לכל הימנים הקיצוניים-
שמאחלים לשרון למות, במיוחד למתנחלים שמאחלים זאת. אתם חושבים שאלוהים לא רואה? אתם חושבים שאכפת לו רק אם שמרת היום כשר או אם שמרתם שבת?? לפי התורה אסור להטיל קללה אז כל אותם דפוקים שלא תעיזו להגיד אחר כך שאתם דתיים או מאמינים באלוהים כי אתם מכפישים את שמו ואת העם היהודי. אחר כך אתם מתפלאים למה אנשים בעולם שונאים יהודים? בגלל אנשים כמוכם שמביאים רושם מוטעה , הרי תמיד שמים לב לחרא ולא לדברים הטובים. וכשהחרא של המדינה שלנו הוא אתם- פי כמה וכמה. ממתי פיסת אדמה חשובה יותר מחיים של אנשים? אפילו שתאמרו "ארץ הקודש" גם מבחינתי זו ארץ הקודש והארץ הזאת היא הארץ הכי אהובה עליי בעולם ואני מעריצה אותה בגאווה (למרות מה שהאידיוט מלמעלה, שכחתי את הכינוי, אומר על רוסים ועולים. שכח כנראה שמי שהקים את המדינה הזאת הם עולים מברה"מ) אני בחיים לא אעדיף פיסת אדמה על חיי הילדים שלי. נכון אני הבנתי את כאבם של המתנחלים, היו פעמים אפילו שכמעט ורציתי שההתנתקות תפסיק ולא תהיה (אפשר לראות את זה בבלוג שלי) -אבל מעולם, אפילו מעולם לא פקפקתי בשרון במהלכים האלה. אדם שהדיעות שלו בפועל היו מנוגדות לתהליך זה והוא בכל זאת עשה אותו לטובת מדינת ישראל- זה אדם שראוי להערצה. כי לא כל אחד יכול פשוט לוותר, או פשוט לעשות את מה שלטובתם של עמו ולא להישאר בדיעות האטומות ובאידיאלוגיות בשקל. כי חיי אדם שווים יותר מאידיאלוגיה, ואם שרון ראה את זה אז הוא אדם מאוד מיוחד ומבריק. אני מאחלת לו אריכות ימים, שיצא מן השבץ בכבוד המועט שעוד נותר לו לאחר שעמו הפרטי והאגואיסט מאחל לו למות, ושיוכל להזדקן בשלווה. בנוסף שמעתי אידיוטים שאומרים שהשבץ של שרון הוא עונש אלוהי על ההתנתקות. לא, השבץ של שרון כי הוא אדם בן 80 עם יותר לחץ בחיים מאשר מישהו מיכם אי פעם יחווה. אני מאמינה באלוהים ואפילו מאוד- אבל אני לא משלה את עצמי אף לרגע ששרון קיבל עונש על ההתנתקות בשעה שפדופילים , רוצחים סדרתיים וחלאות אדם אמיתיים חיים בטוב. תפסיקו כבר לכופף את אלוהים לצרכיכם האישיים. אני מאחלת לכל המתנחלים הימנים קיצוניים לנוח, למצוא שלווה, לפקוח קצת קצת את העיניים ולדעת שאלוהים שם ואלוהים רואה- וכן, מה שאתם עושים זה רע. רע מאוד. ואל תחשבו שזה שתאכלו כשר ותניחו תפילין הופך אתכם לאהובים על אלוהים.