מסכנה רומי ....
מ מסעות סימבה New member 22/8/13 #105 אחרי מה שקרה לה בשלג הייתי בטוחה שאין מצב שהיא תסכים להיכנס למים. פייטרית ברמות אחרות הילדה הזאת!
מ מסעות סימבה New member 22/8/13 #106 לא צריך לדאוג להן יש להן 9 נשמות שלא לדבר על החברות ביניהן והנחישות שלהן, שזה חתיכת כוח
J JAMES DEAN New member 22/8/13 #29 מרגיז שכל פעם מראים זוג אחר במשימה עד עכשיו וכמעט ולא רואים מספר זוגות במשימה אחת. כאילו ישנם מספר לוקיישנים לכל משימה.
מרגיז שכל פעם מראים זוג אחר במשימה עד עכשיו וכמעט ולא רואים מספר זוגות במשימה אחת. כאילו ישנם מספר לוקיישנים לכל משימה.
010101010101010101 Member 22/8/13 #35 אני רוצה לראות אותך טובל במים קפואים באמצע הלילה. הסוורים עשו את זה ביום כשהיה חם בחוץ והם בקושי עשו את זה.
אני רוצה לראות אותך טובל במים קפואים באמצע הלילה. הסוורים עשו את זה ביום כשהיה חם בחוץ והם בקושי עשו את זה.
N ny22 New member מנהל 22/8/13 #56 את צודקת... כשלא רגילים זה באמת קשה מצד שני יוצא שהסוורים והסגולות עשו יותר משאר הזוגות (כי בעצם ויתרו לכל השאר).
את צודקת... כשלא רגילים זה באמת קשה מצד שני יוצא שהסוורים והסגולות עשו יותר משאר הזוגות (כי בעצם ויתרו לכל השאר).
פ פרארי1 New member 22/8/13 #87 תסתכלי על מעיין עשתה את זה בלילה, טבלה כפול פעמים את כל הגוף ולא התלוננה, לא כמו דני ודבה שעשו טובה שטבלו את התחת וצווחו לשמיים.
תסתכלי על מעיין עשתה את זה בלילה, טבלה כפול פעמים את כל הגוף ולא התלוננה, לא כמו דני ודבה שעשו טובה שטבלו את התחת וצווחו לשמיים.
N ny22 New member מנהל 22/8/13 #135 הייתה לי מעין תחושה כזאת... שלא רק להן כמובן, אלא שרק רצו לראות טבילה מינמלית... (כמו שקובי וטליה עשו למשל). יכול להיות שהסוורים עשו יורת ממה שצריך, אבל משום מה הייתה לי תחושה שקצת ויתרו לשאר הזוגות...
הייתה לי מעין תחושה כזאת... שלא רק להן כמובן, אלא שרק רצו לראות טבילה מינמלית... (כמו שקובי וטליה עשו למשל). יכול להיות שהסוורים עשו יורת ממה שצריך, אבל משום מה הייתה לי תחושה שקצת ויתרו לשאר הזוגות...
R rasmus girl1 New member 22/8/13 #157 איפה ויתרו להן בדיוק?! הן נכנסו עם בגד ים לתוך המים, אם כבר קובי וטליה טבלו רק את הקודקוד של הראש, ודבי הייתה לבושה לחלוטין!
איפה ויתרו להן בדיוק?! הן נכנסו עם בגד ים לתוך המים, אם כבר קובי וטליה טבלו רק את הקודקוד של הראש, ודבי הייתה לבושה לחלוטין!