פרק 29 - הפרק האינדיאני

Lepton

New member
משפט המחץ עד לרגע זה...

קורל - "בקורס קצינים בנינו אוהל סוורים"

הסוורים עוזרים - לא חוכמה גדולה....

נראה לי שהם עזרו לכולם אחרי שהם סיימו את האוהל שלהם. נשמע יותר טוב לעזור לאחרים במקום לעמוד ולהסתכל עליהם, לא? גם אני הייתי עושה אותו הדבר אם הייתי מסיים את האוהל שלי.

NP16

New member
הם לא היו חייבים

למרות שזה באמת לא פגם בהם מבחינת המשחק, למה לא לפרגן , עשו באמת מעשה נחמד . גם לפי העריכה זה לא בדיוק היה מיד אחרי שסיימו , אלא גם בזמן שבנו עזרו לרומי וקורל לדוגמא. מצד שני, העריכה לא בדיוק משווה את המציאות

אניוואי היו נחמדים למה לחפש ללכלך על זה? אין לך איך.

25330

New member
מסכימה, צריך לפרגן כשמגיע והפעם
לסוורים

הסוורים, לאורך כל המשחק עוזרים ומפרגנים. במשימת ההמובורגר הם "הענישו" ועכבו את עצמם כדי לעזור לסגולות וכך אכן קרה.
בכלל נראה שלסוורים מאוד מאוד חשובים שני דברים:
1. להתחרות הכי הגון, חברי, וכיפי שאפשר.
2. לעזור לסגולות לאורך כל הדרך, לפחות עד שיהיה בינם "ראש בראש" בגמר, אם יהיה.

חבל שיש זוגות סוציומטים כמו המכשפה האדומה ודנה או החפרנים שאף פעם לא יעזרו אלא רק ינסו לחבל לזוגות אחרים (השאלה של הזוג מזרחיה במשימת כוסות השמפניה למשל. או כשסכי ושטי עקבו אחרי הרכב שלהם בדרך לאתר הסקי וטלי חפרווה התחילה לבכות למסורס שאיתה שעוקבים אחריה ומנצלים אותה ואת "חוכמתה" ו"כישוריה" האדירים ונעלים מכל חוכמה וכשרון בכל קצוות תבל).

always be me mc

New member
המשימת המבורגר היא לא דוגמה טובה

למה הם לא לקחו את סכי ושטי איתן?? אם כ"כ אוהבים שהיו לוקחים אותן ועוזרים להן לסיים מהר.. במקום הם לקחו את קובי וטליה "כי הם חזקים יותר" והשאירו את הבנות עם הבנות הדקיקות (לפחות קיבלנו שלום במזרח התיכון
). וואלה באמת ש-3 גברים יסיימו מהר את המשימה. משהו מריח לא טוב בפרק הזה.

לא הייתי קוראת לעצמי מעריצה של קובי וטליה אבל הם עזרו לרומי וקורל לקום אחרי שהן נפלו עם הבגדי XXXXXXXL ותאכל'ס הם נראים אנשים טובים.

25330

New member
לדעתי, את טועה פעמיים

ראשית, במשימת ההמבורגרים התעלמת מפרט משמעותי קטן והוא שזכות הבחירה היתה של האחיות (שהקדימו את הסוורים) ולכן לסוורים לא היתה אפשרות "לקחת". מי ש"לקח" עבורם אלו האחיות שבחרו בזוג מזרחיה והשארו את הסוורים עם החפרנים כברירת מחדל. בזמנו, עלה נושא הוויתור (או האסטרטגיה) של הסוורים במשימת ההמבורגרים. את דעתי על המשחק היפה והמאוד חברתי של הסוורים, לצד הג'נטלמניות והיחס המאוד מרשים לילדות הסגולות גבשתי בשלב די מוקדם ומשימת ההמבורגרים הוכיחה לי, שאכן הסוורים, גם יפים, גם מוכשרים, גם חברים וגם גנטלמנים.

אנשים טובים זה כמו שציינת, תחושה סובייקטיבית. את דעתי כלפי השופלית החפרנית והשפוט שלצידה, כמו לגבי יתר המתחרים, אני קובעת על-פי מעשים, דיבורים וכו' (כמובן שדרך התווך המאוד בעייתי של בימוי, עריכה ו"הצגה מטעם" שמתחפשת ל"מציאות"). מעבר להתנשאות ולתחושה שהם עליונים, מוכשרים, חכמים.... מכל אדם בעולם ובוודאי שביחס לעמיתהם בתוכנית המציאות המבויימת, אפשר לשפוט את טליה חפרוואה והמסורס לפי דבריהם ומעשיהם. חוץ משקרים, התנשאות ונסיון להכשיל זוגות אחרים, זה הזוג הכי פחות חברתי ואנשים הכי פחות טובים שלוהקו לתוכנית. נו טוב, קובי עוד נסבל ולגביו גם אני יכולה להסכים ולהתרשם שהוא בבסיסו "איש טוב". הבעיה היא השופלית המסרסת שלצידו שלא רק משצימה אותו ומונעת ממנו להוציא מלה בלי התערבותה הוד-גאונותה וידענותה, אלא שנדמה שהיא לא מאפשרת לקובי להציג את הצדדים היפים והטובים שגם לדעתי, נדמה לי ויש בו.

choco2602

New member
כנראה ראית תכנית אחרת..

