פשוט לא יאמן שיש אנשים כאלה

אני לא מנסה להיכנס איתך לויכוח

בודאי שלא ברמת ההיגיון משום שאתה לעולם לא תצליח להסביר את שנאת המוות של השמאלנים אלי. אני גם לא אתווכח איתך על הקסאמים ש"הופחתו" כביכול. עובדות לא יבלבלו אתכם והנתונים המזוייפים שמאכילים אתכם סותמים לכם טוב טוב את העיניים. אני רק יכול עכשיו להתרווח על כורסתי ולחייך בחיוך קטן אבל מריר... נתת לי את הלגיטימציה לקרוא לך ולכל דומיך - נאצים. כן, פשוט נ-א-צ-י-ם. תודה. נאצי אחד... כשתגיע לגיהינום ותפגוש שם את אריק שלך תמסור לו ד"ש

זה מה שנקרא אנשים אטומים

אתה אפילו לא מעוניין להקשיב למה שלאחרים יש להגיד ואתה לא פחות גרוע מנאצים אם אתה מצביע על כל השאל וקורא להם ככה, ותתבייש לך אתה לא יהודי אם אתה מעז להצביע על אדם יהודי ולכנות אותו ככה.

אם היית פחות עילג ויותר מקשיב

היית רואה שאני פשוט מאמץ את הטרמינולוגיה של החברים שלך. אבל מה לעשות - אתה עילג וחסר חוש הקשבה בסיסי. לכן אתה לא רואה שאני למדתי מכם משהו וזה סימן שמאד הקשבתי... ועל כך נאמר - "הפוסל במומו פוסל". אהה... ואם לא הבנת... לא חשוב. זה אומר שאתה כנראה עילג בצורה שמאלנית מצויה.

סמלת

New member
חבורה של אנשים טיפשים.....

אני קוראת פה את התגובות ולא מאמינה למראה עיניי - הבורות הפנאטית אותה מפגינים חבורה של מתנחלים נטולי ציונות ואהבת הפרנציפ והמלחמות הופכת לדיון הרחב כאן ומנהל הפורום של המפלגה אותה הקים שרון אינו נוקף אצבע!!!! ככה מתחילה הסתה רבותיי, כך נרקמות להן מזימות של חולי נפש קיצוניים הזוממים להרוס את הדמוקרטיה בארץ!!! במקום למחוק כל שריד לדברי הסתה ושיטנה נגד ראש הממשלה וראש מפלגת הפורום המחורבן הזה, יש כאן יד חופשי לכל אידיוט לומר את דברו... גועל נפש!

בוביבן

New member
../images/Emo46.gifאני לא מאמינה

מי יכול להיות שמח אותו אדם ששמח לא יכול לדעת מה מחכה לא מחר ממש אנשים מגעלים לא שוה יחס .אנחנו אנשים טובים ועים מצפון רגש וחוכמה ניתפלל שראש הממשלה שלנו אריק שרון מלך ישראל יצא מיזה בעזרת השם והכל היה בסדר .ולא קשור לשום דעה פוליטית

דיי!!!

אתם לא חייבים לאהוב את אריאל שרון אבל מעם שמחנך את דורותיו לקדושת החיים הייתי מצפה יותר! לא 50% ולא 90% צריכים לשמור על הפה שלהם בתקופה קשה זו אלא 100%!!! עם המבטל את עקרונותיו החשובים ביותר בגלל דעות כאלו או אחרים אינו ראוי להיות עם!

anatb18

New member
א אדם לא משנה איזה טעויות עשה

בחייו חוץ מלגזול לאדם אחר חיים לא מגיע לו למות. ואם אריאל עשה את צעד ההתנתקות ומאחלים לו למות זה ראייה של אנשים טיפשים חסרי רגשות אגואיסטים. אני לא הייתי בעד ההתנתקות, אבל מצד שני היו לזה כמה יתרונות. אבל גם אם טעה, כי בכל זאת ההתנתקות היה צעד קשה מאוווד זה עדיין לא אומר שהוא בנאדם ושמגיע לו להמשיך לחיות....

daves11

New member
שייבדקו

כל מי שמדבר על אריק, שיבדוק קודם אם הוא עשה למען עמנו עשירית ממה ששרון הקריב- בדם ,יזע ודמעות

שמעו...

