T TuTyBoP15 New member 30/3/06 #65 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif
ג גמבה חמודה מאד New member 30/3/06 #96 כריסטין משעממת, אין בה כלום פרט לפנים יפות (השיער שלה שרוף, למה לא סיפרו אותה?). היא לא רק לא חכמה, היא גם לא מעניינת ואין לה סטאר קווליטי, סתם בחורה יפה ולא מעניינת.
כריסטין משעממת, אין בה כלום פרט לפנים יפות (השיער שלה שרוף, למה לא סיפרו אותה?). היא לא רק לא חכמה, היא גם לא מעניינת ואין לה סטאר קווליטי, סתם בחורה יפה ולא מעניינת.
T TuTyBoP15 New member 30/3/06 #52 מסכימה איתך כמעט בהכל../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif לגבי ניראל את כל כך צודקת ליטל אבל אני רוצה שאליסיה תזכה ואם לא היא אז שיחזירו את נטלי והיא תיבחר
מסכימה איתך כמעט בהכל../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif לגבי ניראל את כל כך צודקת ליטל אבל אני רוצה שאליסיה תזכה ואם לא היא אז שיחזירו את נטלי והיא תיבחר
א אור לאב עדי המילבלוי New member 30/3/06 #55 ../images/Emo24.gif ישש ניראל הראתה להןן !!! למימי ואליסיה לא מגיע לזכותת!!! כריסטין יפה בהרבה ממימי ואליסיה@! וגם מישל !
../images/Emo24.gif ישש ניראל הראתה להןן !!! למימי ואליסיה לא מגיע לזכותת!!! כריסטין יפה בהרבה ממימי ואליסיה@! וגם מישל !
T TuTyBoP15 New member 30/3/06 #46 מה יש לקנא בה../images/Emo35.gif../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif עם כל הכבוד ואין כבוד היא לא כזאת יפה שמים להם טונות של איפור והמון עבודות פוטושופ ובלי איפור היא הכי מכוערת שם
מה יש לקנא בה../images/Emo35.gif../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif עם כל הכבוד ואין כבוד היא לא כזאת יפה שמים להם טונות של איפור והמון עבודות פוטושופ ובלי איפור היא הכי מכוערת שם
מ מלכת הוילה New member 30/3/06 #80 ומימי../images/Emo35.gifיש לה עדשות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif בלי עדשות מה מיוחד בה??????????? כלום
ומימי../images/Emo35.gifיש לה עדשות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif בלי עדשות מה מיוחד בה??????????? כלום
T TuTyBoP15 New member 30/3/06 #90 לא ראיתי אותה בלי../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif עדשות.. אז אני לא יודעת יש לה צורת עיניים מאוד יפה וצורת פנים יפה ופה יפה ואף יפה חחח הפאק אצלה לדעתי שהיא נמוכה לדעתי הכי מיוחדת היא אליסיה וגם נטלי..נטלי אומנם לא מיוחדת ויש לה יופי רגיל כזה אבל לה יש הרבההה יופי היא יפייפיה וגם אליסיה מדהימה כריסטין גם מאוד יפה
לא ראיתי אותה בלי../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif עדשות.. אז אני לא יודעת יש לה צורת עיניים מאוד יפה וצורת פנים יפה ופה יפה ואף יפה חחח הפאק אצלה לדעתי שהיא נמוכה לדעתי הכי מיוחדת היא אליסיה וגם נטלי..נטלי אומנם לא מיוחדת ויש לה יופי רגיל כזה אבל לה יש הרבההה יופי היא יפייפיה וגם אליסיה מדהימה כריסטין גם מאוד יפה
T TuTyBoP15 New member 30/3/06 #107 ../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif
א אור לאב עדי המילבלוי New member 30/3/06 #47 לדעתי מימי מכוערת בטירוף אליסיה מעצבת וניראל ממש יפה והן מקנאות בה! חבל שהעיפו את כריסטין היא ממש יפה היו צריכים להעיף את מימי !
לדעתי מימי מכוערת בטירוף אליסיה מעצבת וניראל ממש יפה והן מקנאות בה! חבל שהעיפו את כריסטין היא ממש יפה היו צריכים להעיף את מימי !
ז זוג אגמים New member 30/3/06 #77 ../images/Emo45.gif בול! אבל בול הדעה שלי!! סוף סוף מישו אומר שמימי מכוערת.. חשבתי שרק אני חושבת ככה.
../images/Emo45.gif בול! אבל בול הדעה שלי!! סוף סוף מישו אומר שמימי מכוערת.. חשבתי שרק אני חושבת ככה.
T TuTyBoP15 New member 30/3/06 #41 איזה השפילו אותהה../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif מה ציפית שהן לא יחזירו לה על ההתנהגות שלה וישבו בשקט הרחמים העצמיים שלה והבכי המטומטם שלה עובדים ברמות זה כזה דפוק
איזה השפילו אותהה../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif מה ציפית שהן לא יחזירו לה על ההתנהגות שלה וישבו בשקט הרחמים העצמיים שלה והבכי המטומטם שלה עובדים ברמות זה כזה דפוק
ס ס ו ל ר ו New member 30/3/06 #53 אם כבר אז היא החזירה להן. מההתחלה הן שנאו אותה היא לא התחילה את כל זה. כל אחת הייתה מתגוננת אם היו מתקיפים אותה..
אם כבר אז היא החזירה להן. מההתחלה הן שנאו אותה היא לא התחילה את כל זה. כל אחת הייתה מתגוננת אם היו מתקיפים אותה..