פרק 25 - פחד עד מוות

choco2602

New member
אני אצטט.. אם את רוצה את מוזמנת לראות

"אם בעיניך זה הכי מלוכלך שיש, אל תכתבי בפורום ואל תקראי בו."
להגיד לי אל תכתבי ואל תקראי, זה להגיד לי מה לעשות..

זה שונה קודם כל כי זה לא נאמר מאנשים מבחוץ זה נאמר באמצע משימה בצרחות לתוך האוזן וניצול של מצב רגיש, זה מלוכלך בדיוק מהסיבה הזאת. זה נעשה ברוע ובצורה מגעילה.

דבר שלישי לא צריך לשפוט את ההחלטות שלה, בדיוק כמו שאף אחד לא שופט את ההחלטות שלך. זה שהיא בחרה להשתתף בריאלטי לא אומר שהיא נתנה לנו את הזכות לנהל לה את החיים.

שוב אם תקראי תראי שאמרתי "אם" את מושפעת. לא אמרתי שאת מושפעת, אמרתי אם. חבל שיש אנשים מושפעים. אבל בטלויזיה יש מליון ואחד אנשים ולא כולם מוסריים וערכיים, ממש לא. בגלל זה מי שלא מתאים לו מוציא את הטלויזיה מהבית..

תמידכאן

New member
גם אני אצטט -

"את לא תגידי להם איך לחיות את החיים שלהם"
"אין לך שום זכות להגיד להם מה לעשות"
"גם מה שאת עושה לא במקום".

אנא, הסבירי לי, מה ההבדל??

או שגם כאן יש לך חוקים שונים - כמו שאת יכולה לבקר את רומי ולהגיד שהיא "מביכה" (מצטטת), אבל אני לא יכולה להגיד שעקיבא וענהאל לא בסדר בכך שהם נטשו את ביתם הזעירה על מנת להתפרסם.

choco2602

New member
הכל רק תפסיקי לחפור..

יש אנשים שבאו לפורום להוציא קיטור על נושאים אחרים בחייהם..
אני מההתחלה הסברתי שמה שמפריע לי זה הצרחות לתוך האוזן שלהם והשימוש של זה בזמן המירוץ..
מזמן שינית נושא והפכת את זה למשהו אחר לגמרי.
לי מפריע שהם הקניטו אותם תוך כדי צרחות בתוך האוזן ושיפוט של איזה הורים חרא הם מול הפרצוף שלהם.
כן זה מלוכלך בעיני. גרוע יותר מאשר אם היו מעיפים להם אגרוף לתוך הפרצוף.
אז די לשנות נושא, די למצוא דברים, די לתרץ. פשוט די.

תמידכאן

New member
אני מבינה שאין לך מה לענות. שיהיה.

ומסכימה בהחלט עם המשפט הראשון שלך!

ואחזור - מותר לנקוט באילו טקטיקות שרוצים. השושים ראויים לגינוי בעיני על כך שעזבו-נטשו את ביתם, הסתירו זאת מהצופים והציגו את עצמם לעיתים כמושלמים למרות שבפועל הם הגיעו למרוץ תוך כדי נטישת תינוקת קטנטנה.. האחים העבירו עליהם ביקורת (באופן לא יפה), אנחנו הצופים גילינו איך מגדל הקלפים של דמותם הנפלאה של השושים מתמוטט, והשושים בחרו בטקטיקת "ננסה להחריש את אחד האחים". זה עוד יותר מלוכלך ואף עלול לגרום לנזק בלתי הפיך. לא מבינה איך זה חוקי בכלל.

choco2602

New member
אבל גם הםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

צרחו להם באוזן.
את פשוט מתעלמת לחלוטין מצד אחד של הסיפור זה מחרפן אותי.
זה היה הדדי..
גם לענהאל צרחו באוזן גם אותה ניסו להחריש. להתעלם מזה לא הופך את זה ללא קיים..
למקרה שלא שמת לב כתבתי תגובה אז עניתי לך..
פשוט נמאס לי שאת מסיטה את הנושא. הנושא מההתחלה היה היחס של האחים לעקיבא וענהאל במשימה. את הסטת את זה לצורת חשיבה שלך עליהם, ואז למה אני אמרתי על רומי.
אין לי מה להתווכח בנושא הזה כי זה לא מעניין אותי. אם את רוצה להסיט נושא את מוזמנת להמשיך עם עצמך..

תמידכאן

New member
הם צעקו עליהם, אך לא ניסו להחריש אלחירשוותם.

צעקה היא דבר מעצבן, שריקה סנטמיטרים מהאזן עלולה להוביל

choco2602

New member
היית שם עם מד דציבלים?

הם לא צעקו הם צרחו.
עכשיו יש לך תואר ברפואה?

תמידכאן

New member
לא. אני משתמשת בשתי עיני ורואה שזה היה לתוך

האוזן עצמה וזה לא.

ומי שסוטה מהנושא ויורדת לפסים אישיים זו את.

choco2602

New member
את צריכה לבדוק את הראייה שלך..

ואיך אני סוטה מהנושא?
אני מדברת עם אנשים אחרים בפורום, את מתערבת בלי להבין בכלל. אני מדבר על היחס של האחים את דוחפת את דעתך. אני שוב חוזרת לנושא את אומרת לי שאנשים לוקחים מהם דוגמא.
אני יכולה להמשיך עוד שעה כי מי שסטה מהנושא כל פעם מחדש זו את. ואחרי שאני אומרת לך שאת סוטה מהנושא כמו ילד קטן שאומר "הכל עובר עלייך" את מחזירה אלי את אותו משפט.

ותפסיקי להתקטנן ולהגיד לי מה היה לתוך האוזן ומה לא. כיתה ג'.

choco2602

New member
אחלה דרך להתחמק

Jason2

New member
חציית קוים אדומים

זו עבירה על חוקי המשחק, חוץ מזה הכל הולך ולגיטימי.

Jason2

New member
כשאתה תהיה במירוץ

תדאג למונית לכולם וגם תסביר להם איך להגיע.
גם שיטה להגיע למיליון.

אורישקי

New member
המזל אם כבר של דבי ודנה

רומי וקורל מהזוגות האהובים ביותר (אולי רק אחרי מעיין ובת אל ודוד ואלירן).

ולמה לא בסדר? זו המהות של המשחק.

נכון...

אבל יש אנשים שנשארים הוגנים למרות התחרותיות, ועדיין מצליחים להישאר (ואני מדבר באופן כללי, לא ספציפית בעונה הזאת או ספציפית המירוץ למיליון).
זה חלק מהמירוץ, לגיטימי, אבל זה לא אומר שצריך לאהוב את זה.

למעלה