בתור רוה"מ עד לפני שנה הייתי איתו(בערך)אבל אחרי החלטת ההתנתקות אני הסתיגתי מלעמוד לצידו. מצד אחד אני יכולה להבין את כל אלה שרוצים בעד למותו..לרוב אלה הם מפוני ההתנתקות..אנשים מי שלא עבר את זה לא יכול להבין את המשברים שהאנשים האלה עוברים גם אני. אבל עדין זה מה שהם מרגישים לאחר שעקרו להם את הבתים ואותם מהאזור. ומצד שאני אני לא יכולה לתמוך בהם מכיוון שלאפ אדם לא מגיעה הדרך הזו לסיים את מסעו בעולם!

ממש לא נאצים...

זה יכול להיות למשל אנשי חמאס.. או מתנחלים.. או כל מופרע אחר...

מי שלא מתפלל ששרון יבריא הוא אידיוט

כי גם אם יבריא, הרי אי אפשר לנהל מדינה אחרי אירוע כזה.חוץ ממי שמוחו בשלבי היתפוררות וקריסה? שלא לדבר על תוצאות ההינתקות...והאמת, מי כבר יכול להגות תוכנית מטורפת שכזו כולל הוצעת מתים מקיברם והפיכת מתישבים ברוח טרומפלדור וכו'לזבל אנושי הזרוך בכל מקום אפשרי מלונות חברים משפחה וברחובות. אנשי עבודה ומלח הארץ המובטלים עקב כורח הנסיבות ונאלצים להיתקיים מתרומות במקום שיעבדו, יפרנסם ויתרמו וחברה, נופלים בעצמם לנטל. מה שיגרור את כל החברה הישראלית לתהום. כולי תפילה ששרון יבריא מהר, ובעיקר יחזור להיות אריאל שרון שהיכרנו ולא המריונטה של קונדי ובוש, יתתחרט בלב שלם על מעלליו ויפצה פיצוי אמיתי את הניפגעים מהפשלות שידע לעשות כמו אחרון הרופאים הזוטרים שחפוים לתביעה על רשלנות רפואית, כך ראש ממשלה צריך לשאת בתוצאות ולפצות[הוא או יורשיו] על נזקים שגרם.[מיום שהיגיע חמנהרת הכותל מה שהביא את אינטיפדיה א' ועד לעקירת חבל ארץ שלם על שוכני עפר שבו. אז יש גבול לכל תעלול, שרון ממש היגדיש את הסאה, וכולי תפילה שיתעורר פיזית ונפשית ויחזור לעצמו מהר אבל רק דבר אחד חייב להישתנות. המצפון שלו= פיצוי מסיבי ל, ניצולי שואה,חולים, נכים,אמהות חד הוריות, משפחות ברוכות ילדים מובטלים ועוד רבים וטובים שאינם מסוגלים לפרנס את עצמם

doronb44

New member
לצערנו הרב יש

יש לצערנו הרב אנשים ששמחים על מצבו,הן מהצד הימני קיצוני של המפה בגלל ההתנתקות,אפילו אחד הרחיק לכת ואמר שמאחל לו להיות משותק עוד 10 שנים שכל המחשבות על ההתנתקות יעלו לו בראש והן מהצד השמאלי קיצוני כמו "גוש שלום" שטוען שאריק מבחינתם היה פושע מלחמה החל מפעולת קיבייה דרך סברא ושתילה עד אינתיפאדת אל אקצא תוכל לראות באתר "הגדה השמאלית" בניגוד לחלאות אני מאחל לשרון החלמה מהירה ואפילו שיוכל להמשיך להנהיג את העם |www.hagada.org.il|

