פרק סיום
לא רק ידידים
פרק 32

O0NoNi0O

New member
אומגאד איזה כיף!!!!!!!

אני אקרא את זה ואז את לא רק ידידיםXD יש לי מה לקרוא ויש לי מה לקרוא *מוציאה לשון*.

m i c k e y 15

New member
חחחחחחחח

סבבה
יש לי עוד פיק אבל כרגע הוא באמצע פרק 6 XDD והוא ממש שונה מהאחרים ואותו אני ממש אוהבץ

O0NoNi0O

New member
הוולי מוולי

נכון שאת שולחת לי אותו? התחנפות: וואי מיקי איזה יפה את היום..מתאים לך כחול.. XDDDD

rachel malasa

New member
בוווווווהוווווווווווו

הם, הם, זה. נגמר!
למה? למה הארי מת?! וטום? איך יכלת?! את בעונש עכשיו, אני אני,,,,לאאאאאא דאגי בגמילה?! ולדני יש לישיה, איזה חמודים!! אני מדמיינת אותו עם שלושה ילדים רודף אחריהם XDD איזה חמוד
אני ממש אהבתי את הפיק שלך, מעניין, מצחיק, ומרגש |בוכה||בוכה| זהו. נגמר. ועוד משהו... יש , מייקל מת
איך מאושרת ממני D :

m o r 1 0 2

New member
מיקי,אין מילים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

פשוט וואו,אין אפילו מילים לתאר את מה שאני מרגישה עכשיו
אני מרגישה כאילו סיימתי לראות סרט רומנטי
זה היה מרגש כ"כ,רמה שאי-אפשר לאתר
נהניתי מכל רגע,מכל מילה
זה הפיק הכי טוב ויפה ורומנטי ומרגש ומקסים שקראתי בחיי
כל הכבוד מיקי,זה הסוף הכי טוב שיכולת לבחור
אהבתי כ"כ,אני מתה קרוא אותו שוב מההתחלה
אני אשמח אם תשלחי לי את כל הפרקים

m i c k e y 15

New member
ואווו

תודה רבה רבה!! לא האמנתי שתגידי ככה על פיקי
ממש תודה
אני נורא שמחה
"זה הסוף הכי טוב שיכולת לבחור" יעני את לא כועסת שהארי מת וטום???? XDDD את היחידה אם כן XD
ואו תודה תודה

m o r 1 0 2

New member
אני כועסת ולא כועסתXD../images/Emo168.gif

את כתבת שהארי חלה בלוקימה אז די ברור שהוא ימות...כ"כ היתעצבתי על זה.. אבל אחרי זה כבר היפנמתי שככה זה
אבל הכי אהבתי איך שסיימת את זה,כלומר שכל הפיק היה בעצם הסיפור ביומן של מיק,באמת רעיון מעולה
תאמיני ועוד איך,כי זו האמת
כי את כ"כ השתפרת,בהתחלה הפרקים היו קצרים ואהבתי אבל פה בכלל אני משוגעת על הכתיבה שלך

m i c k e y 15

New member
חחח

חשבתי על איך לעשות סיום שבו יהיה כתוב מה קרה לכל אחד מן סיכום כזה של החיים וחשבתי שיהיה נחמד לעשות את זה יעני בספר...כי הרבה אנשים כותבים ככה ספרים על מה שקרה וזה
ובגלל בוט הושפעתי ונתתי לכתיבה שלי לזרום לכיוון פרקים ארוכים יותר וכמובן שבעקבות זה גם הפרקים השתנו
היו דברים ששיניתי ברגע האחרון XD וכשהלכתי לישון חשבתי על מה אני אכתוב זה הכל תהליך

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo7.gif די מיק איזה עצב/עצבות/דכאון

כרוני! [מה?]
טוםםם
הייתה לי תחושה שזה מה שיהיה, כל הקטע של הזיהוי גופה, אחרי הכל לא באמת חשבתי שתפטרי בכזאת קלילות מדני..
חבל רק שזה על חשבון טומי ~מזילה דמעה~ כל החלקים עם דני ומיקי לפני שהסייקו הגיע =
די איזה חמודים, ממש לקרוא עם חיוך על הפנים. גמני רוצה ><"
היה כזה מרגש ורומנטי, במיוחד החלק שנכתב בהשראת הקליפ של THNL, כולנו עלינו על זה, זה לא כזה חסוי..
הייתי בטוחה שתסיימי את הפיק לכיוון הפסימי אחרי החלק הזה.. וטוב שלא כך. כאילו שלא מספיק שגם ככה הוא נסגר אבל איך לומר, לטס פייס איט זאת לא הצורה הכי שמחה שהיינו רוצות.. [כן, רוצות כי אני לא רואה פה בנים
] ><" ושוב, טום
והארי ~בכיתמרורים
~ הייתי בטוחה שהוא יצליח לעבור את זה. מייקל כ"כ לא שפוי!
הסוף היחיד שהיה יכול להתאים לו זה בהחלט מוות
או רק בית משוגעים
[אין לי מושג מה הקשר של האייקון
], מעולם לא שמחתי ככה על מישהו שמת
. וואי ערבבתי פה הכל
בקיצור, אהבתי
, התעצבתי[?]
והתרגשתי
. חבל שנגמר, אהבתי את הפיק שלך. תמיד היה בו את השילוב והשילוש הנכון בין צחוק, דרמטיות וגורם ההפתעה [
]. העיקר שזכינו לקבל שלישית ג'ונסים, דאגיגית קטנה על שמי [
] ו-2 פלטצ'רים [2? מסכנה איך היא תגדל אותם? ><"].
הלהקה כמובן לא חזרה, אך היא תיזכר... בליבנו ובליבם של אחרים, תמיד."
מילים כדורבנות! XDD אהבתי.
וואי, ממש חפרתי ^^ את רק יכולה להאמין שבאמת אהבתיו-
אם קראת הכל.

