פרק 26 - פרק הדחה בסכר

אורישקי

New member
נההההה, רומי הרבה יותר

אינטיליגנטית, חמודה, כריזמתית, מעניינת מכל הזבל הזה שהולך שם. גם אם אוהבים אותה וגם אם לא.

Prime Time

New member
הפוך גוטה

אין לה שמץ של דבר אחד מכל מה שציינת.
כריזמטית?! מעוררת אנטגוניזם.
מעניינת? איזה חלק בדיוק?
אינטילגנטית? לא יותר מבחורה ממוצעת. (לשים אותה ליד אחותה העציץ לא יגרום לה להשמע יותר מידי חכמה)
חמודה? הסטנדרטים שלך נמוכים...

אורישקי

New member
אני חולק בענק על כל ההודעה הזאת לצערי

בעיני ממש לא מעוררת אנטגוניזם - אני נהנה לשמוע אותה והיא בעיני מותק של בחורה - יש לה הרבה שכל (יותר מהרבה בחורות בגילה), היא מאד בוגרת לדעתי (למרות שירי הפקאצות הטיפשיים שהיא שרה לפעמים) ובעיקר היא חדורת מטרה באופן מרשים מאד לגילה.

bvnmrt

New member
באמת שאי אפשר לשמוע אותה

לא אגזים אם אומר שהיא הדבר הכי מעצבן בטלויזיה בתקופה האחרונה. בחורה בלתי נסבלת בעליל!

ny22

New member
מנהל
חברים, אם א"א עוזבים היום

(וזה לצערי מה שנראה שהולך לקרות
)

אני פותח להם שירשור פרידה....

ny22

New member
מנהל
לי אכפת

יש בהם משהו ממש חמוד בעיני.
אני ממש הייתי רוצה שהם ישארו

אורישקי

New member
המשימה עם השטיפת מכוניות כל כך אידיוטית

מילא לשטוף מכוניות. אבל היה חייב לעשות את זה בביקיני כדי שיהיו תמונות של תחת ושל רומי וקורל שוטפות מכוניות בבגד ים? כמה רדוד אפשר לרדת?

בכל אופן זה יהיה פשוט נורא אם טליה וקובי יודחו בטעות על פני איציק ואלירן, למרות שאנלא מאמין

ny22

New member
מנהל
אני אומנם חושב הפוך ממך לגבי ההדחה

אבל אין ספר שמשימת השטיפה נתנה פוש עצום לרומי וקורל...

אני לא רוצה לומר שיש כאן התערבות של ההפקה, כי זה לא ממש הגיוני, אבל אם הייתה, מטרתה של המשימה היא לקדם את רומי וקורל..

Lepton

New member
כן, בטח

וגם המשימה של גרירת המשאית מטרתה היתה לקדם את רומי וקורל, נכון?

למעט דבי שלא מסוגלת לבצע שום משימה בצורה חלקה ובלי צרחות, תמיד יש משימות המתאימות יותר לאנשים מסויימים ופחות לאחרים.

Jason2

New member
ככה זה בארה"ב

לא המציאו את המשימה הזאת רק בשביל רומי וקורל. שם זה די מקובל.
לכל זוג יש את היתרונות שלו ולמזלן הנתונים הטבעיים שלהן לא מביישים. אני שמח שהן הצליחו לעקוף בזכות זה.

Dorinhgg

New member
משהו מוזר עם המשאית של קובי וטליה!!

הייתי בהובר פעמייםם אני מכירה את הדרך ואת הסכר עצמו

קודם כל הם הראו הרבה פעמים קטעים של כביש שהוא בדרך לסכר
בזמן שנתנו הרגשה שהם ממש ליד.

ולגבי המשאית של טליה וקובי לפי מה שהראו את המשאית עולה בעליות זה באמת לא הכיוון של המרכז מבקרים

קיצר העריכה מפגרתת
מי שמכיר קצת את האיזור יודע את זה

rasmus girl1

New member
גם לי זה היה מוזר,

שכביכול הנהג משאית שלהם התבלבל אבל הראו ששניהם מגיעים לאותה כניסה, לא ממש הבנתי מה קרה שם..

למעלה