פשוט לא יאמן שיש אנשים כאלה

מישהו השתכר?

נתחיל מזה שסבתא שלי בכלל סינית והשאר באו מרומניה מלדובה וכולם לחמו בצבאות שהקימו ביניהם נגד הנאצים ורובם היו פרטיזנים זה שהם אחרי זה עברו לרוסיה למס' שנים לא אומר כלום, אם אתה לא מודע לעיניין אבל ברוסיה גם שונאים יהודים והסיבה היחידה שעלינו לארץ היא בגלל שזוהי מדינת היהודים אבל לצערי אני נתקלת כבר 16 וחצי שנה בגזענים עוד יותר גדולים מבארצות הגולה

זאת שאלת מיליון הדולר.

מדוע הם לא באו הנה ב-48 , ב-56 , ב-67, ב-73? אין חולק על כך שהם יהודים. דווקא בגלל זה , זה חמור במיוחד. למשל סבי שכל משפחתו כמעט ניספתה בגרמניה עלה ונלחם ב48 , 57 וכך בניו ונכדיו גם בתקופת הצנע . והוא לא היה איש ימין , אבל מעולם לא ראה צורת זילזול כזו נגד אנשים כנגד בני עמם. כפי שמופעל על האידיאלסטים המתיישבים. חוץ כמובן מהמקרה הסטאניסלטי הידוע.

אני לא יודעת..

זאת לא שאלה שאני יכולה לענות עליה כי אני יודעת שהם רצו מאז ומתמיד לעלות אבל כנראה היו להם את הסיבות שלהם שהם עלו בזמנים מאוחרים יותר לצערי הם כבר לא בחיים שאוכל לשאול אותם.

והורייך. מדוע הגיעו רק בשנות ה-90?

למה לא כשהיתה כאן עליה ציונית אמיתית מברה"מ בשנות ה-70?

...

כי אז הם עוד לא הגיעו לבגרותם והיו אצמעים אלא היו עדיין בתלות הוריהם.

תירוצים תלושים וחלושים.

בקיצור, יש לך עוד הרבה מה ללמוד. דעי לך שהחלוצים שהקימו את המדינה היו לא פחות קשוחים ואידאילסטים כמו המתישיבים ביו"ש -ורק כך מדינת ישראל עדיין התקיימה ומתקיימת. זכרי הערבים ואין זה משנה אם קוראים להם אש"פ פת"ח (עאלק חילוני) או חמאס הדתיים לא רק שלא מוכנים להסתפק בכך שנחזור לגבולות 49' הם רוצים שהיהודים יגורשו מתל אביב, חיפה, ובאר שבע. עד אז הם לא יפסיוק להלחם. בינתיים הם פועלים על פי שיטת השלבים. לוקחים כל שטח שנותנים להם. ואחרי שהם חלילה ישיגו את שטחי יו"ש הם ימשיכו להפעיל גם את הערבים מבפנים.

תגובה מגעילה וחסרת רגישות, משקיף.

להיות בנאדם חשוב יותר מלהרים דגל מפלגתי כזה או אחר. סלח לי.. אבל, הגעלת אותי ולכלכת את הפורום.

במה הגעלתי אותך נערי?

אני דווקא נגעלתי מצורת השיח הפאיזטית המגעילה כלפי המתיישבים. שנדמה שאתה נותן לה יד.

אבל היא בת 16, ראבק!!!

אתה נכנס לקטטה מילולית עם נערה הקטנה ממך ביותר מ 10 שנים?! חלאס.. זה פאתטי עד כדי רחמים! ממך אני הייתי מצפה ליותר. חבל.

עכשיו ראיתי את גילך. ואם אכן את

בת 16 , אני חזור בי מכל ההקנטה האישית. למרות שרוח הדברים לגבי המתיישבים נכונה.

DadleFish

New member
אני לא מבין למה את ממשיכה

לענות לגזען הפנאט המטומטם הזה.

ישר שולף שואה..-גועל נפש!לא אח שלך!

משקיף "ציוני"... אתה מגעיל בצורה מדהימה! ישר שולף "נאצים"! ולפי האיחולים שלך בהמשך[-"שטיל סאגר יפלח את הסלון של משפחתך"..] אני בהחלט מבין .... אני לא מהעם שלך !!כלומר:אני יהודי,אבל אין לי קשר איתך!אתה קיצוני גועל נפש! איכס!

Archibald

New member
שרון הוא אחד האנשים השנואים

ביותר בישראל - ולא בכדי. אגב, אתה באמת מאמין שהוא יצא מזה? נו באמת...

אדם שנוא?! הצחקת אותי..

איך תסביר את התמיכה הרחבה שהוא זוכה לה.. המנדטים ביטאו זאת היטב. עוד קונספירציות בראש שלך?

Archibald

New member
מצטער, לא ראיתי היום אנשים בוכים

ולא, אני לא מדבר על יצהר או על חברון, אלא על צפון ת"א! אנשים בקושי מדברים עליו...

sandbird4

New member
טוב, אנשים כמוך חושבים שיש רק

ימין קיצוני ושמאל קיצוני.

למעלה