פרק 23 - פרק הדחה

l86

New member
העונה זה לא קרה, אבל נדמה לי שזה קרה באחת העונות הקודמות

מאירי ודניאל...

איך הם עקפו את אלכסה ורז?..
הרי הם יצאו ראשונים וגם מאירי ודניאלהיו מאחוריהם במונית...

שוב אלכסה נזכרה ברגל הכואבת....

שי לפעמים ממש מגעיל....

כמהאפשר

New member
הוא פשוט קריזיונר וכל הכבוד לה שהיא לא נבהלת

או מתרגשת מהקריזות שלו. לרוב אדם מגיע להיות כזה כאשר אנשים או סופגים את השטויות הללו או נכנעים לקפריזות שלו.
לא כולם יודעים למצוא איזון ולשלוט בקריזות שלו, אבל נראה שהוא מודע אליהן וזה לא מטריד אותו יותר מדיי.

ny22

New member
מנהל
לא בא לי שהתאומים יודחו

וגם לא טום ואוריאל

&nbsp

גם אנ העדפתי ש...

כוי ויוכי יעופו....
חבל שהם עזרו להן בתחילת העונה...
אם התאומים לא היו מוותרים להן, הן היו עפות מזמן...

לי אין בעיה עם הבלונדיניות או התאומים או שי וה"מה מה מה"...

אני הכי רוצה שההומואים ואלכסה ורז יעופו. מאוד מאוד רוצה. אבל שניהם יגיעו למקומות האחרונים אם לא לגמר כי זה המזל שלי.

פרארי1

New member
מה עם רבי בנימין?

קיבל הרעלת סוכר מהברד?
למה הוא לא הביא להן את הרמז על הארמון הראשון?

פרארי1

New member
אני מכבד אותך

ולכן לא מתכוון להיכנס כאן לויכוח על אמונה, אבל הן חזרו בשאלה, כלומר ויתרו על האמונה ולכן קצת מגוחכת בעיני הבקשה שלהן לעזרה מגורם שהפנו לו עורף בחייהן.
&nbsp
אגב, כבר נתקלתי בחוזרים בשאלה שלדבריהם עדיין מאמינים, בעיני זה סוג של להפוך את הדת והאמונה ל"תכנית כבקשתך".

כמהאפשר

New member
תודה. פרארי, זה לא קשור אליי

אם כי כן, זה נגע בי ישירות וצרם לי מאוד באופן אישי(אבל היה צורם לי גם לו זה היה נכתב בהקשר של אמונה אחרת, אני תמיד מגיבה כך או לפחות לרוב).
&nbsp
הגבת כך לא כלפי הבנות, לא על הבנות.
הגבת כלפי הדבר עצמו, כלפי האמונה עצמה. זה מה שצרם. הגיחוך היה כלפי האמרה, לא כלפי הבנות(שהבנת שיש לי מספיק ביקורת כלפיהן, בלשון המעטה)
אני מתנצלת על החדות של התגובה שלי, היא נכתבה בלהט הרגע ומתוך החולשה שלי, הפגיעות שלי.
&nbsp
&nbsp
רבי בנימין, אגב, לא זה שיורד ועוזר:) המשפט אומר שרבי בנימין אמר שהכל בחזקת סומין, עד שקב"ה יורד ומאיר עיניהם.
מצד אחד, אני מבינה את הדברים שלך. עם זאת, לכל אחד האמת שלו. לעתים, מה שלי נראה כל כך לא מובן, לא הגיוני, נסתר וסותר והזוי אצל מישהו אחר.. אולי לא מוסרי ומגוחך- אצל אותו האדם עצמו נראה הגיוני לחלוטין. כי זה שלו.
אני לא מדברת עליהן, רק באופן כללי. אז לעתים, אני רק מזכירה לעצמי לשאול, לשתוק, להקשיב. כי הרבה פעמים אני מקבלת כל כך הרבה ביקורת(גם אני, שאני נמצאת בין לא מעט עולמות)- אבל בשבילי הכל מאוד הגיוני. ואנחנו לא עוצרים הרבה להקשיב, היום, בימנו. אנחנו ממהרים לשפוט. וזה בסדר, אבל לפני שאנחנו יכולים למתוח ביקורת- הרי אנחנו צריכים להבין. לפני שנוכל להסכים או שלא, לומר שזה בסדר או לא, כדאי שקודם נהיה שם לדעת על מה אנחנו מדברים.
נניח אם אני מדברת עליך, אפילו בהתייחסותי אליך כמישהו ש"לא מכבד"- כדאי קודם שיהיה לי מושג על מה אני מדברת מעבר למילה וחצי בפורום שכתבת. אתה בן אדם עם 20, 30, 40 שנה. עם לב ונשמה שאין לי מושג בהם ואין לי דרך לדעת עליהם מעבר למילה או משפט הללו שכתבת ולא הבעתי רצון להבין. לעתים, בעולם הזה, אנחנו קצת שוכחים מזה:)
מעבר לכך, אני מבינה את מה שכתבת. הלוואי וכולנו יכלנו להיות כל כך מושלמים כמו שאתה כותב. אבל אנחנו לא, אנחנו בני אדם. הלב שלנו אנושי, הרגש שלנו אנושי, השכל שלנו אנושי. של כולנו. אני מאמינה שגם שלך..:)
&nbsp
מתנצלת על החפירה:)

