פרק ממש קטלני!!!!!!
חלק |
"זה... זה לא דני" אמרתי והתחלתי לבכות. "אני לא מאמינה... היא, היא תשתגע" אמרתי לעצמי. "סליחה, את מוכנה להגיד לי מה קורה?" הרופא שוב שאל. לא חשבתי על כלום באותו רגע, יצאתי מהחדר והרופא בעקבותיי מנסה להבין אותי. "עיצרי!" הרופא קרא לי. "זה לא דני" נעמדתי ליד כולם ואמרתי. ראיתי את פניהם מתהפכים מעצב לשמחה. "ספיר אני מצטערת, זה טום" אמרתי, ופניהם נהפכו לעצובים, שוב
אני לא מאמינה
לא הרגת לנו את דני אז הרגת לנו את טום? כשהיא אמרה זה לא דני דפקתי צרחה מרוב אושר
ואז אמרת זה טום
והפנים שלי ירדו כלפי מטה כמו גלי.
"אני מצטער על אי ההבנה, זה קורה" הוא אמר. "אין שום תירוץ לזה, זה קורה?! זה כל מה שיש לך להגיד?!" מאי צעקה על הרופא.
מפגררררררררר
איזה אי הבנה איזה אתה משחק ברגשות של אנשים... למרות שהוא לא אשם
טוםםםםםםםםםם
למה הרגת לי את טום?
אני לא מאמינה שהרגת את טום
טוםםםםםםםםםםם
*בוכה קצת מתגברת וממשיכה לקרוא*
חלק II
"אף אחד לא יכול להרוג את הג'ונס" הוא חייך והנהן בראשו.
חמודדדדדד
כל כך עצוב לי שטום מת
"לא יהיו עוד סיבובי הופעות!" דני אמר. "טום לא איתנו יותר, ואני לא יודע איך להבין את זה, איך..." הוא עצר לרגע והשפיל ראשו. "אני לא יודע" הוא אמר ושם ידיו על פניו, מסתיר את דמעותיו.
אוייי מסכן... איזה חמוד הוא.
אל תדאג דני הכל יהיה בסדר.הוא בוכה...אני כל כך אוהבת בנים שבוכים...הדבר הכי סקסי שקיים עליי אדמות
איך מקפליי תשרוד בלי טום? לא תהיה מקפליי בלי טום
כולנו אירגנו יחד עם אמו ואחותו של טום את הלוויה, כולם היו המומים מן הידיעה המפתיעה. העיתונים היו מלאים בכתבות על חייו של טום כזמר, כחבר בלהקה מצליחה וככותב ומלחין, רק חבל שרק אז כולם שמו לב לכמה מדהים הוא היה.
זה באמת ככה בחיים...אנשים שמים לב כמה בנאדם מוכשר רק אחרי שקורה לו משהו היום שמשבש את חייו וחיי חבריו וקרוביו
עצוב שזה צריך להיות ככה
חלק III
"הם רוצים להחליף את טום!" הוא אמר לי.
מה?!?!?!?!?! אי אפשר להחליף את טום...טום הוא אחד ויחיד
אף אחד בעולם לא יוכל להחליף אותו.
"רק תחתונים לדני אני חושבת" חייכתי.
חחח התחתונים המפורסמים של דני שהוא קונה בשקל תשעים
"אולי אתה לא מריח כי ככה אתה מריח בדרך כלל" קמתי והתחלתי לרוץ למעלה לחדר. אהבתי להתגרות בו, כי הוא היה כל כך דביל בקטעים האלה. "no you didn’t" הוא אמר בקול כמו של אישה שחורה שכרגע אמרו לה שהתחת שלה גדול מדיי, הזיז את צווארו ונקש באצבעותיו.
אני כל כך מדמיינת אותו עושה את התנועה הזאת
חחח אחד המצחיקים. הוא נראה כמו טרול עם אייקיו שואף לאפס כשגילה שהוא מאומץ וחזיר יבלות מגדל אותו
חלק IIII
"התגעגעתי אליך" הוא אמר לי. "אין לך מושג כמה..." הוא הוסיף כשהוא מסיט את שיערי מצווארי ומתחיל לנשק אותו.
