת גרמת לי ולעוד כמה שקוראות פיקים בפורום כולל שלך (אבל אף אחת מאיתנו לא נירשמת כי אין זמן ><") את פשוט גרמת לי ליבכות!!1 טום מת וגם הארי?! דיי ; ’[..מרגש ויפה רצח!!1 זהו סיימתי את תפקידי XD כבר הגבתי לך מה דעתי על הפיק (המהמם והמרגש) שלך למעלה

m i c k e y 15

New member
יאאא כן קראתי../images/Emo3.gif

וואי תודה לבנות האלה
אני שמחה שאהבתן כל כך ! לא חשבתי שהרבה יאהבו ואני נורא נורא שמחהההה

O0NoNi0O

New member
תקשיבי;

אני, אחרי שקראתי את ג'סט מיי לאק פשוט הייתי ככה:"
" שבוע לפחות כי קראתי את כולו ביום אחד וכול השבוע הייתי באובססיה מטורפת קראתי קטעים שאהבתי שוב וזה חח את לא מבינה פשוט! וגרמתי לי לאהוב את מקפליי יותר חח בגלל זה עד עכשיו לא קראתי את שלך והגבתי כי אני רוצה הכול בלופ חח..אני לא יכולה עם המתח כי הכתיבה שלך ממכרת, אותי לפחות היא השאירה במין הרגשה כזאת, לא יודעת.. אני מתה על איך שאת כותבת

m i c k e y 15

New member
יאוו איזה מתוקה!

ואו ממש ממש תודה
אין לך מושג איך התגובה הזאת העלתה לי חיוך
XD ואוו תודה

O0NoNi0O

New member
../images/Emo24.gif

זה נשמע כמו התחנפות אבל אשכרה הרגשתי ככה, זה הפאנפיק היחידי שגראם לי לחפור לחברות שלי על מקפליי ועל דני ומיקי [ויובל והארי
] חח אני רצינית לגמריXDDD יש קטעים שנאי זוכרת בע"פ כמו הקטע עם ההתחלה שספיר מעירה את כולם עם אמריקן אדיוט או התאונה לפני הקטע עם השטיח האדום והשמלות וזה חח *אובססיה*.

m i c k e y 15

New member
יאוו איך שאת זוכרת XD

וואי זה היה הפיק הראשון שלי ומאזה פחדתי שלא יאהבו XDD עם כל התאונות והדברים חחחח ובכלל כל הסוף של הפיק שדני בא אל מיקי עם הורדים וזה כל כך התפלאתי איך שזה בא לי כי זה היה מעולה
אני הייתי מרגישה בעננים אם ככה מישהו היה עושה לי

O0NoNi0O

New member
וואי חופשיי...|ספולר|רים בפנים../images/Emo9.gifXDDDDD

כן שהם הולכים לים!!! אעאע עשית לי חשק לקרוא את זה, יש לך את זה בקובץ?D:::

m i c k e y 15

New member
חה יש לי! הנה

קוראים לזה בשם אחר בקובץ כי רק שהעליתי לפורום שיניתי ל-JML אעאעא גם אני אקרא את זה שוב XDD

למעלה