פרארי1

New member

כאמור, לא מתכוון להיכנס לדיונים על אמונה, אבל כל הודעה שלך רק מגדילה את ההערכה שלי אליך.
&nbsp
אמנם לא הזכרתי את הבנות בהודעה הראשונה שלי, אבל אני חושב שזה ברור לגמרי שזה כוון אליהן ואליהן בלבד, הרי אם במקרה היו מוצאות את הרמז בנסיון הראשון, היינו מקבלים רבע שעה של חפירה על הניסים והנפלאות, מכיוון שזה לא קרה, ומכיוון שאני טיפה מכיר את יוכי והרקע המשפחתי שלה (ממש על קצה המזלג), נראתה לי מגוחכת הפניה שלה לעזרה משמים ולזה התייחסתי.
&nbsp
מתנצל אם נפגעת בצורה כלשהי מההודעה שלי

כמהאפשר

New member

תודה, פרארי:) תודה רבה.
זה כבוד גדול ומחמאה גדולה כאשר יש מישהו שמעריך ובכך מצפה ממך (ממני) למשהו. גורם לך(לי) לרצות לצפות מעצמך,
לרצות להיות טוב יותר ולעמוד מאחורי זה.
לא לאכזב את האחר, לא לאכזב את עצמך.
לא רק במילים אלא בעיקר ביישום, בפועל. כך שתודה לך על זה:)
&nbsp
(מאוד, מאוד אוהבת את התמונה שלך בכרטיס, דרך אגב. הכביש זו אהבה גדלה בשבילי..)
&nbsp

פרארי1

New member

תמונה ישנה

&nbsp
צולם בשדות המושב מולדת, בבקעת הירדן.
הקטנוע כבר מזמן לא אצלי, מזה כמה שנים על אופנוע גדול יותר, אבל אוהב את התמונה לכן לא מחליף.
&nbsp
את נוסעת בשבת?

כמהאפשר

New member
למה?

