מקבלת את החיוך השפוי =]
ת תמידכאן New member 11/8/13 #176 לא אהבתי את מה שכתבת ולכן כתבתי לך , או שגם את זה את לא מרשה לעשות?
C choco2602 New member 11/8/13 #177 את מכירה אותו באופן אישי..? את הבנת שזה היה בצחוק? לא מבינה איך התחברת לנושא בדיוק..
J Jason2 New member 10/8/13 #147 אין בעיה עם מה שהבנות עשו ואין גם בעיה עם מה שאיציק ואלירן עשו ללירן ורונית. זו תחרות ובתחרות צריך להגיע ראשונים.
אין בעיה עם מה שהבנות עשו ואין גם בעיה עם מה שאיציק ואלירן עשו ללירן ורונית. זו תחרות ובתחרות צריך להגיע ראשונים.
C choco2602 New member 10/8/13 #148 אני רק אומרת שמי שזה לגיטימי בעיניו לעשות מה שהם עשו ללירן ורונית שיצפה ליחס דומה. אף אחד פה לא היה צריך לשפוט את רומי וקורל לפני שהוא שופט את איציק ואלירן..
אני רק אומרת שמי שזה לגיטימי בעיניו לעשות מה שהם עשו ללירן ורונית שיצפה ליחס דומה. אף אחד פה לא היה צריך לשפוט את רומי וקורל לפני שהוא שופט את איציק ואלירן..
J Jason2 New member 9/8/13 #121 הכותרת שלך הפוכה לתוכן ההודעה לא היה בסדר - איך כאן שום דבר לא בסדר.. היא תחרותית מאוד - טוב מאוד, במירוץ רצוי שהמתמודדים יהיו תחרותיים. יש להן מזל שזה ריאליטי לא תלוי קהל - מי שהולך לזה יודע שזה לא תלוי קהל ולכן זה לא מזל.
הכותרת שלך הפוכה לתוכן ההודעה לא היה בסדר - איך כאן שום דבר לא בסדר.. היא תחרותית מאוד - טוב מאוד, במירוץ רצוי שהמתמודדים יהיו תחרותיים. יש להן מזל שזה ריאליטי לא תלוי קהל - מי שהולך לזה יודע שזה לא תלוי קהל ולכן זה לא מזל.
א איירה גיינס New member 11/8/13 #158 יש כאן משהו לא בסדר... אפשר לנצח את המירוץ גם בלי להכשיל זוגות אחרים. "יש להן מזל" - זה ביטוי, אין כאן כוונה למזל אמיתי.
יש כאן משהו לא בסדר... אפשר לנצח את המירוץ גם בלי להכשיל זוגות אחרים. "יש להן מזל" - זה ביטוי, אין כאן כוונה למזל אמיתי.
מ מסעות סימבה New member 8/8/13 #113 זה משהו ששמתי לב שרומי עושה באופן קבוע אני בעד תחרותיות. אבל הקטע הזה שלה מבאס וחבל!
N ny22 New member מנהל 8/8/13 #42 זה היה ממש לא יפה.... אני מסכים איתך שהיא מלכה. היא באמת חמודה מאוד אבל מה שהיא עשתה באמת היה מגעיל....
זה היה ממש לא יפה.... אני מסכים איתך שהיא מלכה. היא באמת חמודה מאוד אבל מה שהיא עשתה באמת היה מגעיל....