m i c k e y 15

New member
בטח שקראתי הכל../images/Emo23.gif

אני אוהבת את התגובות שלך
ואני נורא שמחה שאהבת
וכן אני לא חושבת שמישהי פה מעולם הייתה כ"כ שמחה שמישהו מת בפיק XDD כן טום
אהא וול אלכס זה שם אחד היפים
הוו אני כל כך שמחה שסיימתי את הפיק עם המשפט הזה XD לא הייתי סגורה עליו
אין לך מושג כמה חשבתי איך לסיים...
תודה רבה!!

Sharon Kez

New member
אומיגאד מיקייייייייייי../images/Emo2.gif

עכשיו הבנתי למה התכוונת כשאמרת שהבנות שלא אוהבות את דני יתעצבנו. XD הפרק היה ממש ח ז ק . רציני, אין לי מילים אחרות לתאר אותו. והיו לי צמרמורות! איך שמחתי שדני לא מת. ידעתי שזה לא הגיוני שתהרגי אותו!!ידעתי ידעתי ידעתי!!!! XDD בהתחלה כשראיתי שזה טעות בזיהוי חשבתי לעצמי 'נו, נדוש.' ואז פתאום 'זה טום.' ואני כולי 'מהההההההההההה??' חחחח ממש ממש אהבתי!! 33>

m i c k e y 15

New member
חחחחח

חשבת שזה לא יהיה טום?
חחחח אני שמחה שהייתה לך הפתעה XDDDD ככה אמור להיות XD נראה לך שאני...אני.. מיכל יהרוג את דני???XD אני לא שפויה אז חחחחח אבל הרבה האמינו שכן אז
וואי תודה
!!!!

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifהפיק להורדה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

מי שרוצה את הפיק על המחשב- וראיתי שיש המון שרוצות מוזמנת להוריד מפה.. כי הוא גדול מדיי לצרף כקובץ
http://www.sendspace.com/file/271dia

../images/Emo26.gifואוו מיקי!!

חייבת לומר שזה אחד הפרקים החזקים ואני באמת חשבתי שדני מת! יא לא נורמלית! אני שמחה שהוא לא...
פרק יפה..ובכלל כל הפיק הוא מדהים כל פרק ופרק יחודי ומצחיק משעשע עצוב ויש בו אקשן זה הכל ביחד וזה מה שאני אוהבת בו
קבלי ח"ח XD

m i c k e y 15

New member
הוו תודה../images/Emo9.gif

כן הפיק די מעורבב ברגשות וכה אני אוהבת לכתוב
תודה!

אני יודעת שלא הגבתי ממש אפעם

אבל עקבתי ואני ממש ממש אוהבת את הפיק שלך! ואני חושבת שאת כותבת מדהים בצורה קלילה וכיפית כזאת אז תמשיכי כך! מדהים

N e r d y

New member
ווואי מיק ../images/Emo26.gif

חיכיתי שהפיק יגמר כדי שאני אוכל לקרוא את כולו ברצף, ואתמול קראתי את כולו במשך שעה וחצי בלי להפסיק התוצאה>
ואני אפסיק כי אז זה לא יגמר... אני לא אתחיל לחפור עכשיו על כל הפיק כי זה גם לא יגמר אבל בכללי> דני ומיק- אעעעעעעעעעעע
דאגי ומאי- זה כזה חמוד, ומיוחד מייקל- פיכס ג'ולי- פגההההההה למה היא לא אמרה לה, אבל נו טל :/ הארי- פאאאאאקקק הוא כזה מושי הסוף- את לא מבינה איזה צמרמורת זה עשה לי, פשוט וווואי אי אפשר לכתוב בכלל, כזאת צמרמורת זה כל כך מפחיד לחשוב על זה, שבאמת יכול אשכרה לקרות להם משו וואי אהבתי שזה לא היה יותר מידי הפי אנדינג וממש ממש אבל ממש אהבתי שספיר בהריון, זה כזה קרן&קית' ממגרש ביתי (את את רואה:]) בקיצור הפיק שלך ממש ממש טוב וממש עשה לי> כיעאעאגכעגעכ6231@!!#@#!@#!@#!@#!!!!!11112 מדהים
אה ובאסטד :[ חעחע הייתי חייבת
:]

למעלה