דני בשקסי עושה מעשים מגונים עם מיקי במקלחת
מיקה את ממש מחרמנית עליו...אני מבקשת את הפנטזיות המיניות שלך עם דני תשמרי לעצמך חחחח
"מזומן... הרי אמרת—" אמרתי לו.
רכושנית את... כל מה שאכפת לך ממנו זה כסף
סתם נשמההההה
(במבטא ערסי) צוחקת איתך כפרעעעעעע אל תדאגי הכל פצצות
חלק IIIII
"עד שתהיי איתי, ואם זו הדרך היחידה להרחיק אותך מדני את זה אני יעשה" הוא ענה לי.
אני שונאת אותווווווווווווווווווווווווווווו
הוא פשוט שטן...הלוואי שיעלו עליו עדר של גמלי הרים כשסומואים שמנים יושבים עליהם
ואז שחייזרים יחטפו אותו יעשו בו ניסויים
וישתילו לו אבן במקום מוח ואז יחזירו אותו ובשארית חייו הוא יעמוד מול קיר וידפוק את הראש בקיר
"הוא כמו הג'וקים האלה! כמה שלא הורגים אותם הם אף פעם לא מתים!!!" היא התעצבנה.
כל כך נכון...אוף מייקל את מעיק מתי תמות כבר??
חלק 
ניסיתי לעלות למעלה ולמשוך את מיקי איתי. המים סחפו אותי ומיקי נשארה באוטו, ראיתי אותה דופקת על החלון "דני!" היא צעקה. ניסיתי לשחות אליה אבל המים היו חזקים ממני. עשיתי מאמץ והגעתי אליה.
איזה אביר על סוס לבן
(במקרה הזה זה שריף על חיפושית כי אין את זה) מעניין אם דאגי יציל אותי אם יקרה לי משהו כזה? לעעעעע הוא בטח יפחד לרדת חזרה למטה הפחדן הזה
"הוא מת" אחד הצוללנים שחיפש את מייקל אמר.
ישששששששששששש משאלותיי סוף סוף נענו!!!!!
הרוצח של טום סוף סוף קיבל את עונשו למרות שהיה מגיע לו לחיות כל החיים בסבל
חלק 
|
אני גיליתי שאני בהריון וכרגע אני אמא, אמא לשליישיה, לא פחות ולא יותר. ילדים מקסימים בשם: סמנת'ה ג'ין ג'ונס, ג'ייק דילן ג'ונס וביירן הארי ג'ונס.
אוווו שלושה ג'ונסים קטנים מתרוצצים לך בבית.
הארי זכה לראות אותם, את האחיינים שלו לפני שנפטר לפני חצי שנה.
אני בוכה פה....אני לא מאמינה שהארי מת
לפחות הוא זכה לראות את האחיינים שלו
דאגי כאב נורא, ולא ידע מה לעשות עם עצמו, הוא החל לשתות ולאחר 4 חודשים נכנס לגמילה, מאי הייתה איתו לאורך כל הדרך כאשר גם היא בהיריון והם נישאו גם הם.
דאגי הטיפש... שותה כמו מטורף נכנס לגמילה ובסוף משאיר אותי עם שלושה ילדים לגדל לבדי
החיים אכזריים לפעמים... חחחח
הלהקה כמובן לא חזרה, אך היא תיזכר... בליבנו ובליבם של אחרים, תמיד.
לתמידדדדד
WE WILL LOVE MCFLY FOR EVER מיקה הפיק מדהים!!!!!! כל כך בכיתי בסוף כשאמרו שהארי מת...סוף עצוב אבל סיימת את זה בצורה מושלמת. נהנתי לכל אורך הפיק שלך ואני יכולה להצהיר ולהגיד את ילדה כישרונית