פתיל לשרשור הודעות!

rgity

New member
היי! ../images/Emo91.gif

טוב... תקשיבו למרות שאני מפורום שונה(וואלה) .. אבל כחובב פנטזיה אני רוצה לשתף אתכם באוסף ספרי מ"וד ופנטזיה שונים שיש לי בפורמט אקרובט למחשב, אם אתם מעונינים צורו קשר באימייל ואני אשלח לכם איכשהו.... שלכם, ראין גיטי. להלן רשימת השפרים: Books - Advanced Dungeons & Dragons (2nd) - Elminster´s Ecology Appendix D&D 3e Monster of Faerun.pdf (module) How the Mighty are Fallen - Forgotten Realms (lvl11-14) Lord of the Rings - Fellowship of the Rings.pdf Lord of the Rings - The Return of the King.pdf Lord of the Rings - The Two Towers.pdf Robert Jordan - The Wheel of Time Compendium (books 1 - 9).pdf tsr9234 - Dungeons & Dragons - Dungeon Master´s Design Kit -.pdf (module) 3rd Edition - Base of Operations (lvl 5).pdf 1111D&D 3e - Something´s Cooking (lvl 2).pdf 3rd Edition D&D - Highlander The Immortals.pdf 3rd Edition D&D - Magic Items.pdf AD&D - DragonLance - World of Krynn (module).pdf AD&D - Forgotten Realms - Adventure - Ruins of Adventure .pdf AD&D - Forgotten Realms - Wizards and Rogues of the Realms (TSR9492) AD&D - TSR 9258 - FR - OA7 - Test of the Samurai.pdf AD&D The Complete Fighter´s Handbook.pdf AD&D 1st Ed - TSR 2018 - Oriental Adventures.pdf AD&D 1st Ed - TSR 9224 - Forgotten Realms Official Game Accessory AD&D 2nd Ed - Ravenloft - Van Richten´s Vampires.pdf AD&D 2nd Ed - TSR 9390 - Forgotten Realms Official Game Accessory AD&D 3e - Character Sheet 2.pdf AD&D 3e - Compiled Rules (Core Rulebook 1-2-3).pdf AD&D 3e - Majesty - Monster Manual Web Enhancement.PDF AD&D Dungeon Master´s Guide (revised).pdf AD&D - Player´s Option - Spells & Magic (TSR2163).pdf Drmg250.pdf AD&D2 - Ravenloft - (RA3) Touch of Death (TSR9338).pdf Aurora´s Whole Realms Catalogue.pdf Books - AD&D - Player´s Handbook.pdf D&D 3rd - Demons and Devils.pdf D&D 3rd Edition - Ministry of the Winds Module.pdf d20 - Book of Eldritch Magic - D&D 3rd.pdf Dragon Magazine #055.pdf Dragon Magazine #085.pdf Dragonlance - Monster Compodium Ii.pdf AD&D2 - Ravenloft - (RA1) Feast of Goblyns (TSR9298).pdf Dungeons & Dragons 3rd - New Magical Items (Official) (1).pdf Dungeons & Dragons 3rd Edition - Fang, Beak and Claw (1).pdf Dungeons & Dragons 3rd Edition - Frigid Demise.pdf Dungeons & Dragons 3rd Edition - Gauntlet.pdf Dungeons & Dragons 3rd Edition - Hero Builder´s Guidebook.pdf Dungeons & Dragons 3rd Edition - Spell Planning Sheet.pdf Dungeons & Dragons 3rd Edition - The Hidden Vault.pdf Dungeons and Dragons - X1 - Isle of Dread.pdf Forgotten Realms Deities.pdf Greyhawk (Dungeons & Dragons, Accessory, TSR) (1).pdf Monstrous Compendium - Appendix 2.pdf Planescape - Manual of the Planes.pdf The Lost Temple of Pelor.pdf TSR - Arms And Equipment Guide.pdf TSR 11550 AD&D3 - Player´s Handbook (WTC11550).pdf TSR 2007 - DD - Swords & Spells.pdf TSR 2140 - AD&D 2nd Ed - Monstrous Manual.pdf TSR 9049 - D&D - The Lost City.pdf TSR 9168 - AD&D - The Mines Of Bloodstone.pdf TSR 9234 AD&D - Dungeon Master´s Design Kit - Book 1.pdf TSR 9327 AD&D DLS3 - Oak Lords (DragonLance).pdf TSR 9375 - Ravenloft From the Shadows.pdf TSR 9391 AD&D 2nd Edition - Forgotten Realms - Doom of Daggerdale TSR XXXX - 3rd Edition Dungeons and Dragons - The Dead of Winter. TSR9057 - L2 - The Assassin´s Knot.pdf tsr9100 - The Shady Dragon Inn.pdf tsr9152 - Advanced Dungeons and Dragons - I7 Baltron´s Beacon.pdf tsrnewsletter.pdf Tsrxxxx - 3rd Edition Living City Series - Forgotten Realms Guide Wizard´s 2nd Edition.pdf

astronomi

New member
גבירותי, רבותי וחייזרי: התחרות!

