פרק 29 - הפרק האינדיאני

ny22

New member
מנהל
פוקהונטס
גם אני ממש אהבתי את הסרט

הזה...

ny22

New member
מנהל
בא לי שהסוורים או הסגולות

יסיימו ראשונים

ny22

New member
מנהל
לא אהבתי את המ שרומי וקורל אמרו בסוף לצ'יף

אפילו שהן היו ממש חמודות ומתוקות

Jason2

New member
לא יודע אם היא היתה רצינית

אני די בטוח שהיא מבינה שהצ'יף לא יכול להעדיף זוג אחד על השני בפרט שהוא חלק מהמשימה. גם להגיד לנהגי מוניות שלא יעצרו לזוג אחר זה גם מיותר (למרות שבכל עונה זוגות מנסים את זה).

זה העניין,בשביל מה להתלכלך אם הן מטיילות לגמר

בחסות ההפקה...מספיק לנו ההצגות של הבכי והריבים המטופשים, ממש לא חייבות להוסיף את הביצ'יות לחבילה, זה קטע של שנה שעברה, שיעברו למשהו מקורי.

אורישקי

New member
תפסיק כבר עם השטויות על ההפקה

חוץ מזה שמה רע בזה? אני לא יודע אם היא הייתה רצינית או לא (בגלל שממש לא נראה לי שהצ'יף באמת יעכב מתמודדים אחרים) אבל מה זו כל ההתחסדות הזאת? זה משחק ומבחינתה ככל שהזוגות האחרים יהיו מאחוריה ככה יותר טוב.

חדל משטויות של התערבות אבל מה רע בזה?

אתה סותר את עצמך. יש או אין התערבות?
אין התחסדות! פשוט גיחוך מהתמונה שרואים. הגיע הזמן שהאחיות יתאמצו יותר להשיג את המיליון ורק בשביל האוהדים שלהם כי הם כבר מראים סימני אי נוחות מהקלות בה הן מדלגות לעבר הגמר.

Jason2

New member
טייגר לילי

אפילו בדיבוב לעברית לא תרגמו את זה ל"לילי נמר".
כשקובי וטליה קראו לה "לילי אוף דה טייגר" בא לי לשבור עליהם משהו.

rasmus girl1

New member
יופי חשבתי שרק אני!

גם אני מכירה את זה בתור טייגר לילי וגם שמעתי את הצ'יף אומר טייגר לילי לא מבינה למה הם הפכו את זה ככה

25330

New member
פשוט, פשוט, פשוט ווטסון

אם כל העולם והצ'יף יאמרו "לילי טייגר" הם טועים. הרי הם לא חכמים ולא משכילים כמו השופלית.
והנה כאן בדיוק בא רווח והצלה לעולם בדמות היודעת כל על הכל ותתקן לכל העולם, הצ'יף ואשתו ותעיד דברים על דיוקם ומכונם. אמרי מעתה: לילי אוף דה טייגר.
נו שויין, כשזה בא ממי שהצניחה את חנה סנש בצ'כיסלובקיה ומי שלחמה לצד משה דיין בתל חי ומי ששילבה צמחונות עם צ'וריצוס נו... איך קוראים לשופל החפרן ויודע כל על הכל?

tamarhp

New member

למה הם הפכו את זה ללילי אוף דה טייגר אחרי שהצ'יף אמר להם טייגר לילי? ולא מתאים לטליה לא להכיר מי זו טייגר לילי..

ny22

New member
מנהל
ממש אהבתי את התוספת של טליה

היא מוסיפה המון...

למעלה