פרק 25 - פחד עד מוות

פרארי1

New member
העורך לא שמע על המושג "המשכיות"

Continuity בלשון עורכי הוידאו.

או שסתם חושבים שכולנו סתומים, תופעה מוכרת...

אגב, בסוף הפרק הקודם, כולם למעט דבי ודנה (שהגיעו בדמדומים) הגיעו לנקודת הסיום ללא הפסקה כשהיה אור יום מלא בחוץ.
בתחילת הפרק האחרון כולם הוזנקו כשהיה כבר חושך מלא.

במירוץ יש הרבה מקרים בהם מצמצמים פערים בין הזוגות, לרוב זה בהגעה לנקודה שנפתחת רק למחרת וזה סבבה לגמרי בעיני, אין הגיון לתת לזוג מסויים להוביל בחצי יום על היתר כי אז אין מתח, אבל שוב, לא להתייחס אלינו כאל סתומים, אם זה לא קשה מדי.

ny22

New member
מנהל
מה שרומי וקורל עשו עם המונית ממש מגעיל....

ny22

New member
מנהל
כן, אבל אז הן ביקשו מנהג המונית שלקח אותן

שלא יזמין מונית לא"א כי הן בתחרות מולם והיה נראה שהנהג הסכים... לא יפה

[גם אם הוא לא היה מסכים, עצם הבקשה היא דבר לא יפה...]

אבל זה המשחק

אם אתה יכול להפריע לזוג אחר למה לא?
הם יכלו גם לבקש מהאיש שיזמין להם.

ny22

New member
מנהל
כי יש קווים אדומים...

ואם היו מטעות אותם ונותנים להם כתובת לא נכונה (למשל)?
אז גם כאן יש חציה של קו אדום...
הן יכולות לעקוף או לעשות דברים בסגנון אבל לא לשחק מלוכלך. מה שהן עשו הוא לא בדיוק משחק מלוכלך אבל זה היה ממש על הגבול...

אורישקי

New member
ממש לא. לעבור את הקווים

זה אם כבר אם הם פוגעים בזוג באופן אישי,
או כמובן אם זה מגיע לאלימות פיזית.

ny22

New member
מנהל
את מתכוון לדוגמא למה שהאחים הראל עשו

בעונה שעברה לעקיבא וענהאל?

אורישקי

New member
בין היתר, זה למשל קטע מלוכלך

למרות שראו עליהם שהם הבינו את הטעות וביקשו אחר כך מלא פעמי םסליחה.

תמידכאן

New member
האחים הראל היו סבבה. השושים נטשו את הבת שלהם

בגיל חודש-חודשיים (מזעזע בעיני וראוי לגינוי), ניסו להסתיר את זה מהצופים ובהמשך גם ניסו להחריש את אחד מהאחים.

לדעתי מי שצריך היה להתנצל זה עקיבא וענהאל, אבל הם חווים את עצמם כמושלמים וכשהפסידו במרוץ ענהאל אמרה שאין צדק ולא הגיע לאחרים לנצח אלא רק להם. (וזה היה לפחוות חודש אחרי ההפסד..)

choco2602

New member
להתנצל על מה? על זה שיש להם רגשות..

זה לא שהם היו הזוג המועדף עלי. הרגיש לי שהם מקבלים את תדמית ה"מושלמים מדי" שלא נכונה בעיני, ועם הרבה דברים אצלם אני לא מסכימה.
אבל בקטע הזה הייתי לגמרי לצידם. תציקו, תצחיקו, תגרמו להם להפיל את זה מהראש איך שאתם רוצים. אבל הצרחות המוגזמות באוזניים והצעקות שהם צרחו שם "בורא עולם אני מצטערת שנטשתי את הילדה שלי" היו בעיני הרבה מעבר לקווים אדומים.

תמידכאן

New member
להתנצל על זה שהם ניסו להחריש את האחים. זה

באמת יכול לגרום לחרשות. (השריקות הנוראיות באזניים).

אגב, הם באמת נטשו את הבת שלהם. וזה מצער מאוד מאוד ודורש גינוי חמור.

choco2602

New member
אני לא יודעת איזה קטע ראית..

אבל רגע לפני שעקיבא התחיל לצרוח לאחד מהאחים באוזן אחיו צרח על ענהאל לתוך האוזן "אלוהיםםםםםםםם תעזור לנו!!!!!!" אז נראה לי שדי ברור למה הוא החזיר לו בצרחה.
לא חושבת שעקיבא וענהאל התכוונו לשחק מלוכלך בכלל בקטע הזה. הם עשו את זה כי לא השאירו להם ברירה.
חוץ מזה שלערב חיים אישיים ומשפחה זה הכי מלוכלך שיש. זה כמו שעקיבא היה מתחיל לרדת על הנטיות המיניות של אחד האחים. זה מלוכלך, מגעיל ולא במקום להתערב לאנשים בחיים ולהחליט עבורם מה לעשות.
גם מה שאת עושה לא במקום. הם לא אומרים לך איך לחיות את החיים שלך- את לא תגידי להם איך לחיות את החיים שלהם.

