פשוט לא יאמן שיש אנשים כאלה

coolk12

New member
פשוט לא יאמן שיש אנשים כאלה

דיברתי עם המון אנשים שפשוט שמחים שאריאל שרון נמצא במצב הזה ומאחלים לו למות, לדעתי הם פשוט נאצים, מה הם אומרים? בגלל ההתנתקות ואחרי כל זה עוד הם קוראים לי ולכל תומכי ההתנקות נאצים שעזרו לפנות יהודים כמוהם. אין לי ממש מה להגיד, ראש הממשלה אריאל שרון תחלים מהר ותצא מזה, אני מאוד מקווה שלא יהיו עוד אנשים כאלה מגעילים פשוט גועל נפש איך אפשר לאחל לבן אדם יהודי למות? ועוד אחד שנתן את הנשמה שלו לארץ ישראל. פשוט עצוב.

אני חושב שאתם לא נאצים.

אבל אתם בהחלט תמכתם במהלך של טיהור אתני של יהודים. ההיסטוריה כבר עכשיו מתחילה לשפוט ולהראות לאיזה תוצאות נוריות גם ברמה הפנימית וגם ברמה חיצונית-מדינית מעשה זה גרם. גם אהוד יערי השמאלן מודה : גוש קטיף /הרצועעה הופכת בימים אלה לבסיס הטרור הגדול ביותר בעולם. מאל קעיידה ועד חיזבאללה מצטרפים לשאר החולירות מאש"פ והחמאס. יחד עם כמות נשק מפלצתית. וצה"ל? צה"ל נכנס למציאות אימפוטנטית שבניגוד לכל ההבטחות השקריות של ממשלת שרון ממולכד ואיננו יכול לעשות דבר באמת. אתם לא מתרגשים שנופלים טילים בשדרות? חכו שיפלו עליכם טילים ברעננה ומטוסי נתב"ג יופלו ע"י טילי נ"ט ישר על צפון תל אביב.

שום טיהור אתני ושום נעליים

שנים על גבי שנים המתנחלים התרגלו שהם מסובבים ראשי ממשלה ,מהליכוד ומהעבודה. סוף סוף בא ראש ממשלה שלא עשה לכם חשבון והוציא אתכם מעזה. זה שהמתנחלים שונאים אותו ומלאים בארס ורעל כלפיו לא יחזיר אותם לגוש קטיף.

תמכת בטיהור יהודים מגוש קטיף?

חכה לטיהור שלך חמוד יעשו ממך תפוז לבהמות. מדינת הטרור במבנה זה או אחר היא מתכון להתאבדות. כשהטילים יתחילו ליפול , לא רק על שדרות מהפריפרייה אלא על רעננה , הרצליה פיתוח וכפר סבא ממזרח -אז תבינו איזה כבשים מובלים לטבח הייתם.

קיצונים כמוך הם מחלה לחברה

כן, תמכתי בתוכנית ההתנתקות - מזמן היו צריכים לפנות את המתנחלים משם. נמאס כבר שצה"ל צריך לחרף ולסכן את חייליו בשביל מטורפים כמוך.

רבין אכן צדק ברמה הכללית.

"נפולת של נמושות" נמצאות גם ביננו. אני אמנם נוחל את נחלתי בתוך גבולות אושוויץ ולא ביש"ע ואני גם לא דתי -אבל אני צה"ל ש-50 אחוזים מהקצינים שבו הם חובשי כיפה והמתנחלים משרתים בשיעור יחסי העולה פי 3 על שיעורם בחברה מגינים על אנשים שהם אבק אדם שכמותך. להבדיל ממקרה שרון שמעציב אותי, בגלל עברו. לא נראה לי שזו תהיה אבידה גדולה כשטיל סאגר יפלח את משפחתך ויגמור לטיפוסים שכמותך להתנתק מהארץ. לא הפסד גדול.

אתה ושכמותך ראויים לטילי סאגר

ולמען החברה הישראלית - אני מקווה שתרגישו את זה בקרוב אני בהחלט לא אבכה על טיל שישוגר לעבר ביתך - תאמין לי

anatb18

New member
אתה כזה טועה משקיף ציוני

יש לי חברה משדרות (שאני ישנה אצלה) אני גרה בי-ם ומשרתת בדרום, חשופה לפיגועים והפצצות כל יום כמעט. וזה עדיין לא משנה שלא מגיע לאפאחד למות... אתם הדתיים המתנחילם שמאמינים בה' שוכחים את הערך הראשי הכבוד לחיים!

