פשוט לא יאמן שיש אנשים כאלה

אפרת18פת

New member
נכון

שיש הרבה שלא מסכימים עם דרכיו של שרון אך זה לא הופך אותו לאדם שנוא... בסך הכל שרון הוא מנהיג. בכל זאת יש רגעים בחיים שאנחנו צריכים להזכיר לעצמינו שאנחנו בני אדם אז בואו נתפלל לשלומו ושגם אם לא יוכל לחזור לתפקד בממשלה יאריך ימים ולא ידע סבל.

kobra2003

New member
גם לא מתפלל לשלומו, וגם לא מתנצל?!

אני חושב בכל הרצינות, שהאיש הזה, הנאבק על חייו כרגע, מהווה סכנה למדינת ישראל בכל רגע שהוא מנהיג את המדינה. הוא אדם שרמס ברגל בוטה כל נורמה דמוקרטית, ביצע מהלכים כוחניים שפגעו בחברה הישראלית, קרעו מבפנים את מערכות הביטחון, ועוד ועוד. לא איכפת לי איך הוא עוזב את הזירה הפוליטית, העיקר שיעזוב! לא איכפת לי להתפלל שיבריא וישב בבית עוד שנים ארוכות, אבל עם אותה תפילה אני מתפלל שלעולם אנשים כמוהו לא יהיו מעורבים בקבלת החלטות חשובות במדינת ישראל. אמן!

liorm3

New member
אתה נאצי

שרון פושע וצריך לשלם על פשעיו. ואל תשתמש בססממנים שמזכירים את השואה רק בגלל שיש אנשים שלא חושבים כמוך, גם אני לא אוהד שרוף של שרון אבל על פשעיו הוא צריך לשלם.

coolk12

New member
איזה פושע?!?!

אתה יודע מה הוא עשה בשביל הארץ הזאתי?דע לך שהוא אחד מהאנשים, הוא המלך של ישראל !זה שהוא עשה את ההתנתקות אנחנו לא ניכנס לזה בוא נגיד שאתה שונא אותו בגלל זה המון,בכל זאת הוא בנאדם!!! בנאדם !! כמוני וכמוך וכמו כל אחד אחר! ועוד יהודי! ואתה מאחל לו למות!!!!!תקלוט מה אתה אומר... בוא אני יגיד לך משהו אתה בדיוק כמו הערבים וכמו נשיא איראן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3195861,00.html נשיא איראן: "מייחל למות הפושע מסברה ושתילה" אז סתום את הפה שלך! תיהיה יהודי תיהיה בן אדם ואל תאחל למישהו למות!זה שהוא עשה טעויות בחיים שלו לא אומר שמגיע לו למות! (אגב לדעתי הוא לא עשה טעויות) אמרתי את שלי.

אתה יודע?

"פשעיו"? בלי פשעיו או עם פשעיו מדינת ישראל עדיין חיה וקיימת ואילולא הוא המדינה הזאת כבר ממזמן הייתה נמחקת מהעולם ואתם סתם כפויי טובה שלא יודעים להעריך כלום, לא מעריכים דבר עד שמאבדים אותו וביום הזה שכל מה ששרון בנה-ייהרס אתם תבינו טוב מאוד ותעריכו את ההשקעה שלו במדינה. ואחת מהימין הקיצוני בין היחידות שאני מעריכה,אמרה לי שהיא מאחלת לו שיחלים אבל גם מאחלת שלא יחזור יותר לממשלה וזה מה שנקרא בן-אדם ויהודי ולא כמו אותם האנשים שמאחלים לו מוות אבל מה אני אגיד? אני לא מאחלת להם כלום הם בטח מאמינים באלוהים ויודעים כמה פעמים אלוהים העניש אותם על שנאה בין בני העם והם כבר יקבלו את העונש שלו כי לאדם שמאחל מוות לאחרים- לא יהיו חיים טובים ותאמין לי .

כשלהורים שלי יהיה מקום עבודה

ולי תהיה מיטה משלי אז אולי אני אוכל לחשוב אחרת. כרגע, יש לי בראש רק מילה אחת: שימות. גירש אותי מהבית שלי, הפך את ההורים שלי למובטלים, אח שלי שהיה בצבא נכנס לכלא בגללו ובכלל החיים הפכו לערימה של חרא. שימות. ושיקח איתו את כל החבר'ה שלו. רק חבל שזה לא קרה לפני חצי שנה.

שובב120

New member
צעיר במגבת יא חוצפן - כדאי לקרא ../images/Emo70.gif

יש לי רק כמה דברים לומר לך - איך אתה מעז לפתוח בקראית מוות על ראש ממשלה עזור את ההיסטוריה רבת השבחים של אריאל שרון ואת כושר מנהיגותו שראוי לציון. לפני שהוא ראש ממשלת ישראל הוא בן אדם כמו כל אחד ואחת מאיתנו וכלפי בן אדם לא קוראים קריאת מוות ( נדמה לי שזה כתוב בתורה ואם אתה מתנחל אתה גם בטח באמין בה !!! ) אני בטוח שלא הייתה רוצה לשמוע את השכנה שלך קוראת את אותה קריאה כלפי אחד מבני משפחתך . פשוט חוצפה שאין לתאר .