לצורך הדיון והשיחה, לא כהתקפה חלילה,
אני כותבת כאן ברוח מספיק דתית. ואני גם כותבת בשבת.
אני לא כותבת עליהן, כתבתי לגביהן כבר שיש בהן משהו שמאוד צורם לי ומרגיש לי מפוקפק מלכתחילה, סוג של "דתי לפי דעתי". אבל, מי שמני לשפוט, כך ש.. כתבתי גם בה\ודעה ההיא שאני לא יודעת, אין לי מושג וכו'.
&nbsp
כל אחד והמקום שלו. בני אדם אוהבים לשפוט, רק לא את עצמם בדרך כלל. רק לא להביט על עצמם- והלוואי והמקום שלך או שלי או של כל אחד ששופט ומבקר היה מושלם בהכל. אבל הוא לא.
&nbsp
אם אתה מביט על אחרת זה אומר שאתה לא אוהב את אישתך איתה היית 20, 30, 40 שנה?
את זה רק א-ת-ה יכול לדעת, אתה, ליבך ואישתך. לא איש מבחוץ שראה חלקיק, שמע חלקיק וחושב שהוא "יודע" שניה וחצי מחייך(מה שאנחנו בפורומים אוהבים לעשות), נכון?
אם אמרת מילה לא יפה לאימך או לילד שלך זה אומר שאתה לא אוהב אותו, שאין בך חמלה כלפיו?
לא. זה אומר שכולנו מועדים. זה אומר שאנחנו אנושיים, שיש לנו לבטים, פקפוקים, זה אומר שאנחנו עושים דרך.
שאנחנו חושבים ומתבלבלים ומחפשים. תמיד.
&nbsp
אני לא באה לשכנע אותך, ולפעמים נראה לי שאני קצת שמה את הלב שלי במקום בו אנשים (שוב) מאוד אוהבים רק לשפוט ולכתוב חצי משפט במקום טיפה לחשוב. רק אם תחשוב על זה, ואני לא כותבת לגבי הבנות,
אלא באופן כללי,
איש לא מצדיק איש. איש גם לא שופט איש.
אני רק כותבת שאנחנו כל החיים מאוד דינמיים. וכל החיים אנשים מבחוץ במקום לרגע לתת מקום למקומות הללו שהם נורא אישיים ולא פשוטים בכלל מאוד אוהבים דווקא להקטין ולשפוט באיזשהו מקום.
אז אני רק כותבת, נסו לבוא במעט יותר חמלה כי דווקא בקטעים כאלו זה לא שחור ולבן. זה פשוט.. אנושי. בדיוק כמו אצלכם, רק בתחומים אחרים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

כמהאפשר

New member
למה?

לצורך הדיון והשיחה, לא כהתקפה חלילה,
אני כותבת כאן ברוח מספיק דתית. ואני גם כותבת בשבת.
אני לא כותבת עליהן, כתבתי לגביהן כבר שיש בהן משהו שמאוד צורם לי ומרגיש לי מפוקפק מלכתחילה, סוג של "דתי לפי דעתי". אבל, מי שמני לשפוט, כך ש.. כתבתי גם בה\ודעה ההיא שאני לא יודעת, אין לי מושג וכו'.
&nbsp
כל אחד והמקום שלו. בני אדם אוהבים לשפוט, רק לא את עצמם בדרך כלל. רק לא להביט על עצמם- והלוואי והמקום שלך או שלי או של כל אחד ששופט ומבקר היה מושלם בהכל. אבל הוא לא.
&nbsp
אם אתה מביט על אחרת זה אומר שאתה לא אוהב את אישתך איתה היית 20, 30, 40 שנה?
את זה רק א-ת-ה יכול לדעת, אתה, ליבך ואישתך. לא איש מבחוץ שראה חלקיק, שמע חלקיק וחושב שהוא "יודע" שניה וחצי מחייך(מה שאנחנו בפורומים אוהבים לעשות), נכון?
אם אמרת מילה לא יפה לאימך או לילד שלך זה אומר שאתה לא אוהב אותו, שאין בך חמלה כלפיו?
לא. זה אומר שכולנו מועדים. זה אומר שאנחנו אנושיים, שיש לנו לבטים, פקפוקים, זה אומר שאנחנו עושים דרך.
שאנחנו חושבים ומתבלבלים ומחפשים. תמיד.
&nbsp
אני לא באה לשכנע אותך, ולפעמים נראה לי שאני קצת שמה את הלב שלי במקום בו אנשים (שוב) מאוד אוהבים רק לשפוט ולכתוב חצי משפט במקום טיפה לחשוב. רק אם תחשוב על זה, ואני לא כותבת לגבי הבנות,
אלא באופן כללי,
איש לא מצדיק איש. איש גם לא שופט איש.
אני רק כותבת שאנחנו כל החיים מאוד דינמיים. וכל החיים אנשים מבחוץ במקום לרגע לתת מקום למקומות הללו שהם נורא אישיים ולא פשוטים בכלל מאוד אוהבים דווקא להקטין ולשפוט באיזשהו מקום.
אז אני רק כותבת, נסו לבוא במעט יותר חמלה כי דווקא בקטעים כאלו זה לא שחור ולבן. זה פשוט.. אנושי. בדיוק כמו אצלכם, רק בתחומים אחרים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ny22

New member
מנהל
הכי מעצבן אותי - כמות הפרסומות

זה לא נגמר...

לגמרי...בכלל זה אני מתחילה לראות חצי שעה בערך אחרי

ץחילת הפרק ומריצה את הפרסומות...

למעלה