KatyRose

New member
לכל הימנים הקיצוניים-

שמאחלים לשרון למות, במיוחד למתנחלים שמאחלים זאת. אתם חושבים שאלוהים לא רואה? אתם חושבים שאכפת לו רק אם שמרת היום כשר או אם שמרתם שבת?? לפי התורה אסור להטיל קללה אז כל אותם דפוקים שלא תעיזו להגיד אחר כך שאתם דתיים או מאמינים באלוהים כי אתם מכפישים את שמו ואת העם היהודי. אחר כך אתם מתפלאים למה אנשים בעולם שונאים יהודים? בגלל אנשים כמוכם שמביאים רושם מוטעה , הרי תמיד שמים לב לחרא ולא לדברים הטובים. וכשהחרא של המדינה שלנו הוא אתם- פי כמה וכמה. ממתי פיסת אדמה חשובה יותר מחיים של אנשים? אפילו שתאמרו "ארץ הקודש" גם מבחינתי זו ארץ הקודש והארץ הזאת היא הארץ הכי אהובה עליי בעולם ואני מעריצה אותה בגאווה (למרות מה שהאידיוט מלמעלה, שכחתי את הכינוי, אומר על רוסים ועולים. שכח כנראה שמי שהקים את המדינה הזאת הם עולים מברה"מ) אני בחיים לא אעדיף פיסת אדמה על חיי הילדים שלי. נכון אני הבנתי את כאבם של המתנחלים, היו פעמים אפילו שכמעט ורציתי שההתנתקות תפסיק ולא תהיה (אפשר לראות את זה בבלוג שלי) -אבל מעולם, אפילו מעולם לא פקפקתי בשרון במהלכים האלה. אדם שהדיעות שלו בפועל היו מנוגדות לתהליך זה והוא בכל זאת עשה אותו לטובת מדינת ישראל- זה אדם שראוי להערצה. כי לא כל אחד יכול פשוט לוותר, או פשוט לעשות את מה שלטובתם של עמו ולא להישאר בדיעות האטומות ובאידיאלוגיות בשקל. כי חיי אדם שווים יותר מאידיאלוגיה, ואם שרון ראה את זה אז הוא אדם מאוד מיוחד ומבריק. אני מאחלת לו אריכות ימים, שיצא מן השבץ בכבוד המועט שעוד נותר לו לאחר שעמו הפרטי והאגואיסט מאחל לו למות, ושיוכל להזדקן בשלווה. בנוסף שמעתי אידיוטים שאומרים שהשבץ של שרון הוא עונש אלוהי על ההתנתקות. לא, השבץ של שרון כי הוא אדם בן 80 עם יותר לחץ בחיים מאשר מישהו מיכם אי פעם יחווה. אני מאמינה באלוהים ואפילו מאוד- אבל אני לא משלה את עצמי אף לרגע ששרון קיבל עונש על ההתנתקות בשעה שפדופילים , רוצחים סדרתיים וחלאות אדם אמיתיים חיים בטוב. תפסיקו כבר לכופף את אלוהים לצרכיכם האישיים. אני מאחלת לכל המתנחלים הימנים קיצוניים לנוח, למצוא שלווה, לפקוח קצת קצת את העיניים ולדעת שאלוהים שם ואלוהים רואה- וכן, מה שאתם עושים זה רע. רע מאוד. ואל תחשבו שזה שתאכלו כשר ותניחו תפילין הופך אתכם לאהובים על אלוהים.

../images/Emo45.gifואני אוסיף על דברייך הנכונים:

דיברה התורה לא פעם על כך ונביאי התורה חזרו ושיננו באוזני העם שכבוד ה' מעדיף התנהגות מוסרית אנושית, על הקרבת קורבנות ותפילות שוא. ואכן בארץ מסתובבים המושחתים בבני האדם: רוצחים, אנסים ומתעללים שחיים להם בטוב ועדיין לא נענשו, אז אל לכם כל צדיקי הדור לתלות את מחלתו של ראש הממשלה בגלל ההתנתקות המבורכת.

אני לא מאמין שראש ממשלה יירצח פה...

אני לא מאמין שמישהו במדינה עלול לרצוח ראש ממשלה!!!! אופפפסס-אבל זה קרה כבר....

למעלה