אני אסביר לך איך

קח את החיים שלך, דפוק אותם, ונסה לא לשנוא את עצמך. עכשיו דמיין שמישהו אחר עושה לך את זה. הבנת? זה ממש לא מעניין אותי מה הוא עשה פעם למען המדינה או מה שזה לא היה. עד לפני חצי שנה שרון היה כמו רפול ואם הוא היה מת לפני חצי שנה מקריש דם אף אחד לא היה עושה מזה עניין וכולם היו זוכרים אותו ליום וחצי. כמו רפול. רק בגלל שהוא גירש אותי מהבית ודפק לי את החיים עושים ממנו איזה אליל.

כן?

זה מפחיד מה שכמות כלכך גדולה של רוע יכולה לגרום לבן אדם. יבוא יום ואתה תבין [אני מקווה שתבין] שלא מאחלים דברים כאלו לבן אדם כי קודם כל הוא בן אדם. הוא לא אויב שלך, הוא פינה אותכם לטובת עתיד המדינה והמצב במדינה קשה לכן הרבה אנשים נאלצים לעשות צעדים שקשה להם לעשות, תחשוב על כל אותם החיילים ששלחו אותם למשימות להגן על המדינה והם נהרגו אני בטוחה שלא היית רוצה להיות במקומם וכול אדם צריך לתרום איכשהו למדינה והתרומה שלכם היתה להתפנות ונכון שזה קשה אבל זה הכול לטובת המדינה. תפתח קצת את העיניים ותסתכל קצת מסביב, יש אנשים שנהרגו בהגנה על המדינה והיו מתים להתחלף איתך

tyseer

New member
גם אני לא מאמין

לא האמנתי להודעה מהטלויזיה שיהודי חברון רוקדים בגלל ששרון הגיע למצב כזה ? טעיתי שרשמתי יהודי חברון , אלה נאצים המתגוררים בחברון . או אפשר לכנותם חיות , חסרי אנוש , וכל מלה גסה ורעה נחתן להדביק להם .

מעניין שלכולם פה מותר להשתמש

במילה נאצים רק כשימנים משתמשים במילה הזו זה עובר את גבול חופש הביטוי?

liatal

New member
אולי די עם ה"נאצים"?

למישהו פה יש משפחה שלמה שנמחקה פעם ובנס נמצא כאן? איך משתמשים פה בכינוי הזה בכזאת קלות ראש???????????????????????????????????????????? ההתנצחות כאן והשנאה שלכם אחד כלפי השני, היא זאת שהופכת את החיים הקשים שלנו פה למה שהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ספר לי לפי ההיגיון הבריא שלך

מדוע מי שהופך עשרת אלפים אנשים לפליטים הוא לא נאצי ("עוזר לפנות אותם..." ככה קוראים לזה, אה?) ואילו מי שמייחל למותו של הצורר הוא נאצי? כלומר, לא משנה איך תקרא לו - צורר, מצביא, סתם שרון... כל תואר בא בחשבון. מדוע מי שמייחל למותי ולפגיעה בי וגם עושה זאת בפועל הוא לא נאצי ואילו מי שמייחל למותו של זה שפגע בי הוא נאצי? מצד שני... לבקש היגיון מאיש שמאל? נו, כנראה שהגזמתי..

coolk12

New member
תראה!

יש את המשפט "יהודי לא מגרש יהודי הוא רק מזיז אותו קצת" והוא אמת לחלוטין! שרון רק הזיז אותם, אני לא רואה כאן משהו שקשור לנאצי, הוא לא רצח אותם או משהו כזה! אפילו הוא הודיע להם להתפנות מעצמם לפני הכוח ואפילו בא לקראתם שדחה את ההינתקות בכמה חודשים. ואגב באיזור שם אח של ידידה שלי נהרג, חייל. היום אני ממש לא שומע על הריגת חיילים באיזור הזה ואגב יש כתבה אתה מוזמן לראות שבעקבות ההינתקות הופחת הקסאמים. אם תרצה תבקש. לדעתי טוב מאוד מה ששרשון עשה! מי שמייחל למותו פשוט נאצי! וזה כולל כל יהודי, כל אחד הוא בן אדם ולא משנה מה הוא עשה, לא מייחלים למותם של אנשים, אנחנו לא נ-א-צ-י-ם ! הנאצים רצו את זה וייחלו את זה לכל היהודים וכמובן גם עשו את זה. זה בדיוק מה שאתם עושים, מייחלים למותו של איש יהודי כמוני וכמוך, אולי לדעתכם עשה טעות כלשהי אבל אני לא רואה בזאת סיבה לייחל למותו על כל פנים אני מקווה שיצא בשלום ויחייה עוד חיים ארוכים טווח.

למעלה