גבירותי ורבותי, חברי פורום נכבדים וישויות בלתי מוגדרות – הריני לפתוח באופן רשמי וחגיגי את * "תחרות הפיתה המזמרת"! * * המטרה: מקדשת את האמצעים. ובאופן יותר מפורט: לזהות את כל ששת הפסקולים (כולם מתוך סרטי מד"ב מאוד מאוד מוכרים,) החבויים בשיר האלמותי "היקום בפיתה" – הלא הוא שיר הנושא מתוך האלבום האלמותי "היקום בפיתה" (אלבום המד"ב העברי הראשון!), של הלהקה האלמותית "פיתה מורגנה". * האמצעים: כשרים, בהשגחת רבנות הפורום. והם - 1) האזנה לשיר האלמותי "היקום בפיתה", ויפה פעם אחת נוספת. במיוחד לחלק האינסטרומנטלי (זה ש_אין_ בו מילים), שבו מתחבאים להם הפסקולים החמקמקים. את השיר ניתן להוריד ע"י הקלקה על שמו. קישור מלא – בתחתית ההודעה. 2) אימוץ התאים האפורים, השמיעה המוסיקלית המוגבלת שגובשה בשיעורי ריתמוסיקה בגן שרה, הזכרון המעורער קלות ואוזניות הסטריאו, בנסיון לזהות את ששת הפסקולים המוכרים מאוד. 3) פיתרון ה * חידות המסייעות * שיתפרסמו כאן (ובאתר "היקום בפיתה") אחת לשבוע, בשבת בערב, במהלך ששת השבועות הקרובים. הכל לפי יחס ישר: חידה-לפסקול-לשבוע. הן לא יהיו קלות, הן לא יהיו פשוטות, הן לא מומלצות לבריאותם הנפשית של אנשים במצבי לחץ. לעומת זאת, אני מבטיחה בהן צדק שתחושת ה"יוריקה" תהיה משחררת. 4) משלוח דואל חגיגי לניר יניב, ובו רשומים בכתב יד מסודר ונאה כל ששת הפסקולים. באנגלית. חוץ מהם, הדואל יכלול שם ושם משפחה, כינוי מקובל בפורומים וכתובת דואל מעודכנת. שימו לב! יתקבל רק דואל א-ח-ד מכל משתתף, והוא הדואל הראשון שישלח. לטובתכם, שילחו רק כשאתם בטוחים שזיהיתם את כל ששת הפסקולים המסתוריים. * הזוכים: יפורסמו במרחבי הפורומים ובאתר "היקום בפיתה". פרט לתהילת העולם שעובדה זו תביא להם, שלושת המאושרים, החכמים, הנבונים וברי המזל שיזהו ראשונים את כל הפסקולים יזכו בדיסק המד"ב האלמותי "היקום בפיתה". * ההשתתפות: פתוחה לקהל הרחב, ואסורה לחברי להקת "פיתה מורגנה" ובני משפחותיהם. * תאריך אחרון למשלוח הפתרונות: שלושה ימים לאחר פרסום החידה האחרונה, שהוא, בעצם, יום שלישי, 18/12/2001. * שאלות, הערות, הארות, בעיות, תלונות וצ´קים: אסטרו-נעמי, [email protected] . * לינקים: השיר האלמותי "היקום בפיתה", מוכן להורדה: http://www.forum2.org/joliet/misc/pm_pita.mp3 האתר החדיש והמחודש של "היקום בפיתה": http://www.forum2.org/joliet/pita כתובת למשלוח הפתרונות: [email protected] שאלות, הערות, הארות, בעיות, תלונות וצ´קים: [email protected]

הייזל

New member
לכל החבר´ה החדשים

במאמרי הפורום ישנה רשימת תאריכי יום הולדת אתם מוזמנים להוסיף את שלכם כתגובה למאמר. אנחנו נעדכן את הרשימה בהמשך. חוץ מזה: ברוכים הבאים!

green lantern

New member
ביפ ביפ ביפפפפפפ

והרי החדשות פורום טלויזיה לצעירים נפתח בתפוז . כנסו בהמונייכם. GREEN LANTERN קישורית

וווהוו!!!! שחרור עולמי של StarWars!

