פרק 25 - פחד עד מוות

Jason2

New member
אני אוהב את זה

במירוץ אתה לא צריך לעשות כלום חוץ מלדאוג להגיע במקום הראשון כי אף אחד לא יחלוק איתך את הפרס בסוף.
אחרי המירוץ תעשה מסיבות ותתידד.

choco2602

New member
רגע רגע..

באופן טבעי כשזוג תופס מונית (לא בקטע האחרון, אלא בקטעים קודמים) רואים אותו מזמין מונית לזוג אחר?
לא.
אז למה הפעם זה לא בסדר? כי הם נדחפו להם לתוך המונית וביקשו מהנהג להזמין?
זה בסדר גמור. לאיציק ואלירן מגיע להבין מה זה שמתנהגים אלייך לא במקום כמו מה שהם עשו ללירן ורונית.

אני לא יודע מה הם עשו ללירן ורונית...

(מי אלה?) אבל אני יודע שאם הנהג מונית מתכנן להזמין מונית לזוג אחר והזוג שנמצא עם הנהג אומר לו לא להזמין, זה לא יפה. מזה משנה להם אם הנהג שלהם יזמין מונית לזוג שגם ככה נמצא מאחוריהם?

choco2602

New member
הם עקבו אחריהם לנקודת המירוץ..

ביקשו מהם עזרה. אחרי שקיבלו את העזרה (שבלעדיה היו מגיעים הרבה אחרי) הם רצו לשטיח מהר מהר כדי לעקוף אותם.
ומה זאת אומרת מי אלה? היו במירוץ.

זה משנה כי הם במירוץ והמטרה היא לנצח ולהיות ראשונים, לא לחלק פרסים לשאר המתמודדים. אלירן ואיציק גם ככה לא מועילים לאף אחד, ולא מסוגלים לעזור, אז למה רומי וקורל צריכות לדאוג להם?

רומי וקורל לא דואגות להם...

הבנים ביקשו מנהג המונית להזמין מונית, זה לא צריך להיות רלוונטי לבנות מה הנהג שלהן עושה, העיקר שזה לא מפריע לו בנהיגה. ולא נראה שזה הפריע בנהיגה.
זה אכן מירוץ של יחידים וכל אחד באמת צריך לדאוג לעצמו, אז אפשר לראות זוג בצרה ולא לעזור לו. במקום זה, לפעול כדי שזוג אחר לא יקבל עזרה, זה כבר משהו אחר. הבנים פנו אל הנהג וניסו לקבל עזרה. הבנות פעלו וניסו למנוע את זה, זה לטרפד.

Jason2

New member
בטח שזה רלוונטי

הן שכרו את המונית והם אלה שמשלמות לו זכותן לדרוש ממנו לא לעשות כלום חוץ מנהיגה. ובקשר לזה אולי גם שיסתכלו בכל פעם אם זוג מאחריהם כדי שיתנו לו לעקוף הרי כולנו חברים. נו באמת אני לא יודע איזה תוכנית אתה מצפה לראות. בטח שלא את התוכנית הזאת.

Jason2

New member
לא חייבות

אבל אם הן רוצות לנצח אז די כן, במיוחד בשלבים כאלה.

אבל לא בנוגע למונית...

באמת שלא היה קורה שום דבר אם הן היו נותנות לנהג מונית להזמין מונית.

Jason2

New member
אתה לא יכול לדעת את זה

אולי בעזרת המונית הזאת הם היו פותחים פער שהיה גורם להם לא להיות מודחים היום?

אבל עזוב יש לנו ראיה מאוד שונה של המשחק. אתה מאמין בערכים שאיתם כולנו (אני מקווה) חיים בחיים האמיתיים ואתה חושב שהם תקפים גם למשחק הזה. אני לא מאמין בזה ואני חושב שצריך לעשות הכל כדי לזכות כל עוד לא עוברים על החוקים.

אמרת את זה יפה מאוד אבל...

יש לי ערכים חלקיים.
להאמין בערכים שאיתם אנו חיים, ז"א, לעזור לזוג בצרה ובאמת להיות אנשים ישרים והוגנים.
אני לא לגמרי מאמין בזה במסגרת המירוץ, אני פשוט לא תומך בהכשלה מכוונת של זוגות אחרים, במיוחד כשזה לא הכרחי. אין לי בעיה להפעיל אסטרטגיה קרה ולא מוסרית אם זה יעזור לי במירוץ, אבל לעשות משהו שמכשיל זוג אחר, עם זה יש לי בעיה.
ויש אנשים שמבחינתם כל האמצעים כשרים במירוץ מהסוג הזה, שזה מאוד לגיטימי, מיליון דולר בייבי!!! (750 אחרי מס)!!!

choco2602

New member
שנהג מדבר בזמן נהיגה זה לא בעייתי..?

מקווה שהמשטרה לא רואה את זה בשבילך.
ובטח שזה רלוונטי לבנות מה הנהג עושה. הוא יכול להכריע אם הן יהיו במקום ראשון או אחרון. ולעסוק בלהגיש עזרה לזוגות זה מפריע להן לנצח. לגיטימי לגמרי לבקש מהנהג לא להתעסק בלהזמין להם מונית באותו רגע..

כל עוד זה לא משפיע על הנהיגה...

זה לא צריך להפריע להן מה הנהג עושה. הזמנת המונית נראה לי שהתחיללה לפני הנהיגה.

choco2602

New member
מה שאומר שזה מעכב אותן..

זה עדיין משפיע.
וזה לא משנה. בעקיפין או ישירות זה משפיע. אם הוא יתעסק בזה יכול להיות שהבנים יעקפו אותן כי הנהג שלהם יהיה מהיר יותר..
בכל אופן אין לרומי וקורל סיבה לעזור לאנשים שאף פעם לא עזרו להן.

אבל לא מדובר פה במתן עזרה...

אלא התעלמות ממה שהנהג עושה (לכמה שניות בודדות, כך שאין כאן עיקוב).
אם את אומרת שעצם ההתעלמות היא עזרה בפני עצמה אז אני לא קורה לזה ככה. עזרה מבחינתי היא עשיית פעולה כלשהי, לא אי עשיית פעולה.

היי, ד"א....

אני הלא בוגר ממקודם. אז היי

ובלי קשר, אני בעד הבנות.

למעלה