לדעתי, את טועה פעמיים
ראשית, במשימת ההמבורגרים התעלמת מפרט משמעותי קטן והוא שזכות הבחירה היתה של האחיות (שהקדימו את הסוורים) ולכן לסוורים לא היתה אפשרות "לקחת". מי ש"לקח" עבורם אלו האחיות שבחרו בזוג מזרחיה והשארו את הסוורים עם החפרנים כברירת מחדל.
בזמנו, עלה נושא הוויתור (או האסטרטגיה) של הסוורים במשימת ההמבורגרים. את דעתי על המשחק היפה והמאוד חברתי של הסוורים, לצד הג'נטלמניות והיחס המאוד מרשים לילדות הסגולות גבשתי בשלב די מוקדם ומשימת ההמבורגרים הוכיחה לי, שאכן הסוורים,
גם יפים, גם מוכשרים, גם חברים וגם גנטלמנים.
אנשים טובים זה כמו שציינת, תחושה סובייקטיבית. את דעתי כלפי השופלית החפרנית והשפוט שלצידה, כמו לגבי יתר המתחרים, אני קובעת על-פי מעשים, דיבורים וכו' (כמובן שדרך התווך המאוד בעייתי של בימוי, עריכה ו"הצגה מטעם" שמתחפשת ל"מציאות"). מעבר להתנשאות ולתחושה שהם עליונים, מוכשרים, חכמים.... מכל אדם בעולם ובוודאי שביחס לעמיתהם בתוכנית המציאות המבויימת, אפשר לשפוט את טליה חפרוואה והמסורס לפי דבריהם ומעשיהם. חוץ משקרים, התנשאות ונסיון להכשיל זוגות אחרים, זה הזוג הכי פחות חברתי ואנשים הכי פחות טובים שלוהקו לתוכנית. נו טוב, קובי עוד נסבל ולגביו גם אני יכולה להסכים ולהתרשם שהוא בבסיסו "איש טוב". הבעיה היא השופלית המסרסת שלצידו שלא רק משצימה אותו ומונעת ממנו להוציא מלה בלי התערבותה הוד-גאונותה וידענותה, אלא שנדמה שהיא לא מאפשרת לקובי להציג את הצדדים היפים והטובים שגם לדעתי, נדמה לי ויש בו.