הסרט הבא של "מלחמת הכוכבים" - "מתקפת השיבוטים", יצא לאקרנים בישראל ב- 17 במאי , שזהו רק יום אחד אחרי ארצות הברית, ובאותו יום עם כל אירופה (חוץ מנורווגיה המסכנים שצריכים לחכות עד ה- 22 לחודש...).

firefist

New member
מכירת ספרים

אני מקווה שאני מחדש לפחות לחלק מהאנשים: יש מכירת ספרים בזול במחסן של ספריית בית אריאלה, כל יום שלישי בין 9:00-14:00. אני קניתי לא מעט ספרים כאשר כל ספר עלה לי שקל אחד, למרות שייתכן שללא-חיילים המחיר יהיה טיפה יותר יקר. לאחר מאמצים רבים הצלחתי למצוא שם שלושה ספרי מד"ב: מכונת החלומות של אורסולה לה-גווין, ושני ספרים של טרי פראצ´ט: אנשי השטיח ובשורות טובות, אבל אנשים אחרים מסרו לי שהצליחו למצוא עוד כמה מד"בים. בכל מקרה, למי שיש זמן, מומלץ לקפוץ לשם לפחות פעם אחת, ולו רק בשביל החוויה של לראות כל כך הרבה ספרים בכל כך מעט כסף... נ.ב: זוהי לא הודעה פרסומית! סתם הצעת מידע על תופעה מעניינת שנתקלתי בה

אם יש פה מישהו שרואה "אנטרפרייז"

מן הסתם
איזה מדהים הפרק האחרון שהיה (פרק 8 - Breaking the Ice). כל הקטע של טריפ וט´פאל, שהיה יפה - הדבר הצפוי קרה, מן הסתם, אבל הם הצליחו להמנע מקיטשיות מיותרת בצורה יפה מאד (אני כבר ציפיתי לאיזה קטע קיטשי שהיא נפתחת בפניו, אוכלת מולו את העוגה, אומרת לו "כולנו אנושיים" ונותנת לו נשיקה בלחי או משהו, אבל שמחתי לראות שהפחדים שלי לא מומשו). הקטע המדהים ביותר היה שכל הצוות של הגשר מדבר אל הילדים בכדוה"א, יפה שהם אשכרה הראו את זה בלי לחתוך ובלי כלום... השיחה בין ארצ´ר למפקד הוולקאני בארוחת ערב קרעה אותי מצחוק. איך ארצ´ר וטריפ מנסים לפתח שיחה ורק הוולקאני יושב כמו פולניה משועממת... ענק
בכלל, זה היה הפרק הכי טוב בינתיים בסדרה שרק משתפרת מפרק לפרק... קשה לי לחכות לפרק הבא

הייזל

New member
מצטערת לא יכולתי להתאפק

שפרים = ספרים? ובפעם הבאה עדיף שרשימה כזו תשלח בקובץ מצורף ולא בתוך ההודעה.

astronomi

New member
ולחידה הראשונה...:

החייזר שבא מחוץ לארץ נסע באופן לא מהיר

Boojie

New member
אלא אם כן תוסיף מהר פירוט להודעתך

ובו תסביר על מה בשם אלוהים אתה מדבר, איך זה קשור למדע בדיוני, ואיזו מטרה בדיוק ההודעה הזו משרתת, ההודעה תימחק. אין בפורום מקום להודעות קריפטיות ללא הסברים. תודה.

Rogue 7

New member
אזור 51

נמצא בחיבור בין נוודה, אריזונה ויוטה. הוא משמש ככל הנראה כשטח ניסויי טיסה של חיל האוויר האמריקאי. במהלך השנים הודבקה לו הילה של אתר נחיתה ו/או ניסויים בטכנולוגיה חוצנית. אם תחשבו על זה לרגע ה B-2 והF/A-117 דומים מספיק לעב"מים כדי לגרום למוח של אנשים לעבוד שעות נוספות. מה גם שהU-2, הSR-71 ומטוסים נסיוניים אחרים (רעיון המטוס ללא זנב נוסה כבר בתחילת שנות החמישים) כנראה נוסו שם.

Boojie

New member
אופס, האחת הזו לא היתה אמורה לעבור.

התערבבו לי המספרים של ההודעות. קריזה. טוב, נו, בשביל הפעם הראשונה שאני מנסה את המערכת הזו, פאשלה אחת זה לא נורא. נכון שתסלח לי?

למעלה