jigolo1

New member
chongit

realy mars05 you chongit

anatb18

New member
אז מה אם אני צ'ונגית

לפחות אני צעירה ולא זקנה כמוך... החיים עוד לפניי... זקןןןןן

כן, אבל למען הדיוק צריך לציין

כי שנים על גבי שנים המתנחלים סובבו ראשי ממשלה, בעידוד, בשיתוף, לעיתים ביוזמת, וביחד עם אותו ראש ממשלה, כאשר שימש כשר כזה או אחר. אחד ממוריהם ורביהם הגדולים ביותר של המתנחלים היה לא אחר מאשר אריאל שרון. הוא גם המציא חלק משיטות פעולתם, של קודם כל לקבוע עובדות בשטח, ואחר כך להכשיר אותן מבחינה ממלכתית ומדינית. בשלוש השנים האחרונות אמנם שינה את עמדותיו, אבל מדובר בדיוק באותו אריאל שרון, אחד מאבות ההתנחלות והמתנחלים ביש"ע. ובבקשה, אל תגיב ב"שנאה". כל מה שכתבתי אלה עובדות. עובדות הנכונות גם ביום העצוב הזה. אריאל שרון הוא אדם, מצביא ומנהיג עתיר זכויות והישגים, מהמנהיגים הבולטים ביותר של מדינת ישראל, אבל ההיסטוריה שלו לא התחילה בהתנתקות ולא התחילה כראש ממשלה. גם את עברו לפני היותו ראש ממשלה יש לזכור ולציין, במיוחד כאשר מזכירים אותו בהקשר להתנחלויות ולמתנחלים.

אנחנו עוד נשוב לגוש קטיף

למרות הארס והרעל והטמטום שנוטף מכל פינה בנפשכם המסואבת. אבל זה לא יגרום לנו לאהוב את הצורר... בודאי שלא להתפלל לזכרו או לשלומו!

תמכנו בהתנתקות? בהחלט.

הייתי מעדיפה שמאות משפחות יזיזו את התחת שלהם לגור במקום אחר במקום שאלפי חיילים ייהרגו בגלל העקשנות המטופשת שלהם להישאר בהתנחלויות ואני מבינה שלמתנחלים זה לא מזיז כי גם כשהמשפחות שלהן נהרגות הם עדיין אומרים שזה לא נורא כי העיקר שיש אדמה וכששואלים אבא מה הוא מעדיף את החיים של הבת שלו או את ההתנחלות הוא אומר ההתנחלות זה כבר אומר הכול עליו. היו שתי אופציות או להעיף את ההתנחלויות או להפסיק את השמירה של חיילי צה"ל על המושבים אבל לאף מתנחל זה לא הזיז הרי מה אכפת לו שמאות אלפי חיילים נהרגים. אריאל שרון צודק בכך שפינה את ההתנחלויות ואין על זה שום ויכוח ואתם צריכים להשרף בגיהנום בגלל כל האיחולים שלכם ואתם בעיקר דתיים צריכים לדעת שיש אלוהים בשמיים שרואה ושומע הכול ומפלס לכם את הדרך לגיהנום בגלל הפה המלוכלכך שלכם. חתיכת יצורים לא אנושיים

תגידי סבטה את ציונית?

למה הגעת לישראל למדינה שביי וסבותיי כוננו. מדוע הורייך או הורייך לא הזיזו את עכוזם והגיעו בשעת התקומה למדינה. כמה מצחיק כיצד קבוצה של כפויי טובה מעיזה ללהג.

מדוע?

כי בזמן שהתחילו להקים את המדינה הזאת, היה מה שנקרא שואה אן שמעת ואי אפשר היה לברוח למדינת ישראל כי זה היה כמעט בלתי אפשרי רק מעטים הצליחו ובזמן הזה סביי וסבותיי לחמו בטנקים נגד הגרמנים בשביל להגן על הדור של היהודים שרובם כן כפויי טובה שגרים בישראל

מה שאת רוצה להגיד שהם שירתו

את סטאלין. חובב האדם שרצח 40 מיליון מבני עמו . פי 10 מהיטלר ימח שמו. ואם אפשר לשאול מדוע הם לא הגיעו לישראל לאחר המלחמה , שנגמרה כזכור ב-45'. ומלחמת העצמאות התחילה אחר כך. מעניין מאוד.

בגרות בהיסטוריה עשית?

כי לא נראה לי. רוב התנועות הציוניות כמו כן יוסף טרומפלדור ממייסדי הישוב היהודי בארץ הגיעו רובם מברית המועצות לשעבר כשרק מיעוט הגיע מארצות המזרח.

סבטה. מישהו בבית את על סמים?

מדוע סבך וסבתך לא באו להקים את המדינה? בגלל שתמכו בסטאלין. האיש שרמס את בני עמו שלו ועשה להם טיהורים אתניים. עכשיו אני מבין למה את כל כך תומכת בטוטליטאריזם נגד יהודים.

למעלה