במשימת ההמבורגר זוג אחד בוחר את הזוג שהגיע אחריו (הוא יכול לקחת את הזוג הבא והוא יכול להמשיך ולהמתין) ולאחר הבחירה הזוג השני יכול להחליט אם הוא מסכים או לא.
זאת הסיבה שהאחיות כן בחרו בסוורים והסוורים כפו עליהן לבחור בזוג אחר. האחיות לא בחרו לקחת את מעיין ובת אל אלא לא קיבלו את הסוורים ועמדה בניהם האפשרות לשתף פעולה עם מעיין ובת אל או לחכות לקובי וטליה.
אי אפשר לקרוא לזה בחירה אמיתית במעיין ובת אל, פשוט מנעו מהם את אחת מהאפשרויות.

את הפסקה השניה אני לא אקרא כדי לא לראות עוד "שופלית חפרנית" בערך 700 פעמים במילים שונות, מה שדי מתאים לתאר אותך.

אורישקי

New member
ממש לא

אם מעיין ובת אל היו מגיעות הן היו יכולות לסרב לרומי וקורל וללכת בכל זאת עם הסוורים - לכן הסוורים רצו מראש ללכת עם טליה וקובי.

ומה הקשר בכלל בין הנושא לבין טליה? די כבר לערב את הבחורה בכל דבר שלא קשור אליה בכלל. פסיכית

חח וואי, אני מסיפור אחר...

במקרה ראיתי התראה שיש תגובה לשרשור שהתתפתי בו אז נכנסתי הנה, וכתבת: "המכשפה האדומה" ואני בדיוק היום סיימתי עונה 3 של משחקי הכס!!! lol

אני בסרט אחר לגמרי! חשבתי על ליידי מליסנדרה ולרגע לא הבנתי...

לא מלכלך...

(לפחות זו לא הכוונה שלי למרות שככה זה נשמע לפי הכותרת, תתעלמו ממנה)
אבל שלא יחשבו שהם כאלה קדושים. מעשה נחמד אבל נראה לי שכל אחד היה עושה את זה במקום לעמוד בצד ולהסתכל עליהם מסתבכים.

NP16

New member
אבל הנה,

כשדבי ודנה הגיעו אף אחד לא פנה אליהם מלבד אלירן , למרות שכולם כבר סיימו באותו שלב. אפילו לא רומי וקורל. אלא אם כן זה עוד יקרה בפרק הבא ...

אבל ראינו שלא כולם סיימו...

אני לא יודע אם רומי וקורל סיימו אבל ראינו שהספרנים עדיין עובדים על שלהם (וכנראה גם הסגולות) אז איך הם יעזרו להן כאשר עדיין לא סיימו את של עצמם?

הנה עוד פרק יפה

עם משימות מעניינות, מאתגרות קשות לביצוע ולא פשוטות.

אהבתי איך קורל עודדה את רומי להיכנס למים. בדרך כלל רומי היא זו שדוחפת את קורל.

אהבתי גם שהפעם ההפקה לא ניסתה להסתיר , והראו איך הציף עוזר להם בבניית האוהל. עדיף ככה , שהכל נעשה בגלוי , בלי למרוח אותנו.

המשימות לא כל כך קשות לביצוע...

אולי החץ והמטרה, אבל השאר די פשוטות.
העניין עם הקור, זה הרבה כח רצון.כמו שלרומי אין כוח רצון עם קור ולדבי אין בכלל...

אורישקי

New member
ממש לא פשוטה

אני לא מאלה שקשה להם להיכנס למים ובד"כ גם אם המים קרים (כמו הקור באילת) אני מתרגל די מהר.

אבל האגם הזה קפוא, הם התמרחו בבוץ קר והשעה כבר מאוחרת בלילה. אם לדוד ואלירן היה קר כשהיה יחסית אור אני לא רוצה לחשוב בכלל איך היה אחכ.

אני לא אומר שזה קלי קלות...

ברור שזה קפוא, כואב מרוב קור, אבל לא משימה קשה לביצוע. היא כואבת אבל לא ממש מאתגרת. והקמת האוהל, ברגע שרואים שזוג מתעקב 5 דקות, הם פונים לצ'יף שאומר להם מה לעשות...

אורישקי

New member
לגבי האוהל אני מסכים

אבל היא כן מאתגרת - בעיני היא יותר קשה מכל משימות האקסטרים למיניהן.

למעלה