אבל יש כאלה, כמו קובי וטליה, שזה הלך להם מהר.
N ny22 New member מנהל 25/7/13 #83 טוב, הפעם זה לא הם, זה הזוג המעצבן שהסכים ואז ברח. כל המשימה הזאת היא מאוד מאוד בעייתית...
ע עמלץ לבן עם לב טוב New member 25/7/13 #87 אני לא חושב שהזוג ברח, אלא לא אמרו להם לאן לנסוע או פספסו
N ny22 New member מנהל 26/7/13 #172 זה אחד הדברים שנאי הכי אוהב בהם... המזל הזה שיש להם למרות הקושי שלהם במשימות...
ה האלמוני המאושר New member 25/7/13 #75 סטריפ פוקר? הם רציניים? מה ההמשך? הם יצטרכו לשכב עם זר/ה בשביל לעבור את המשימה?
N ny22 New member מנהל 25/7/13 #82 אני מציע שנחכה ונראה... לפעמים הפרומו סתם בא ליצור מתח (יכול שזה באמת סטריפ פוקר, אבל מצד שני יכול להיות שעושים משהו דומה).
אני מציע שנחכה ונראה... לפעמים הפרומו סתם בא ליצור מתח (יכול שזה באמת סטריפ פוקר, אבל מצד שני יכול להיות שעושים משהו דומה).
ה האלמוני המאושר New member 25/7/13 #119 ואם היו זוגות של אב ובתו? אמא ובן? גם היו מתפשטים? הפרומו אגב די ברור בעניין ההתפשטות.
N ny22 New member מנהל 26/7/13 #171 אז? מה הבעיה? גם דנה ודבי הן אמא ובת.... נכון שזה טיפה מביך. אבל מצד שני היו דברים הרבה יותר מביכים במהלך המשחק... גם אני לא מאמין שיהיה עירום מלא..
אז? מה הבעיה? גם דנה ודבי הן אמא ובת.... נכון שזה טיפה מביך. אבל מצד שני היו דברים הרבה יותר מביכים במהלך המשחק... גם אני לא מאמין שיהיה עירום מלא..
C choco2602 New member 26/7/13 #179 לא באמת.. דבי גם ככה מתנהגת כמו ילדה בת 16. היא מפלרטטת עם כל דבר שיש לו דופק..
L LiRs Lullaby New member 25/7/13 #84 הי, אם ההפקה כבר הידרדרה עד כדי משימה לשכנע אנשים להתחתן, אז מה זה כבר סטריפ פוקר? למה לא לשכנע אנשים להיכנס להריון בניו-יורק? או לאמץ ילד אפריקאי בלונדון? סטריפ פוקר זה צ'יפס.
הי, אם ההפקה כבר הידרדרה עד כדי משימה לשכנע אנשים להתחתן, אז מה זה כבר סטריפ פוקר? למה לא לשכנע אנשים להיכנס להריון בניו-יורק? או לאמץ ילד אפריקאי בלונדון? סטריפ פוקר זה צ'יפס.