תמידכאן

New member
הם מתמודדים בתכנית ריאליטי, ויש אנשים שלוקחים

מהם דוגמא איך לחיות, ויש גם אנשים שיבקרו אותם. במיוחד כשמדובר ביצור חסר ישע, כמו תינוקת בת חודש וחצי!! שלא יכולה לדבר או להגן על עצמה.
אם בעיניך זה הכי מלוכלך שיש, אל תכתבי בפורום ואל תקראי בו.

choco2602

New member
שוב את אומרת לאחרים מה לעשות, ושוב אני לא

ממש שואלת אותך.
הם מתמודדים בתכנית ריאלטי לא עומדים למשפט. אין לך שום זכות להגיד להם מה לעשות או לא לעשות בחיים האישיים שלהם. זה ממש לא עניינך בת כמה התינוקת שהם השאירו בבית.
אף אחד לא לוקח מהם דוגמא אחרת כבר מזמן האמהות היו צורחות כולן על הילדים שלהם (דבי ודנה), כולנו היינו אומרים "חיים שלי" כל 4 שניות, והיינו מורידים את רמת הIQ שלנו למטה בגלל מתמודדים אחרים.
צריך להיות ממש דביל כדי להחליט מה לעשות בחיים שלך בגלל אדם שהגיע לתכנית ריאלטי. אדם מסכן נגרר, וחסר עמוד שדרה.

תמידכאן

New member
אנשים לוקחים דוגמא ממתמודדים בתכניות ריאלטי

ומושפעים מהם, לטוב או לרע. תרצי או לא. עובדה שאחרי זה אנשים הזמינו אותם להרצאות בנושא זוגיות.

למה אנשים מגנים את דבי?
אלה החיים האישיים שלה וזה לא עניינו של אף אחד איך היא מדברת לבת שלה, לא?

יש לי זכות לכתוב מה שאני רוצה, כמ שלך יש זכות לכתוב על רומי שהיא מביכה. את מוזמנת לא לקרוא.

הם מציגים את עצמם כערכיים, מוסריים ונעלים, ומי שמשאיר תינוקת זעירה בבית כדי להתפרסם בתכנית ריאליטי הוא ממש לא ערכי או מוסרי.

choco2602

New member
אנשים רואים איך דבי מתנהגת במסגרת המירוץ

יחי ההבדל הקטן. מי אמר שאין לתינוקת שלהם בבית יחס מצוין והיא מאושרת יותר מאשר להיות איתם אפילו?
לא מעט זוגות השאירו ילדים בבית, אבל אף אחד לא צרח להם באוזן "שאלוהים יסלח ליייייייייי!! אני אמא רעה!!!!!" הבדל ממש פצפון..

לא אמרתי לך מה לכתוב או לא. ביקשתי ממך להפסיק לכתוב לי מה לעשות.
רומי התנהגה ככה במירוץ, שוב, במירוץ!

ואם את מושפעת ממה שזוגות עושים אז ממש חבל לי עליך. אותי אישית לא מעניין מה אחרים יעשו, אני חיה את החיים שלי. לא הולכת לגדול אצל סבתא כי ככה דנה עשתה.
מילא מעריצות בנות 12 שמחקות את השחקן/זמר אהוב עליהן.. אבל אמא שתשאיר את הילד שלה כי "ענהאל השאירה אז גם לי מותר" היא פשוט חסרת חוט שדרה, מושפעת, נגררת, לא מסוגלת להחליט לבד וכו' וכו' וכו'..

תמידכאן

New member
איפה כתבתי לך מה לעשות?

ואיך זה שונה מלהגיד לי שאין לי זכות להגיד שמה שהם עשו זה לא בסדר כי זה לא משודר בטלויזיה?

לשיטתך, זה שמשהו לא משודר בטלויזיה אומר שאי אפשר לבקר אותו, ואם זה נוגע בחיים של המתמודדים זה אפילו מלוכלך.

ואיפה כתבתי שאני מושפעת ממה שהם עושים? את מעוותת את דבריי. כתבתי שאנשים מושפעים מהם, באופן מודע או לא מודע. זה בהחלט עצוב אבל אלו החיים.

למעלה